Πραγματικά κρίμα...
Δυστυχώς, είχα αποκοπεί εντελώς από τις εξελίξεις τα τελευταία χρόνια και δεν είχα ιδέα τι ακριβώς γινόταν. Μάλιστα, ψάχνοντας τον Μάνο και τα άλλα παιδιά, μπήκα πριν λίγο καιρό στο PCmaster.gr και... σοκαρίστηκα. Είδα ένα ημιθανές φόρουμ, άτομα που δεν γνώριζα (λογικό) και μία φάση "time stands still here, oh fellow traveller...". Τελικώς, ψάχνοντας λιγάκι στα ιντερνετς, βρέθηκα εδώ στο RQ και πραγματικά ελπίζω να είμαι πιο δραστήριος και τακτικός επισκέπτης.
Όπως και να'χει, πραγματικά έχω στενοχωρηθεί με το PCM. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου υπήρξε το περιοδικό. Χρόνια και χρόνια αναγνώστης κι ακόλουθος, δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι μεγάλωσα με το περιοδικό. Σταμάτησα να το παίρνω μάλλον λίγο πρίν αποχωρήσουν ο Μάνος, ο Αλέξανδρος, ο Δέμπε και σία, λόγω του ότι έφυγα για τα ξένα. Δεν γνωρίζω τι γινόταν στο περιοδικό,ούτε ποιοι αρθρογραφούσαν, αλλά έχω την εντύπωση ότι ήταν μία πορεία προδεδιαγραμμένη. Δεν μπορώ να πω ότι έχω εκπλαγεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω στενοχωρηθεί βαθύτατα.
Εύχομαι τα παιδιά του RQ να συνεχίσουν το επάξιο έργο τους και να αναπληρώσουν το (όποιο, πια) κενό αφήνει πίσω του το PCM.