Brother Bruce wrote:
ξερεις με τι πραγμα απορω, σιθαρη?
που συμμετεχεις σε ενα φορουμ που:
1. στην συντακτικη του ομαδα βρισκονται ατομα που σε παραπλανησαν/παραπληροφορησαν παλαιοτερα ως δημοσιογραφοι ενος περιοδικου που διαβαζες
2. στην συντακτικη του ομαδα βρισκονται ατομα που σε παραπλανησαν/δε σε σεβαστηκαν (αν καταλαβα καλα) σ ενα θεμα που δημιουργηθηκε εδω
3. η πλειοψηφια των μελων του ειναι ανιστορητοι, κι "επεσαν να σε φανε", οπως λες, στο ιδιο θεμα
4. υπαρχουν μελη που ευθαρσως δηλωνουν οτι σε παιγνιδια που παιζουν σκοτωνουν ναζίδια, αντι να γραφουν το σωστο "γερμανοι πεζικαριοι του τριτου ραιχ".
τι σε κραταει εδω λοιπον? επισης, απ τις απαντησεις σου σε κοβω για πολυ νευρικο. τι συνεβη? ειδικα αποψε νομιζα πως θα εισαι χαρουμενος...

</blockquote>
<b><span style="color:#00ff00">Η απάντηση στα ερωτήματα που θέτεις είναι απλή: Δεν ξέρεις καθόλου τον χαρακτήρα μου συνεπώς δεν μπορείς να με καταλάβεις.</span></b>
Ας ξεκινήσουμε από την τελευταία σου φράση περί αποψινού: ΔΕΝ με ενδιαφέρει κανένα κόμμα. Σου είπα και παλαιότερα ότι :
<b>Sith_Ari wrote:</b>
<blockquote>Προσωπικά δεν τρέφω αυταπάτες ότι οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα θα αλλάξει την χώρα προς το καλύτερο, οπότε το θέμα της ψήφου το αντιμετωπίζω ως μια "καταθλιπτική αγγαρεία" για να έχω μια ψευδαίσθηση αλλαγής</blockquote>
Παρόλα αυτά εσύ συνεχίζεις να μου κάνεις τις ίδιες νύξεις.
Για τα 1.2.3.4 : Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να συζητάω και να κάνω παρέα με άτομα οποιασδήποτε πολιτικής κατεύθυνσης. Όσο εργαζόμουνα παλιά σε πρόγραμμα stage σεβόμουνα πολύ μία συνάδελφο που παλαιότερα ήταν μέλος του ΚΚΕ. Ένας από τους καλύτερους φίλους μου όταν έκανα την θητεία μου ήταν επίσης φίλα προσκείμενος στο ΚΚ.
Στο site δεν νομίζω να με έχεις δει ποτέ ούτε να ειρωνεύομαι ούτε να βρίζω κανέναν. Ο Γάιος και ο TomG ζήτησαν να φάω ban,αλλά εγώ δεν θα ζητούσα να φάει ban κανένας εδώ μέσα, ό,τι και να μου έχει πει.
Επίσης, για τα σφάλματα συντακτών που τα πλήρωσα με χαμένα χρήματά μου επίσης δεν παραπονέθηκα ποτέ (*δεν ξέρω πόσοι από εσάς θα βλέπατε πως πετάξατε 600 ευρώ για κάτι το οποίο τελικά δεν πληρούσε τον σκοπό για τον οποίο το αγοράσατε και δεν θα αντιδρούσατε)
Το συμπέρασμα ποιο είναι; Ότι για εμένα έχεις γεμίσει το κεφάλι σου με στερεότυπα που το σύστημα έχει δημιουργήσει για όσους θα τολμήσουν να πουν κάτι άλλο πέρα από αυτά που το σύστημα θέλει, και προφανώς σε έχει κάνει να νομίζεις ότι είμαι κάποιος με ξυρισμένο κεφάλι, που του αρέσουν τα όπλα, που βαράει μετανάστες, που έχει εν γέννει βίαια συμπεριφορά, που πίνει αιμα κτλ κτλ
Να σε ενημερώσω πως δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω (*ειδικά για το τελευταίο είμαι χορτοφάγος από το 2001 περίπου !!)