Πληρη αναβαθμιση του pc καθε χρονο για να πουλαω την ενεργεια του σε bitcoin ?

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
και με το ποδηλατο μπορεις να κανεις παραγωγη ενεργειας. μιας και εχεις και ευκαιρο τον χοντρο σου φιλο. win x2 <br>αν αντι για το usb, κουμπωσεις το pos στην πριζα, θα πουλας κατευθειαν το ρευμα της ΔΕΗ.
 
Θα παω στο Πλαισιο την Δευτερα να το συζητησω και μαζι τους. Ο 1700 θα πρεπει να παραγει πολλη ενεργεια αφου ειναι οκταπυρηνος ακομα και στα 3.0 ghz. Ποσο παραγει ξερετε?
 
Shredder μη συζητήσεις τίποτα με κανένα Πλαίσιο. Δε σε συμφέρει. Η μόνη ενέργεια που παράγεται είναι θερμική. Κράτα τα χρήματά σου για 1280Τi.
 
Απορώ με τον εαυτό μου γιατί πατάω να δω τις καινούργιες απαντήσεις.
 
οχι οχι...σρεντερ..<br>να πας να παρεις και το pos..<br>η Alania Lighthanders Bank <br>καθως κσι η <br>Global Grande Moufa Bank  <br>δινουν τετοια μηχανακια και μαλιστα με διπλες usb για δυο μηχανηματα μαζι...<br>δικιο εχει ο bald Killer...<br>μα πως δεν το σκεφτηκα???... <br>not worthy of  :pcmr: :pcmr: <br><br>edit : στο pos μη ξεχασεις να εχει καποια χρηματα μεσα η καρτα γιατι πρωτα θα χρειαστει να πληρωσεις κατι εξοδα μεταφορας κ γραφειοκρατικα προτου<br> ξεκινησει να πιστωνει τη καρτα σου . Η επεξεργασια γινεται με το GUYMS εγκατεστημενο με δικαιωματα administrator . <br><span class="bbcode_spoiler">G.ive U.s Y.our M.oney S.ucker/S.hredder ....whatever</span>
 
<blockquote><br>Απορώ με τον εαυτό μου γιατί πατάω να δω τις καινούργιες απαντήσεις.<br></blockquote><br><br>QFT
 
Σρέντερ αν και το νήμα έχει πλούσιο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, θα γράψω μόνο ένα πράγμα απολύτως σοβαρά :<br><br>Αν γινόταν ο κάθε τυπάς με ανοιχτό PC να "γεννοβολάει" φράγκα, θα &#039;χαμε γιομίσει πλούσιους. Αυτά τα σπορ τα ξεχνάς και κάνεις φόκους στις υποδομές δικτύων που παρέχουν σταθερό μεροκάματο <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 
.<blockquote> Ο 1700 θα πρεπει να παραγει πολλη ενεργεια αφου ειναι οκταπυρηνος ακομα και στα 3.0 ghz. Ποσο παραγει ξερετε?<br></blockquote><br><br>Σρέδερ, δώσε βάση γιατί θα σου ανατινάξω τον εγκέφαλο με αυτό που θα γράψω, αλλά πρέπει να το μάθεις: Ο 1700 καταναλώνει ενέργεια, δεν παράγει.
 
Η ενέργεια δεν χάνεται ποτέ, απλά μετουσιώνεται σε Πάβλικ.
 
<blockquote><br>Ο 1700 καταναλώνει ενέργεια, δεν παράγει.<br></blockquote><br>Well....
 
<blockquote><br>Η ενέργεια δεν χάνεται ποτέ, απλά μετουσιώνεται σε Πάβλικ.<br></blockquote><br><br>Νομοτελειακά.
 
Εστειλα email στο bitcoin και τους ζητησα πληροφοριες. Παντως μαλλον θα το κανω τελικα. Περιμενω να μου πουν ποσο ενεργεια παραγει το μηνα ο 1700.
 
*Ακολουθεί κοινωνικό μήνυμα*<br><br>ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΑΕΤΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Πάρτε ότι μπορείτε από αυτό.<br><br>On-topic: Shredder ξεκόλλα. Λες ότι να &#039;ναι.<br>https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%AE_%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82" class="bbcode_url">Αρχή διατήρησης της ενέργειας<br><br>Ήμαρτον.
 
