What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pillars of Eternity

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Adhan,το πρόβλημα δεν είναι με το fatigue,αλλά με το health και τα spells.Στο Endless Paths π.χ. αν χρειαστεί να κάνεις rest μπορεί να χρειαστεί να ανέβεις 2-3 επίπεδα.Ή αν κάνεις quests στις εξοχές.Το πρόβλημα εμφανίζεται κυρίως στην αρχή που οι μάχες είναι δυσκολότερες.Χρειάστηκε να γυρίσω αρκετές φορές Gilded Vale.Τα inns είναι καλά,αλλά είναι τέρμα βαρετό να γυρνάς για να κάνεις rest εκεί,οπότε πας μόνο αν βρεθούν στο δρόμο σου.

Η τελική μάχη χωρίς Gaze of the Adragan πιστεύω πως είναι η μόνη πραγματικά δύσκολη μάχη του παιχνιδιού (εκτός Master Below πάντα που δε δοκίμασα).
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
O Master Below ήταν με διαφορά η πιο εφιαλτική μάχη για μένα, καθώς ακόμη και με Scalebreaker, ουσιαστικά έπαιζε πάρα πολύ το random στοιχείο, αν θα σκάγανε τα damage dealing spells και το Gaze of the Andragan ως criticals και αν αντιστοίχως θα πετυχαίνανε οι δικοί μου τα saving throws τους. Μου πήρε καμιά ώρα συνολικά να τον ρίξω τον μπάσταρδο και συγκριτικά, η μάχη με τον Thaos ήταν κοροϊδίστικη εντελώς <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Χα! Λέω να κομπάσω... η μάχη με το μάστερ βγήκε με την πρώτη. Όλα έκαναν πάνω του hit και crit. Ούτε ένα graze, όπως συμβαίνει στο 99.9% των παικτών. Πως;
Cipher (κατά κύριο λόγο και αμέσω μετά Aloth λόγω damage over time και prone spells και Durance με buffs) <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> . Τον ξεζούμισα (στο combat log έλεγε ότι η accuracy του είχε πέσε κατά 28!!, κάπου τόσο τα saves και το deflection) πρώτα και μετά τον πόνεσα. Το gaze of the adragan (nerfed λόγω του patch) ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Βοηθήσανε και 2-3 summon τα πρώτα 10-12 δευτερα, όσο χρειάστηκα δηλαδή για τον αποδυναμώσω σε ελεεινό βαθμό (του πέταξα ότι κατάρα και debuff είχα). Εννοείται prayer against fear και potions που αυξάνουν accuracy και defenses μέσα στην μάχη και 3-4 φαγητά στον καθένα πρίν την μάχη. Α, και το σχετικό talent από την <span class="bbcode_spoiler">dragonslayer</span> βοηθάει πάρα πολύ! Ιν φακτ, με αυτό ξεκίνησα τον βομβαρδισμό :popcorn:
Αντίθετα στο <span class="bbcode_spoiler">Thaos</span> μου πέθαναν 2 χαρακτήρες και τους σήκωσα, ίσως και να τον υποτίμησα λίγο.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Μυστήρια πράγματα! Για τα bounties συμφώνουμε όλοι πως τα Βίθρακ ήταν τα χειρότερα, με το γαμημένο dominate τους που έπαιρνε τη μισή ομάδα μας με το καλημέρα για πάρτη τους;
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Μπαααα...Εμένα πιο πολύ με "δυσκόλεψε" εκείνο στις κατακόμβες με τα πολλά Fampyrs.

Btw,για πείτε καμιά επιλογή που κάνατε.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Not even close (αν και συμφωνώ ότι τα fampyr ήταν δυσκολότερα). Το είχε γράψει και ο Τύριον λίγες σελίδες πριν. Ο Nom the Wise ή όπως τον λέγανε με την ογκροφαμίλια μέσα στη σπηλιά στο Elmshore. Αγνό βρωμόξυλο. Τα vithrack παρεπιπτόντως τα λάτρεψα σαν race. Έφερναν σε ίλιθιντ αλλά με πολύ με πιο ρεαλιστικά κίνητρα.
Αύριο θα ποστάρω μια σούμα με τις επιλογές (τουλάχιστον αυτές που θυμάμαι). Τώρα έχει νάνι. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Επιλογές; Είχε επιλογές το παιχνίδι; :trollface:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Καλή προσπάθεια Gaius.

