What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ποια διανομή χρησιμοποιείτε;

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,467
Το ειδα το video το οποιο δεν ειναι και δεν παρουσιαζει καποιο clickbait. εχω ξαναδει τυπους να φωναζουν και να πετανε σαλια στην καμερα για το linux. Ο συγκεκριμενος τυπακος ειναι πολυ ψυχραιμος και ευχαριστα ανοιχτομυαλος. Προσωπικα με καλυψε με τις αποψεις του.

Εβαλα linux (spit spit spit) και δεν αναγνωριζει την καρτα γραφικων, καμερα, μικροφωνο, ποντικι, πληκτρολογιο, usb ερωτικο βοηθημα.
υποτιθεται οτι πριν επιλεξουμε μια διανομη, τσεκαρουμε εαν υποστηριζει το hardware μας. Δεν φταιει το linux που η εταιρια που κατασκευασε το hardware που αγορασαμε δεν την ενδιαφερει/δεν θελει να υποστηριξει το linux. Γιατι φταιει το linux και οχι για παραδειγμα η dell/hp/FDG;
εκει εξω υπαρχουν αναριθμητες καμερες, οθονες και καρτες που δεν δινουν δεκαρα για την linux συμβατοτητα. Οταν αγοραζες hardware δεν κοιταξες την ετικετα για την λεξη linux, τωρα που εβαλες linux και δεν παιζει, φταιει το linux. τιναυτο ρε?
ειναι η αποδειξη οτι εισαι πιθηκος.

ΑΑΑΑ στα windows ειχα το adobe premiere και εκανα δουλεια. επειδη το ανεφερε στο video ο τυπακος. Το openshot ειναι ενας video editor που ξεκινησε απο ενα... 1 ΕΝΑ ατομο. Σε καποια στιγμη που επαιξε μια τεραστια αναβαθμιση, εγιναν 2 (ΔΥΟ). τωρα πρεπει να ειναι καμια δεκαρια.
Θυμαμαι που ο Jonathan Thomas (ο δημιουργος) καπου, ειχε πει οτι ψαχνει δουλεια για να υποστηριξει το project.
meanwhile εχει δει καποιος το about στο Adobe premerie;

Μην πυροβολειτε τον πιανιστα, αυτοι που στηνουν το λινουξακι κανουν τιτανιες προσπαθειες. Υπαρχουν καποιοι που βγαζουν καποια λεφτα αλλα υπαρχουν και αυτοι που παρακαλανε για λιγη βοηθεια, για να τσουλησει το project τους. Σε ολες τις περιπτωσεις, αμφιβαλω εαν εχουν τους οικονομικους πορους και την βοηθεια/συνεργασιες που υπαρχουν στην απεναντι οχθη, ακομα και σε επιπεδο ενος απλου driver.
Αντι να κανει καποιος hate video στο youtube, γιατι δεν στελνει email στον κατασκευαστη να του πει γιατι δεν παιζει το hardware του στο linux.
Πολλοι δεν το κανουν, επειδη ειναι πιθηκοι.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Ουρανοκατέβατο, αλλά με εντυπωσίασε η αίσθηση γυαλίσματος που αποπνέει το Mint 20 Cinnamon. Αφιερώνεις 25 λεπτά για εγκατάσταση και σετάρισμα αντιγράφων ασφαλείας και το αφήνεις στον αυτόματο. Σίλκυ σμουθ αζ γουέλ. Πάντα τέτοια.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942

Επίσης:
 
Last edited:

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
Εγώ είμαι πλεμπέος και δεν δουλεύω Linux ή BSD, πέραν του κινητού ( Android ) αλλά έβαλα να δω, στο πνεύμα των ημερών, το Die Hard, και η Nakatomi είχε δικιά της εκδοχη του BSD:


Die Hard (1988) Bluray-1080p.mkv_snapshot_00.28.52.504.jpg
 
Top Bottom