What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pillars of Eternity

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,689
Τι δηλαδή έχει βγει Baldur&#039;s Gate <u>2</u>???? Μην τα ρίχνεις έτσι τα σπόιλερς ρε συ, εγώ τελειώνω το 1 τώρα και ήθελα να βιώσω την προσμονή του να ψάξω μόνος μου να βρω αν βγήκε και 2ο. Ruined it...  <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
αστεια αστεια, <span class="bbcode_spoiler">αυτο με το γιοσιμο</span> το χω καμει κι εγω σε καποιον εδω μεσα, νομιζω στην καρα και στεναχωρεθηκα πολυ  :blush1:. αν και θεωρω ως γεροντας γκειμερ οτι το μπιτζι2 εχει περασει πια στη σφαιρα του μυθου κι ειναι και 16 χρονων παληκαρι. ειναι καπως σα να λεμε οτι ειναι σπόιλε να πουμε στις γιαγιαδες που κλαινε στην περιφορα οτι ο χριστουλης θ αναστηθει σε 2 μερες..<br>βεβαια απ την αλλη θα πει καποιος οτι η καθε νεα γενια γκειμερς που ερχεται δεν ειναι υποχρεωμενη να φαει το σποιλερ, αν δεν εχει παιξει το παιχνιδι.. σωστο κι αυτο.<br><br>ενα καλο μετρο για ν αποφευγονται τετοιες παρεξηγησεις, ειναι το πολυ απλο να ΜΗΝ μπαινει καποιος στο θρεντ αν δεν εχει παιξει το παιγνιδι. σε αλλα θρεντ στο φορου αν γινει οποιοδηποτε σπόιλε το θεωρω γαιδουρια βεληνεκους, στο ομωνυμο καθε φορα θρεντ κατι ψιλοφυσικο...<br>(παραδειγμα προχειρο: δεν ξεχνω πως ανοιξα το θρεντ του γκειμ οφ θρωνς για να τα λετε εκει, καναγιες, ενω μεχρι τοτε σποιλεριαζατε βαρβαρα μεσα στο "τηλεοπτικες σειρες της προκοπης"..)<br><br>σε αλλα νεα: παιζω κι εγω το πιλαρς τωρα κι ειμαι ακομα στο ακτ 1. παυλε, μη νιωθεις μοναξά. αδαν, μη με μαλωσεις  :pP :cool: <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />. μεχρι τα χμας θα το χω τσακισει.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,680
Κύριε Ελλιόν, είστε εριστικά ισοπεδωτικός, περάστε από το ταμείο παρακαλώ. :deal:
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
νορθ, ετσι οπως το εκαμες το εδιτ, ΔΕ ΣΕ ΤΙΜΑ. υπαρχουν και ανηλικοι που διαβαζουν το φορου... (ρε σεις, τον πλού τράι εχω καιρο να δω... θα χει γινει 16-17 τωρα... πως περναν τα χρόνια...)<br>ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ/ΣΧΕΣΕΙΣ.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,680
Α) έπρεπε να σου είχα στείλει ενημέρωση, συγγνώμη<br>Β) ο δαίμων του τυπογραφείου σκέφτεται πονηρά :blush2:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,821
<blockquote><br>Τι δηλαδή έχει βγει Baldur&#039;s Gate <u>2</u>???? Μην τα ρίχνεις έτσι τα σπόιλερς ρε συ, εγώ τελειώνω το 1 τώρα και ήθελα να βιώσω την προσμονή του να ψάξω μόνος μου να βρω αν βγήκε και 2ο. Ruined it...  <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>πόσα λεπτά έχασες από το dishonored 2 για να ποστάρεις αυτή τη φορά;<br>o βγενόπουλος και ο "πρωταθλητής του συκωτιού μας" πόσα λεπτά σου κλέψανε από το Tyranny?Α, όλα να λέγονται.  :popcorn:
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,689
Σεβαστές οι απόψεις όλων, έχουν βάση, οκ. Προσωπικά εγώ ο παράλογος εξακολουθώ να θεωρώ πως το να λέμε ότι "ένα παιχνίδι-πνευματικός διάδοχος του Baldur&#039;s Gate που βγήκε πριν 1μιση χρόνο έχει ως εχθρούς δράκους, και μάλιστα ο ένας έχει πολλά adds" είναι εφάμιλλο του να λέμε στο thread του Dishonored 2 πως "στο Dishonored 1 μπορούσες να κάνεις stealth assassinations". <br><br>Καλά το ότι γράφονται ολόκληρα λογύδρια επί της spilerοσύνης ή όχι του παραπάνω (με επίκληση στους κανόνες του φόρουμ και στην αλληλεγγύη της δημοκρατίας των gamers) το κάνει ακόμα πιο αστείο το όλο θέμα.<br><br>Επόμενη συνεισφορά μου στο θρεντ θα είναι αποκλειστικά για συζήτηση πάνω στο gameplay. Πάω στο ταμείο τώρα.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,440
<blockquote> (με επίκληση στους κανόνες του φόρουμ και στην αλληλεγγύη της δημοκρατίας των gamers) το κάνει ακόμα πιο αστείο </blockquote><br><br>Οι οποίοι "κανόνες" τελικά υπάρχουν όχι ως κανόνες, αλλά ως θέματα συζήτησης. Όταν δε προκύπτουν διαφωνίες, η επίκληση "κανόνα" που ξεκάθαρα αφορά την εκάστοτε διαφωνία θα είχε ως αποτέλεσμα το αδιάφορο σφύριγμα της διαχείρισης, η οποία όμως κωλύεται και δε σφυράει επειδή δε μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια της με τους γελοίους αστειάτορες που νομίζουν πως οι "κανόνες" είναι για να τηρούνται. <br> <br><span class="bbcode_spoiler">Ελεύθερη συσπείρωση ανταρτών πληκτρολογίου - Πυρήνες της Κουνένας.</span>
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,300
Να γίνει λαϊκή Συνέλευσις όπου θα αναλύσουμε το θέμα δια να τροποποιηθει το γράμμα του νόμου.<br>Αν δεν γίνει δεκτό το αίτημά μου, υπάρχει κι άλλος δρόμος.<br>DEUS VULT<br>Make spoilers great again!
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
<img src="https://westernrifleshooters.files.wordpress.com/2012/06/revolting-peasants.png" alt="revolting-peasants.png" class="bbcode_img" />
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
Για όσους συντονίστηκαν τώρα στους δέκτες τους, τα εξπανσιον έχουν -40% στο στιμ.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,300
Ας περάσουν πρώτα τον πρόλογο και τα παίρνουν και τα expansions. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