Λοιπόν έχουμε και λέμε:
<span class="bbcode_spoiler">
-Πήγα με το μέρος της επανάστασης και εκθρόνισα το Raedric, δέχτηκα την πρόκληση του αφού είχε μετατραπεί σε death guard και τελείωσα αυτό που ξεκίνησα

-Συμμάχησα με τους Dozen, αν και είχα καλή σχέση με τους Knights of the Crucuble αλλά όχι με τους Doemenel

-Άφησα τον Caedman Azo να συνεχίσει τα πειράματά του στο σανατόριο

-Στην ακρόαση με το Δούκα μίλησα υπέρ των animancers αλλά με την προϋπόθεση να υπάρχει κάποια επιτήρηση

-Έκρυψα τον πάπυρο του Wael αντί να τον επιστρέψω

-Απενεργοποίησα (δεν κατέστρεψα) τη μηχανή των Engwithan στην κορυφή του πύργου στο Heritage Hill

-Άφησα την Pallegina να αποφασίσει σχετικά με την εδραίωση εμπορικών συμφωνιών των Vailian republics με τους glanfathans, και αυτή αποφάσισε το σωστό κατά τη γνώμη μου, δηλαδή εμπόριο σε εναλλακτικά προϊόντα χωρίς να βλάψει/αποδυναμώσει το Dyrwood

-O Aloth έμαθε να ελέγχει την δεύτερη ψυχή του και δεν ανέλαβε την ηγεσία της Leaden Key

-Γιάτρεψα την κορασίδα που είχαν απαγάγει οι cultists του Skaen, εννοείται επομένως πως τους αφάνισα

-Έκανα όλα τα quest των θεών, το αγαπημένο μου ήταν του Rymrgand (έπεισα τους pale elves να φύγουν και σφράγισα το άνοιγμα, σκότωσα το νάνο στα blood sands και έπεισα την αρχηγό του golden ovate να αυτοκτονήσει, ξαπόστειλα φυσικά τον sky dragon, και τέλος, άφησα τη βασίλισσα των ζώων να παραμείνει στη θέση της)

-Κατάφερα και πέρασα τη Σκιά του Od Nua χωρίς μάχη, τον έπεισα να βρει τον δρόμο στον τροχό του Berath (θέλει προσεκτική επιλογή απαντήσεων και κλασικά ένα εκ των Intellect, resolve υψηλό)

-Φυσικά εξολοθρευσα την adra dragon, αφού πρώτα της είπα ψέματα ότι θα τη βοηθήσω να βρει νέο σώμα για να κυκλοφορήσει στον έξω κόσμο (ξέρω και γω από πουστιές)

-Άφησα την ψυχή της Iovara να παραμείνει στο Breith Eaman

-Έστειλα τη ψυχή του Thaos στο wheel of Berath αφού πρώτα έσβησα όλες τις αναμνήσεις του (περίσσότερο είχα στο μυαλό φυλάμε τον κώλο μας παρά για το φιλεύσπναχο της υπόθεσης αν και κάποιοι στην ομάδα γκρίνιαξαν ότι έπρεπε να τον αφήσω να θυμάται τα πάντα για μαρτύριο και περισυλλογή)

-Τέλος, είχα λάβει την ευλογία του Berath και έτσι έκανα αυτό που ήθελε σχετικά με τις souls των Hollowborn, νομίζω ήταν η πιο λογική κατάληξη (όχι ότι οι περισσότερες από τις υπόλοιπες επιλογές δεν ήταν ιντριγκαδόρικες).

Ψιλοάσχετο αλλά ειδική μνεία στους Wael και Skaen (ειδικά ο δεύτερος παίζει να είναι ό,τι πιο scheming, plotting ύπουλο σκατόπραμα που έχω δει σε rpg, τόσο απλά και που να δείτε τι πληροφορίες δίνει έξτρα στο guidebook), σχετικά κοντά θα έβαζα και τον Galawain. Γενικά οι θεοί στο Pillars παίζει να είναι από τους πιο ενδιαφέροντες και καλογραμμένους σε παιχνίδι. Φορ στάρτερς κάνουν τους αντίστοιχους του D&D να φαίνονται καρικατούρες.

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι όλο και κάποια απόφαση θα ξέχασα, feel free to add... <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
</span>
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Χαχά,περίμενα το post του Adhan για να μην ξεχάσω κάτι,αν και είχε recap στο τέλος.