Δεν ξέρω αν τρολάρεις όχι, αλλά επειδή υπάρχει κίνδυνος να διαβάσει κανας περαστικός ο οποίος δεν έχει ιδέα ,να πούμε πως τα PC δεν "παράγουν ενέργεια". Aυτό που θέλει να κάνει ο φίλος από πάνω είναι ψηφιακή νομισματική εξόρυξη. Είναι μια εξαιρετικά πολύπλοκη διαδικασία που διαφέρει ανάλογα με το νόμισμα που εξορύσσει κανείς. Αυτό που έχει σημασία είναι πως πραγματοποιείται μεσω υπολογιστικών μηχανών. Αυτές μπορεί να είναι οι επεξεργαστές μας ,οι κάρτες γραφικών ή και κυκλώματα εξειδικευμένα για τη συγκεκριμένη δουλειά. Ουσιαστικά τα τσιπάκια τρέχουν προγράμματα, τα προγράμματα αυτά "ανακαλύπτουν" ψηφιακά νομίσματα τα οποία γίνονται απιοδεκτά σε διάφορα μέρη ως νόμισμα και μπορείς να κάνεις αγορές υλικών αγαθών ή να τα ανταλλάξεις με παραδοσιακό νόμισμα. Για να έχει όλη αυτή η μανούρα νόημα πρέπει ο ορύχος εκτός από το να έχει εξασφαλίσει ότι ο κόπος του δεν θα πάει στράφι, να έχει υπολογίσει ότι όλη η ηλέκτρική ενέργεια που θα καταναλώσει ο υπολογιστής ή το κύκλωμά του θα κοστίζει λιγότερο από τα ψηφιακά νομίσματα που θα εξορύξει. Γι&#039;αυτό κατά κανόνα αυτή η διαδικασία είναι περισσότερο δημοφιλής σε χώρες με φθηνό ρεύμα όπως πχ οι ΗΠΑ, η Βενεζουέλα ή η Κίνα. Στην Ελλάδα συγκριτικά τα κέρδη θα είναι αρκετά λιγότερα.
 
ρε σρεντερ,τοσο καιρο βλεπω γραφεις για πισια καρτες γραφικων οθονες κτλπ αλλα δεν εχω δει ποτες να λες τι παιχνιδια παιζεις ορε παιδι.<br>δηλ ξερω οτι εισαι ο αρχηγος της footjob clan,αλλα αμα δεν μαθω και τι γκειμς παιζεις δεν μπορω να σε κρινω σαν χαρακτηρα ολοκληρωτικα.
 
έχω ένα γνωστό που το κάνει, αλλά να ξέρεις παίζουν τρελά μυστικά.<br>και 4 1080 να έχεις, αν δεν σετάρεις σωστά το πράμα, δεν θα βγάλεις τίποτα.<br>Άσε που διάβασα σε εγκύκλιο ότι όσοι το κάνουν σπίτι, μπουκάρουν τα λαγωνικά της εφορίας και στο κάνουν κατάσχεση.<br>Ρώτα και τον χοντρό που αδυνάτισε, αλλά ξαναπήρε κάποια και ρώτα προσπαθεί πάλι να τα χάσει.
 
παίζει και να ζουν ανάμεσα μας τλκ.
 
Εδώ Σρέντερ βλέπεις ένα setup αλλά κάνει αυτόματο conversion σε peso cubano, τώρα για δραχμές/ευρώ ίσως χρειαστεί κάποια αλλαγή.<br><br><img src="http://cdn5.thinkcomputers.org/wp-content/uploads/2014/02/mining-rig-14.jpg" alt="mining-rig-14.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Πάρε και ένα calculator.<br>https://99bitcoins.com/bitcoin-mining-calculator/" class="bbcode_url">https://99bitcoins.com/bitcoin-mining-calculator/
 
<blockquote><br>έχω ένα γνωστό που το κάνει, αλλά να ξέρεις παίζουν τρελά μυστικά.<br>και 4 1080 να έχεις, αν δεν σετάρεις σωστά το πράμα, δεν θα βγάλεις τίποτα.<br>Άσε που διάβασα σε εγκύκλιο ότι όσοι το κάνουν σπίτι, μπουκάρουν τα λαγωνικά της εφορίας και στο κάνουν κατάσχεση.<br>Ρώτα και τον χοντρό που αδυνάτισε, αλλά ξαναπήρε κάποια και ρώτα προσπαθεί πάλι να τα χάσει.<br></blockquote><br>Τι pc εχει? Ποσα βγαζει το μηνα? Αλλαζει επεξεργαστη και καρτα γραφικων καθε χρονο για να βγαζει περισσοτερα? Ποσες ωρες την ημερα? Μαθε και πες μου!!!
 
<blockquote><br>Εδώ Σρέντερ βλέπεις ένα setup αλλά κάνει αυτόματο conversion σε peso cubano, τώρα για δραχμές/ευρώ ίσως χρειαστεί κάποια αλλαγή.<br><br><img src="http://cdn5.thinkcomputers.org/wp-content/uploads/2014/02/mining-rig-14.jpg" alt="mining-rig-14.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Πάρε και ένα calculator.<br>https://99bitcoins.com/bitcoin-mining-calculator/" class="bbcode_url">https://99bitcoins.com/bitcoin-mining-calculator/<br></blockquote><br><br>επαναστατικό setup. hasta la victoria siempre
 
Back
Top