fever24

Commoner
Joined
Dec 3, 2012
Messages
39
Είμαι ανάμεσα στο Pillars of Eternity και στο Divinity Original Sin Enhanced Edition! Από πού λέτε να ξεκινήσω; Τα expansions του πρώτου προσφέρουν κάτι επιπλέον στο κυρίως παιχνίδι ή μπορώ να τα αγοράσω αργότερα;
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,821
<blockquote>ή μπορώ να τα αγοράσω αργότερα;</blockquote><br>NOOOOOOOO (εκτός κι αν σκοπεύεις να παίξεις και το base game αργότερα).<br>Όποτε και να τα πάρεις, φρόντισε να κρατήσεις save πριν το τελικό dungeon. Άπαξ και μπήκες πάπαλα πρόσβαση στο White March.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Φίβερ, ιδανικά τα εξπάνσιος ενσωματώνονται αρμονικά στο mid-προς-end-game του Pillars και προσφέρουν έτσι μια πλούσια και χορταστική εμπειρία. Καμία σχέση με το γλυκό και "χαλαρό" Divinity Original Sin κατά την γνώμη μου. Το ξεκίνησα, το πάλαιψα, ήταν υπερβολικά "αγνό" και high fantasy για τα γούστα μου, το εγκατέλειψα πάραυτα. Καμία σύγκριση με το Pillars.
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,893
<blockquote><br>Είμαι ανάμεσα στο Pillars of Eternity και στο Divinity Original Sin Enhanced Edition! Από πού λέτε να ξεκινήσω; Τα expansions του πρώτου προσφέρουν κάτι επιπλέον στο κυρίως παιχνίδι ή μπορώ να τα αγοράσω αργότερα;<br></blockquote><br><br>Όποιο και να πάρεις δεν θα κάνεις λάθος. Πρόκειται  για τα δύο κορυφαία παιχνίδια της περιόδου  αναγέννησης των old school rpgs. Πολύ χοντρικά το pillars στηρίζεται περισσότερο στο εξαιρετικό γράψιμο και την πλοκή του με στοιχεία από  baldurs gate,torment κτλ, ενώ το ΟS στηρίζεται πολύ στο <u>υπεργαμάτο</u> σύστημα μάχης του, το οποίο βέβαια ευνοεί περισσότερο τα spells παρά την μάχη εκ του συστάδην, στο χιούμορ (επικό τελικό boss) και γενικά στην διάδραση με τον κόσμο που σε περιβάλει. Bασική επιρροή του OS είναι τα Ultima.  :brofist: 
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
<blockquote><br><blockquote><br>Είμαι ανάμεσα στο Pillars of Eternity και στο Divinity Original Sin Enhanced Edition! Από πού λέτε να ξεκινήσω; Τα expansions του πρώτου προσφέρουν κάτι επιπλέον στο κυρίως παιχνίδι ή μπορώ να τα αγοράσω αργότερα;<br></blockquote><br><br>Όποιο και να πάρεις δεν θα κάνεις λάθος. Πρόκειται  για τα δύο κορυφαία παιχνίδια της περιόδου  αναγέννησης των old school rpgs. Πολύ χοντρικά το pillars στηρίζεται περισσότερο στο εξαιρετικό γράψιμο και την πλοκή του με στοιχεία από  baldurs gate,torment κτλ, ενώ το ΟS στηρίζεται πολύ στο <u>υπεργαμάτο</u> σύστημα μάχης του, το οποίο βέβαια ευνοεί περισσότερο τα spells παρά την μάχη εκ του συστάδην, στο χιούμορ (επικό τελικό boss) και γενικά στην διάδραση με τον κόσμο που σε περιβάλει. Bασική επιρροή του OS είναι τα Ultima.  :brofist: <br></blockquote><br><br>Θα μπορούσε ΑΝΕΤΑ να μπει σε banner έξω από κατάστημα για promotion των παιχνιδιών. Εμένα τουλάχιστον, με έψησες <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> (το Pillars είναι στη βιβλιοθήκη μου και με κοιτάει κάθε φορά που μπαίνω στο γραφείο...)
 

fever24

Commoner
Joined
Dec 3, 2012
Messages
39
Την βοήθειά σας παρακαλώ. Ξεκίνησα πριν μερικές ημέρες το PοΕ. Έχω ένα party τριών χαρακτήρων και έχω ξεκινήσει με τα αρχικά quest. Το πρόβλημά μου είναι ότι στις μάχες είμαι η χαρά του αντιπάλου... Κάτι μου διαφεύγει και χάνω πολύ συχνά (στη μέτρια δυσκολία). Έχετε καμία συμβουλή να δώσετε;
 
Top Bottom