Sith_Ari wrote:
Μάλιστα !!
Κρατιέμαι να μην γράψω κάτι αλλά τελικά για διάφορους λόγους με σημαντικότερο ότι δεν μου αρέσει η ειρωνία, -(*πέραν της υποκρισίας που πολλάκις την βίωσα το τελευταίο διάστημα από ιδρυτές -*και όχι μέλη- του Ragequit)-, έχω δει και εγώ τραγικότερα πράγματα από εσένα Βασίλη, και μάλιστα από συντάκτες του Ragequit πλέον, που τότε έγραφαν στο PCMaster.
-Nα σε ενημερώσω λοιπόν, <b><span style="color:#00ff00">ότι εξαιτίας λανθασμένης επιβεβαίωσης από μέλος (πλεον) του Ragequit </span></b><b><u><b><span style="color:#00ff00">πέταξα 600 ευρώ</span></b></u></b> για αγορά τηλεόρασης που υποτίθεται πως υποστήριζε 3d vision,( για να κάνω δώρο στον αδερφό μου), κάτι που εκ των υστέρων διαπίστωσα μετά λύπης μου ότι αποδείχθηκε λανθασμένη επιβεβαίωση !!
-Επίσης, εξαιτίας ελλειπών πληροφοριών σε review, <b><span style="color:#00ff00">από άλλο</span></b> νυν στέλεχος του Ragequit (*τότε του PCMaster), βρέθηκα στο δυσάρεστο τετελεσμένο, είτε να εγκαταστήσω το Steam στον υπολογιστή μου, (*κάτι που απέφευγα με μανία επί 2012 λόγω των προβλημάτων/φημών που ακούγονταν για το Steam στα πρώτα στάδιά του), είτε να πάνε πεταμένα τα λεφτά που έδωσα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό διότι ο συντάκτης ΔΕΝ ανέφερε στα game requirements ότι το εν λόγω game απαιτούσε steam προκειμένω να τρέξει.
Δεν ξέρω αν αυτό έγινε επίτηδες ή κατά λάθος, αλλά εγώ βρέθηκα προ δυσάρεστου τετελεσμένου!!

Δεν είχα κανένα σκοπό να το πω Βασίλη, -(*εξάλλου, πέραν από κάποια mail παραπόνων που αντάλλαξα με τους ίδιους προσωπικά, δεν το έκανα ποτέ θέμα στο περιοδικό), αλλά όταν κάποιοι κρίνουν άλλους πρέπει να είναι έτοιμοι να κριθούν και οι ίδιοι

</blockquote>
To να έχεις παράπονο από κάποιον συντάκτη -πρώην ή νυν- είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου και δε μπορεί κανείς φυσικά να σου απαγορεύσει να το εκφράσεις, ειδικά μάλιστα αν έχεις και απόλυτο δίκιο, όπως για μένα ισχύει στην πρώτη περίπτωση που αναφέρεις (γιατί δεν αμφισβητώ ότι λες αλήθεια). Για τη δεύτερη, περί Steam, θα μου επιτρέψεις να μη θεωρώ το περιστατικό παραπλάνηση από μέρους του συντάκτη, δεν είναι δα και κάποια τρομερή παράλειψη από μεριάς του. Καταλαβαίνω ότι για κάποιον ο οποίος είναι ορκισμένος εχθρός μίας υπηρεσίας τύπου Steam μπορεί να θεωρηθεί σοβαρό λάθος η έλλειψη επισήμανσης της αναγκαίας χρήσης της για να τρέξει κάποιο παιχνίδι που προμηθεύτηκε σε <u>retail</u> μορφή, απλά δε συμφωνώ με μία τέτοια αντίληψη.
Εκείνο όμως που προσωπικά μ' ενοχλεί σφόδρα είναι να μιλάς για ειρωνείες και υποκρισία από μέρους μας. Θα σε παρακαλέσω να μου παραθέσεις με quotes όλα εκείνα τα γραφόμενά μας που σ' οδήγησαν στο να γράψεις κάτι τέτοιο. Η αντίθετη άποψη δεν είναι ούτε ειρωνεία ούτε υποκρισία, οπότε περιμένω κάτι πολύ πιο βαρύ από κάτι τέτοιο, αν στο μυαλό σου έχεις τον διάλογο που εκτυλίχθηκε στο γνωστό πρόσφατο thread.