Miden Agan
Mind-flayer
<blockquote><br><blockquote><br>Εντωμεταξύ, κάπου μέσα μου έχω ένα λαμπρό άρθρο για όλες αυτές τις "φιγουρατζίδικες" προσεγγίσεις. Δηλαδή μπορεί να είναι εφικτό να τραβήξεις Triple Frozen Crown Solo αλλά ουσιαστικά θα πρέπει να έχεις γίνει ένα με τη Μηχανή, να γνωρίζεις κάθε τελευταίο exploit στον κώδικα του παιχνιδιού ωσάν την παλάμη του χεριού σου. Όλο και κάπου δεν χαλά η μαγεία μετά;<br></blockquote><br><br>Προσωπικά αποτελεί επιπλέον κίνητρο για να παίξω το να ξέρω πως το παιχνίδι μου επιτρέπει να κάνω κάτι πέραν των συνηθισμένων (one man party σε party-based παιχνίδι, κάποιο extra βαθμό δυσκολίας όπως το heart of fury στο ID που ανέφερα πιο πάνω κλπ.). Το θέμα είναι ότι σε κάποια παιχνίδια, ΔΕΝ χρειάζεται να "παρακάμψεις" τους κανόνες του παιχνιδιού, απλά να παίξεις έξυπνα και με υπομονή.<br></blockquote><br><br>Θυμάμαι την πρώτη (και τελευταία) φόρα που δοκίμασα one man playthrough, ήταν στο θρυλικό Wizardry 8. <br>Είχα καταφέρει να σκοτώσω (με κωλόφαρδο ranger Instant Kill) ένα χαρακτήρα ο οποίος κατείχε το φονικότερο όπλο στο παιχνίδι (Cane of corpus). <br>Το συγκεκριμμένο όμως μπορούσε να γίνει weild απο Fairy ninja και μόνο. <br>Eτσι μπήκα στη διαδικασία να ψάξω και να δώ οτι πολλοί παιχτες δοκίμαζαν το συγκεκριμένο χαρακτήρα σε solo.<br>Long story short.<br>Eπρεπε να μαξάρεις το stealth σου (ανέβαινε μόνο όταν ήσουν under attack) ουτως ώστε να μή μπορούν να σε χτυπήσουν οι αντίπαλοι. <br>Eτσι έπρεπε στην αρχή του παιχνιδιού να κάτσεις <u>με τις ώρες</u> να σε βαράνε κάτι καβούρια ενώ εσύ κανεις heal ωστε να αντέξεις στη συνέχεια. Εxploit to the max!<br>E στο μισαωρο το έκλεισα. :throw: