Ποιο είναι το καλύτερο Resident Evil;

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ποιο είναι το καλύτερο RE;

• Resident Evil

• Resident Evil 2

• Resident Evil 3

• Resident Evil - Cove: Veronica + Code: Veronica X

• Resident Evil (2001) + HD Remaster (2015)

• Resident Evil 0 + HD Remaster

• Resident Evil 4

• Resident Evil 5

• Resident Evil 6

• Resident Evil: Revelations

• Resident Evil: Revelations 2

• Resident Evil 7

• Resident Evil 2 (2019)

• Εκείνα του Paul Anderson...

• Residen Evil 3 (2020)

• Resident Evil: Village

• Resident Evil 4 (2023)

Results are only viewable after voting.
Εντάξει πάντως δεν ξέρω τι λένε οι ειδικοί, αλλά δεν είναι ότι τα 4-5-6 είχαν μεγάλη σχέση με τα τρία πρώτα γκημπλεϊγουάιζ. Το 7 με την ατμόσφαιρα και τους γρίφους του μου τα θύμισε πολύ περισσότερο. Και απ' ότι φαίνεται, το βίλατζ θα το κάνει σε μεγαλύτερο βαθμό.

Όπως είχα πει παλιότερα, την ορίτζιναλ τριλογία τη λάτρεψα. Το 4 το έπαιξα ΠΟΛΥ μετά την εποχή του δυστυχώς και δεν μπόρεσα να μπω στο κλίμα και να καταλάβω τι άρεσε τόσο στο κόσμο. Το 5 ήταν σχετικά φαν αποκλειστικά και μόνο επειδή το έπαιξα κοόπ. Το 6 το έβγαλα στο μισάωρο. Το 7 το λάτρεψα αρχικά επειδή είμαι φαν των χόρορ ένιγουεϊ, αλλά στη πορεία συναντούσα πράγματα που φώναζαν ρέζηντεντ ήβωλ και κόλλησε κι άλλο. Από τα έξτρα μόνο τα δύο ρεβελέσια έχω παίξει επίσης καθυστερημένα, δεν ακούμπησαν πολύ, αν και μου άρεσαν πιο πολύ από τα 4-5-6.

Παίζοντας τώρα το Ζero πραγματικά διαπιστώνω πως δεν την πάλευαν και πολύ όταν έβγαζαν τα exclusives στο Gamecube. Normal = Hard σε όλα όσα βγήκαν εκεί.

Δεν είναι λάθος, τόσο είναι πλέον η τιμή χωρίς έκπτωση. Και ο Κωτσόβολος τόσο το είχε.

Δεν είναι λάθος, τόσο είναι πλέον η τιμή χωρίς έκπτωση. Και ο Κωτσόβολος τόσο το είχε.
Και το steam 40....

σημεία των καιρών μάλλον, κανένας δεν αγοράζει κουτάτο

^ + λίγα κομμάτια, οπότε θέλουν να τα σπρώξουν να φεύγει το στοκ.

Αλλαγή ψήφων μετά το τερματισμό του HD Remaster του 1
Ψήφισα Resident Evil 2 (2019) + Resident Evil HD Remaster (2015) + Resident Evil 3: Nemesis

17 σελιδες πως και δεν ανεφερε καποιος ετσι για reference να δοκιμασει το sweet home του 1989?

Σωστός. Βρήκα ένα άρθρο πρόσφατα σχετικά με αυτό. Δεν το ήξερα προσωπικά πως ήταν η πηγή έμπνευσης των Resident

Back