Sugamoto Panagia
Lich

Προσωπικά μου αρέσει το 1 λόγο ατμόσφαιρας περισσότερο.Το 2. εχετε χρονο για χασιμο μου φαινεται και εχετε μπλεξει σε ενα αεναο πυροκλανι. τιποτα δεν προσεγγιζει το 2.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Προσωπικά μου αρέσει το 1 λόγο ατμόσφαιρας περισσότερο.Το 2. εχετε χρονο για χασιμο μου φαινεται και εχετε μπλεξει σε ενα αεναο πυροκλανι. τιποτα δεν προσεγγιζει το 2.
Στην παρουσίαση της Sony θα γίνει αποκάλυψη του Resident Evil 4 Remake
Μπερδεύτηκα λίγο. Μιλάμε για το remake η του ps1 ;Το 2. εχετε χρονο για χασιμο μου φαινεται και εχετε μπλεξει σε ενα αεναο πυροκλανι. τιποτα δεν προσεγγιζει το 2.
Τελικά το έδειξαν χτες. ΟΜΦΓΜΠΛΙΑΟΥΡΧΓ.Στην παρουσίαση της Sony θα γίνει αποκάλυψη του Resident Evil 4 Remake
Τελικά το έδειξαν χτες. ΟΜΦΓΜΠΛΙΑΟΥΡΧΓ.
απλά είμαστε μπαρμπάδια που μεγαλώσαμε με το 2Ευτυχως απο οτι βλεπω στους περισσοτερους πρυτανευει η λογικη και ο παιχνιδαρος RE 2 remake ειναι στην κορυφη της λιστας. Μπραβο μας!!
Τσ τσ τσ υπερβολές, σε λίγο θα πεις οτι είμαστε και απ' αυτούς τους μπουμερς πως τους λένε οι νεολαίοι τέλος πάντων.απλά είμαστε μπαρμπάδια που μεγαλώσαμε με το 2![]()
το γμημενο...Καλο το 2 αλλα η πρωτη φορα (οταν ειναι καλη) δεν συγκρινεται. Εκεινο το ντοπερμαν στην αρχη ακομη το θυμαμαι σαν τωρα(ειμαι 100% σιγουρος οτι οσοι το εχουν παιξει ξερουν καλα τι εννοω)
Αυτο το ατιμο το κοπροσκυλο με εκανε και εχυσα ολοκληρη κουπα ελληνικου καφε...αστα να πανε μιλαμε για αγριο jump scare. Και το καλυτερο δεν τρομαζω ευκολα αλλα εκεινη την στιγμη δεν θα την ξεχασω ποτε γιατι ολα ηταν ηρεμα και δεν περιμενεις με τιποτα να σπασει το παραθυρο! Το χειροτερο ειναι πως το ακους απο πριν αλλα δεν το περιμενεις! Αυτο (και η σκηνη στο Zombi οταν πας να lootαρεις το νεκρο boss zombie στο nursing school και πεταγεται πανω σου) δεν θα το ξεχασω ποτε. Ουτε στο FEAR 1 τετοιο πεταγμα!Καλο το 2 αλλα η πρωτη φορα (οταν ειναι καλη) δεν συγκρινεται. Εκεινο το ντοπερμαν στην αρχη ακομη το θυμαμαι σαν τωρα(ειμαι 100% σιγουρος οτι οσοι το εχουν παιξει ξερουν καλα τι εννοω)