<span class="bbcode_spoiler">1) Κι εγώ Kolsc διάλεξα.Δε μου γέμιζε το μάτι,αλλά από τον άλλον τον τρελό καλύτερος μου φάνηκε.Εννοείται πως Σκότωσα και τον Champion of Berath.Ολοκληρώνεται το quest αν αρνηθείς να πας;

2) Κι εγώ με τους Dozen συμμάχησα κι είχα καλές σχέσεις με όλους μέχρι να ψυχρανθώ λίγο με τους Doemenels με το quest στο Dyrford που άφησα την κλέφτρα να φύγει (αφού δεν κατάφερα να την ξεγελάσω <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> ).Πάντως ψιλοαναγκαστικά πήγα με τους Dozen,γιατί αν δεχθείς το τελικό quest τους δεν μπορείς να πάρεις και των Knights,ενώ είχα αρνηθεί των Doemenels.Κανένα faction δε μου άρεσε,αλλά μάλλον θα διάλεγα Doemenels εκ των υστέρων,διότι τα άλλα δύο είναι πολύ ακραία.

3) Εγώ δεν ήθελα να το σκοτώσω τον Azo.Αλλά του είπα ότι θα τον έδινα και μου επιτέθηκε.Δε φταίω...

4) Εγώ ήμουν υπέρ των animancers,αλλά επέλεγα σχεδόν πάντα την "όχι-full-υπέρ" επιλογή,δεν είπα για επιτήρηση όμως.

5) Κι εγώ τον έκρυψα τον πάπυρο.

6) Ούτε εγώ κατέστρεψα τη μηχανή του Heritage Hill (δε θυμάμαι το όνομα του πύργου)

7) Κι εγώ την άφησα να αποφασίσει μόνη της την Pallegina,αλλά επέλεξε full trade.Μάλλον επειδή της είχα πει νωρίτερα,στην αρχή αρχή να κοιτάξει κυρίως τον εαυτό της.Εν τω μεταξύ μου ήταν τόσο αδιάφορο αυτό το quest που επέλεγα στο 90% say nothing.

8 ) Συνεχίζοντας με τους companions,έπεισα τον Durance ότι η Magran τον πρόδωσε,κάτι που τον οδήγησε πάνω κάτω στην ίδια ζωή που έκανε και πριν.Στον Aloth είπα ότι το alter ego του μπορεί να είναι χρήσιμο και να μάθει να το ελέγχει,ενώ μετά ξεκίνησε quest για να διαλύσει το Leaden Key,αφού με είχε ρωτήσει και του είχα πει να κάνει ότι θέλει.Ο Kana πρότεινε να κατασκευάσουν τις δικές τους γραφές,αφού το tablet είχε καταστραφεί,η Sagani αφού της είπα κι αυτηνής να κάνει ότι θέλει αποφάσισε απλά να πει τα ονόματα όλων των κατοίκων στον Persoq και όταν επέστρεψε στο χωριό της πήγε για ένα κυνήγι και δε γύρισε ποτέ (βαριόταν του θανατά).Το Hiravias τον ξαναέφερα κοντά στον Galawain (συμφωνώ με τον Adhan,φοβερός,για μένα ήταν ο πιο ενδιαφέρον θεός).

9) Την κοπέλα που είχαν απαγάγει οι cultists κι εγώ τη βοήθησα και της είπα να πάει στο ναό του Berath για να τη φυγαδεύσουν.Της είπα και μέσες άκρες τι είχε συμβεί.

10) Εγώ στα quests των θεών,λογικά λόγω χαμηλών resolve και intellect έσφαξα σχεδόν τους πάντες (στο Ethik Nol ήμουν terror <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> ).Σε κάθε περίπτωση είχε πέσει σφαγή,όπως σφαγή έπεσε και στο Bloodlines-κάτι quest,αφού δεν κατάφερα να ξεγελάσω τον αρχηγό των Three-Tusk Stelgaer να πιει δηλητήριο.Προσωπικό αγαπημένο το quest της Hylea (δράκος πεθαμένος εννοείται).Κι εγώ τη Sul υποστήριξα στο quest του Galawain.H High Ovate πήγε ειρηνικά.

11) Τον Od Nua τον έπεισα κι εγώ να φύγει ειρηνικά.

12) Με την adra dragon επέλεξα να μην πολεμήσω,όσο κι αν το έκανα με βαριά καρδιά.Το θέλω το τομάρι μου. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Πάντως στο φινάλε σου λέει ότι ζει και ταξιδεύει απλώς,δεν αναφέρονται σφαγές.

13) Την Iovara ήθελα να την πάρω μαζί,αλλά δεν ήθελε η ίδια.

14) Εγώ το φυλάκισα στο Breith Eaman.He tasted his own medicine.

