Tony Corvus
Ancient Red Dragon

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Όντως. Δεν ξέρω αν λειτουργεί κάποιο adaptive diffuculty όπως στου 2005, αλλά μετά από 5 play δικά μου και κάνα δυο που έχω δει YT, εκεί που πας να ξεμείνεις βρίσκεις σφαίρες λίγο πιο πέρα σε κάνα κουτί κλπ. Τόσο όσο, ώστε να μπορείς να τα βγάλεις πέρα για λίγο ακόμα.Νομίζω είχε καλή ισοροπία στις resources να μην είναι άφθονες αλλά και να μην καρδιοχτυπάς.
Ναι κάποιες φορές αντί να πάει δεξιά ή αριστερά, τρέχει ανάμεσα. Υποθέτω έχει να κάνει με το που τη βρίσκει η εντολή. Για παράδειγμα αν ήταν πίσω μου και εγώ αντίκριζα τους εχθρούς τότε τις περισσότερες φορές όταν της έλεγα να απομακρυνθεί πήγαινε σε μια μεριά, χωρίς να με εμποδίζει. Η καλύτερα τακτική πάντως βρήκα πως ήταν να με ακολουθεί από κοντά, λιγότερο πιθανό να την αρπάξουν.Όταν της έλεγα κάτσε λίγο πίσω, έτρεχε πανικόβλητη μέχρι να σταθεί σκυφτή ανάμεσα σε εμένα και τους εχθρούς.
Οπως αναφερει και ο φιλτατος @Adhan το παιχνιδι ειναι πολυ καλο, ειχε ομως την ατυχια να κυκλοφορησει σε μια ευρυτερη περιοδο οπου υπηρχε ηδη στον οριζοντα το αριστο Resident Evil 4, και ουκ ολιγα μεσα τοτε, ας πουμε οτι εβγαλαν ολο το παθος τους για να κατακεραυνωσουν το Cold Fear.....@Adhan μιας και είσαι horror addict, το Cold Fear της Ubisoft από το μακρινό πλέον 2006 έτυχε να το παίξεις?