Ποιο είναι το καλύτερο Resident Evil;

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ποιο είναι το καλύτερο RE;

• Resident Evil

• Resident Evil 2

• Resident Evil 3

• Resident Evil - Cove: Veronica + Code: Veronica X

• Resident Evil (2001) + HD Remaster (2015)

• Resident Evil 0 + HD Remaster

• Resident Evil 4

• Resident Evil 5

• Resident Evil 6

• Resident Evil: Revelations

• Resident Evil: Revelations 2

• Resident Evil 7

• Resident Evil 2 (2019)

• Εκείνα του Paul Anderson...

• Residen Evil 3 (2020)

• Resident Evil: Village

• Resident Evil 4 (2023)

Results are only viewable after voting.
Πιστεύω ότι η μνήμη σου έχει ξεθωριάσει σχετικά με τα 3d του psx. Ναι κάποια δεν έχουν γεράσει άσχημα αλλά είναι μειοψηφία.
Στο βιντέακι μη σου πω κιόλας ότι οι χαρακτήρες τουλάχιστον έχουν περισσότερη λεπτομέρεια από ό,τι αντίστοιχοι σε παιχνίδια εκείνης της εποχής.
Σε αντιπαραβολή το Vagrant Story που είναι από τα κορυφαία στο συγκεκριμένο τομέα

Προσωπικά μου άρεσε το 7 νομίζω περισσότερο απ' όλα. Ήταν ίσως το πιο 'ώριμο' ως προς την σκηνοθεσία και την απόδοσή του (στην παραφιλολογία των παιχνιδιών τρόμου πάντα). Το πρώτο και το δεύτερο (μαζί με τα τρομερά remakes τους) ήταν έξοχα παραδείγματα μηχανικά άρτιων παιχνιδιών επιβίωσης-τρόμου, από τη στιγμή που δεχόσουν πως πρωταγωνιστείς σε σπλατεριά τρίτης διαλογής.

Πιστεύω ότι η μνήμη σου έχει ξεθωριάσει σχετικά με τα 3d του psx. Ναι κάποια δεν έχουν γεράσει άσχημα αλλά είναι μειοψηφία.
Στο βιντέακι μη σου πω κιόλας ότι οι χαρακτήρες τουλάχιστον έχουν περισσότερη λεπτομέρεια από ό,τι αντίστοιχοι σε παιχνίδια εκείνης της εποχής.
Σε αντιπαραβολή το Vagrant Story που είναι από τα κορυφαία στο συγκεκριμένο τομέα

χμ θα φταίνε τα close ups που κάνει εκείνο το video μάλλον τότε. Από ότι είδα σε διάφορα video απέφευγαν τότε να κάνουν τόσο κοντινά, μάλλον ακριβώς λόγο των textures.

τα μισα και βαλε παιχνιδια του ps1 δεν βλεπονται τωρα πια ρε @nitro912gr :p

Είναι εκπληκτική η ταχύτητα με την οποία βγήκαν αυτά τα πολύ σημαντικά mods.

Σωστά τοποθετημένο το κουμπάκι Report, ακριβώς κάτω από το ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ σεκσιστικό (sic) πόστ του Αρχιμανδρίτη Ελιόν.

ΥΓ Εκπληκτικό και ξηγημένο μαναράκι η Λαίδη Δημητρέσκου, απαράδεκτα μπάμιας ο Ethan που αντί να σοβαρευτεί και να οργανωθεί εκεί στο κάστρο με την κυρία και τα μωράκια της (ο Στόκερ εκατοπόσα χρόνια τώρα τα 'χει γράψει), αμέσως σαν το μανιακό, να τις καθαρίσει ούλες. Ερασιτέχνης.

για κάποιο λόγο μου το βγάζει πρώτη μουρη το youtube εδώ και μέρες...

Τα πιο ωραια RE ειναι για μενα αυτα που δεν εχω παιξει ακομα, εκτος τα Α προσωπου, δεν μπορω να παιξω με τιποτα, αν και ερωτευτικα Δημιτρεσκου με την πρωτη ματια (γεροντοερωτες) Αν ηταν να γινω βαμπιρος, αυτο το πολυεργαλειο θα διαλλεγα για την μετατροπη. Κι αυτη η πιπα της, ολα τα λεφτα. Και μαμω τα αξεσουαρ

Last edited:
αντί να σοβαρευτεί και να οργανωθεί εκεί στο κάστρο με την κυρία και τα μωράκια της
Αμ δεν ειναι ολοι Witcher, υπαρχουν και οι λαπαδες

Το καλύτερο για μένα είναι το 4, αλλά όχι η pc έκδοση, γιατί ο χειρισμός είναι...

Το καλύτερο για μένα είναι το 4, αλλά όχι η pc έκδοση, γιατί ο χειρισμός είναι...

Δεν είχε διορθωθεί στην Remastered έκδοση;

Το καταπληκτικό ΒΙΛΑΤΖ γιατί λείπει από την ψηφοφορία, κύριοι υπεύθυνοι, χμμμ;

Το καταπληκτικό ΒΙΛΑΤΖ γιατί λείπει από την ψηφοφορία, κύριοι υπεύθυνοι, χμμμ;
My bad και έσπευσα να διορθώσω.

(btw μέχρι και 3 ψήφους μπορείτε να ρίξετε)

3;;;;;;
Θα παίξω το Village λίαν συντόμως και θα προσθέσω άλλες 2 ψήφους τότε .

Το 2. εχετε χρονο για χασιμο μου φαινεται και εχετε μπλεξει σε ενα αεναο πυροκλανι. τιποτα δεν προσεγγιζει το 2.

Back