15) Εγώ πήγα με τον Galawain,όχι γιατί είχα πάρει το boon και φοβήθηκα ότι θα πάθαινα τίποτα,αλλά επειδή όσο κι αν ήθελα να επιστρέψω τις ψυχές στους hollowborn (Hylea) ή να κάνω το θέλημα του Berath,υπέθεσα πως ήταν όντως πολύ φθαρμένες για να λειτουργήσουν ικανοποιητικά.Έτσι ενίσχυσα τις ψυχές των υπόλοιπων κατοίκων του Dyrwood.

16) Μία που ξέχασα.Στο quest με την expedition που καταπατά τα ruins κατάφερα να πείσω τους Glanfathans να αφήσουν τους πάντες να φύγουν και να φυλακιστεί ο αρχηγός τους.Τελικά τον πήγα στο dungeon Μου,από όπου τον απελευθέρωσα κατευθείαν.Το ίδιο έκανα και με την Aefra στο Defiance Bay,στο μόνο quest που δεν ολοκλήρωσα τελικά λόγω bug.To Nyrid που ήταν svef dealer τον κρατούσα στα μπουντρούμια μέχρι που βρέθηκε κάποιος να τον αγοράσει και τον ξαπόστειλα.

Τα reputations μου ήταν 4 benevolent,3 honest,3 deceptive,3 rational κι όλα τα άλλα δύο νομίζω.</span>
 

castledoque

Commoner
Joined
Nov 30, 2012
Messages
25
Δεν ξέρω αν έχει γίνει κουβέντα πιο πάνω, αλλά δε βρήκα κάτι...

Για πείτε, όσοι το τελειώσατε, η μεγάλη ανατροπή στο lore του παιχνιδιού λίγο πριν το τέλος, <span class="bbcode_spoiler">ότι οι θεοί δημιουργήθηκαν από Engwithan animancers και οι πραγματικοί θεοί που δημιούργησαν το σύμπαν δεν υπάρχουν ή αγνοούνται</span>, πως σας φάνηκε;

Προσωπικά θεωρώ πως πρόκειται για ιδιοφυή σεναριακή τροπή και ανεβάζει πολλούς πόντους το στόρι και το φιλοσοφικό υπόβαθρο του παιχνιδιού. Εντυπώσεις;;;
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Castledoque,

<span class="bbcode_spoiler">δεν ήταν ακριβώς έκπληξη (σκέψου ότι ο Eothas σκοτώθηκε που σημαίνει ότι δεν ήταν ακριβώς θεός),αλλά κι εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για πολύ καλή σεναριακή ανατροπή.</span>
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Σσσσ... μη φωναζετε πολύ δυνατά, θα διαταράξετε τους αγώνες κατσικοδρομίας στο θρεντ του Witcher 3...

Μια χαρά έκπληξη ήταν, <span class="bbcode_spoiler">πουθενά δεν καθιστά σαφές το παιχνίδι ότι ο Eothas έχει πραγματικά πεθάνει (περισσότερο το αφήνει στην κρίση του παίκτη). Όμως και έτσι να είναι, πάλι δεν λέει κάτι αυτό το γεγονός,μπικόζ Μπαλ.</span>

Για μένα η μεγαλύτερη ανατροπή ήταν <span class="bbcode_spoiler">εκεί που μαθαίνεις ότι οι biawacs και τα Hollowborn δεν ήταν υπερφυσικής προέλευσης.</span>

Συγκλονιστική ιστορία, περιμένω πως και πως το expansion!

EDIT:
Καταλάβατε πως ο <span class="bbcode_spoiler">Thaos είναι ο μόνος επιζών Engwithan που συναντάμε στο παιχνίδι ε;</span>
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
<span class="bbcode_spoiler">Γενικά η πλοκή δανείζεται αρκετά στοιχεία θεοσοφίας, τα οποία αν έχεις υπάρξει αειπάρθενος μιναρογκοθάς για χρόνια, έχεις ήδη μελετήσει αρκετά και τα βλέπεις σερβιρισμένα με άλλα ονόματα. Ευχάριστο στόρι, προσωπικά δεν με άγγιξε καθόλου, αλλά απόλαυσα απερίγραπτα το ταξίδι, την ολντσκουλιά, το χάσιμο σε ένα κόσμο γεμάτο πλουσιότατο lore. Δεν πωρώθηκα δηλαδή ποτέ με το ίδιο το σενάριο, απόλαυσα όμως τόσο πολύ τις μικρές στάσεις στην πορεία. Αύριο στην δουλειά που θα καίγομαι και θα βαριέμαι, θα ποστάρω και τις επιλογές <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /></span>
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Adhan,you've got a point.Όσο για τη μεγαλύτερη έκπληξη,το μαθαίνεις πολύ νωρίς αυτό και δεν είχα κάτσει να το σκεφτώ πολύ.Ένιωσα σα να το ήξερα από την αρχή.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
<span class="bbcode_spoiler">1. Kolsc στην αρχή, στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Προφανώς επιστροφή και μακέλεμα του revenant Raedric γιατί COMPLETION.

