What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Περι κινητών ο λόγος.

kara

Lich
Joined
Dec 15, 2012
Messages
5,733
To phoneblocks συνεργάζεται με την Motorola στο http://www.projectara.com/#project-ara" class="bbcode_url">Project Ara. 'Ήδη υπάρχει εταιρεία κολοσσός πίσω από αυτό ή μαζί με αυτό καλύτερα.

Το έχουμε ξανα αναφέρει στα Interesting Stuff
 
Joined
Dec 9, 2012
Messages
7,942
οι πιθανοτητες να μην γινει ποτε πραγματικοτητα, ειναι καποιες πιθανοτητες vs πιθανοτητες που λενε οτι μπορει να γινει. αν οχι με την μορφη που το παρουσιαζουν τωρα, ισως με κατι παραπλησιο.
ολα αυτα ειναι πιθανοτητες και οχι βεβαιοτητα. το μελλον θα δειξει.
για τεχνολογια μιλαμε.
 
Joined
Dec 9, 2012
Messages
7,942


kara wrote:

Το έχουμε ξανα αναφέρει στα Interesting Stuff</blockquote>

και δεν με ενημερωσατε;;;

 

nitro912gr

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,164
όταν λέω κόστος δεν αναφέρομαι στο κόστος R&D, σαφώς αυτό είναι άνετο κόστος για κάθε εταιρία εκεί έξω, αλλά σαν τελικό προϊόν θα έχει μεγάλο κόστος.

Ο λόγος που μπορούμε να αγοράσουμε σήμερα φθηνά κινητά είναι γιατί το κόστος παρασκευής μιας πλακέτας με όλα επάνω είναι μικρότερο από το να έφτιαχναν μικρά modular parts + μια πλατφόρμα για το interconnection τους.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
3,806
Το rootάρα και το flashάρισα, δεν δούλευε σωστά το link2SD με την rootάρισμενη εργοστασιακή ROM. Το μπρίκαρα στην αρχή, αλλά τώρα το πήρα το κολάι :spiteful:
Απορία. Με την εργοστασιακή ROM, δουλεύει το πρόγραμμα της Samsung, το Kies. Τι υπάρχει που να κάνει τα ίδια, και να δουλεύει με ότι ROM βάλω επάνω;
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
airdroid! εγγυηση.... και μαλιστα το κανει over internet.... δεν σε περιοριζει το wifi.... :evil:
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
3,806
Μετά από αρκετές μέρες πειραματισμών, κατέληξα πίσω στην εργοστασιακή ROM. Αν κάποιος ψάχνει εναλλακτικό management software για το android κινητό του, ας δοκιμάσει και το http://www.moborobo.com/" class="bbcode_url">Moborobo. Απλά βγάλτε κάτι pop-ups που εμφανίζει από τις ρυθμίσεις, και κάτι services του από το start-up, για να μην σας καθυστερεί.
 

nitro912gr

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,164
καλά σοβαρά τώρα; :trollface:

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ να επιστρέφω στην εργοστασιακή πάντως
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
3,806
Άμα έβγαιναν μόνο custom χωρίς ελληνικά, που δεν δουλεύει το link2SD πλήρως, και δεν αναβαθμίζουν τα GApps, τι θα έκανες; Δυστυχώς το cyanogen δεν υποστηρίζει επισήμως την δικιά μου συσκευή, οπότε τα έχω βρει ολίγον μπαστούνια. Βάλε και ότι οι πιο πολλοί που ασχολούνται με το Galaxy Y είναι από ΝΑ Ασία και δεν βάζουν ευρωπαϊκές γλώσσες στις ROM, και θα καταλάβεις.
Δοκίμασα τις Hyperion ROMs, αλλά η 7.2 που είχε ελληνικά και δούλευε το link2SD, δεν έπαιρνε το Google Play Services, οπότε δεν είχε αναβαθμισμένα GApps.
Οι μεταγενέστερες δεν είχαν καν ελληνικά.
Οπότε για την ώρα μένω με την μαμά ROM, και βλέπουμε.
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
ακομα και η μαμα rom, αλλα με superuser δικαιωματα ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ απο το εργοστασιακο κινητο. :cheers:
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
3,806
Αυτό. Αλλά το Link2SD δεν δούλευε πλήρως, ούτε και έτσι. :throw:
 

nitro912gr

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,164


vtheofilis wrote:
Αυτό. Αλλά το Link2SD δεν δούλευε πλήρως, ούτε και έτσι. :throw:</blockquote>

Νομίζω δε δουλεύει χωρίς root, είχα προσπαθήσει και εγώ με το LG GT540 που είχα πριν βάλω cyanogen

 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
3,806
Ναι, θέλει root. Το ρούταρα και πάλι δεν δούλευε... και επειδή δεν ήθελα να αρχίζω να βρίζω τους Ινδούς στο XDA, είπα να το αφήσω για λίγο μαμά.
 
Top Bottom