2. Dozens από καθαρή σπόντα, καθώς οι Doemenels αντί για sweet-son-of-a-bitch μαφιόζοι που ονειρευόμουν πως θα ήταν, ξηγήθηκαν άξεστοι κάφροι και μου χάλασαν την αισθητική. Οι Crucible Knights υπερβολικά λοβοτομημένα paladins, οπότε άκυρο εξ'αποκαλύψεως. Πολύ κρίμα που η Dunryd Row δεν "έπαιζε" σαν faction.

3. Tον Αζο δεν τον έδωκα γιατί κατά βάθος ήταν καλό παιδί και βασανισμένη ψυχή. Άσε που ήταν μυαλό και είχε αξία να συνεχίσει τη δουλειά του.

4. Μετριοπαθώς υπέρ και εγώ, science, bi0tch.

5. Εννοείται. Κοντρούλες με τους Θεούς, ΔΕΝ πάμε. Πάπυρος κρύβεται.

6.Teir Nownan, τους το έκλεισα το μαγαζάκι και απελευθέρωσα τις άμοιρες ψυχές να γυρίσουν. Η Εόρα ανήκει στα ψάρια της και τα σχετικά.

7. Το Παλετζινάκι το μαναράκι το κόουτσαρα ποιοτικά και πολλάν εστανεχωρέθηκα που δεν μπορούσα να το φτεροφερμάρω. To εμπόριο το κάναμε με τρόπο που να μη βλάψουμε το Dyrwood αλλά να φέρουμε οφέλη μεγάλα και στους Έμορφους Δούκες.

8.Τους companions όλους γενικά τους πήγα σε πολύ follow your heart φάση και όλοι χαρήκαν, βρήκαν τους εαυτούς τους και έπαιξαν σε διαφήμιση Νεσκαφέ Φραπέ

9. Το κορίτσι που είχαν πάρει οι cultists το άφησα να μακελέψει το γεροτράγο "θείο" του γιατί είμαι ωραίος τύπος πολύ γενικά.

Περισσότερα μετά, πλάκωσε δουλειά! </span>
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,625
Damn you ρε with the spoilers!
Υπάρχουν ψυχές ακόμα που δεν έχουν φτάσει στο τέλος!

In other news, πέρασα μια μικρή ψυχρολουσία όταν μετά το τελευταίο Patch δεν εβρισκε το στημ τα αρχεία του παιχνιδιού και έπρεπε να τα ξανακατεβάσω αλλα ευτυχώς τα saves δουλεψαν ρολόι. Είμαι στην ολοκλ'ηρωση των γεγονότων στο Defiance Bay. To game τα σπάει...
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
http://forums.obsidian.net/blog/7/entry-184-update-notes-106/

<blockquote>So we don't leave you all in the cold on the Pillars of Eternity expansion, we just might (wink, wink... nudge, nudge) have some stuff to talk about after E3 (week of June 22nd) and we'll also have some really cool news to talk about with Update 1.07.</blockquote>
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
Card Game!!

https://www.kickstarter.com/projects/2081578473/pillars-of-eternity-lords-of-the-eastern-reach-car/
 

agapitos

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 28, 2013
Messages
346


MaverickStrange wrote:
Card Game!!

https://www.kickstarter.com/projects/2081578473/pillars-of-eternity-lords-of-the-eastern-reach-car/</blockquote>
Kara mode on/
http://ragequit.gr/forum/games/189-kickstarter?start=366
Kara mode off/
<img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Πέφτει το μάτι μου πάνω στο pre-game quiz που έχει το PC Gamer και έχει ερώτηση "In Pillars of Eternity, what are gods are made from?"

Και βλέπω την απάντηση. :throw: :throw: :throw: :throw: :throw: :throw: :throw: :throw: :throw: :throw: :throw: :throw:

Πείτε μου ότι δεν είναι τόσο MEGA SPOILER
<span class="bbcode_spoiler">from souls</span>, γιατί έχω ξενερώσει τη ζωή μου αυτή τη στιγμή.
 
Top Bottom