δε διαφωνώ για το τι βγήκε ο καθένας, ξεκινάμε με το τι λέει και κρίνουμε με το τι κάνει. Για αυτό ο Λεβέντης πήγε σπίτι του, για αυτό και ο Θεοδωράκης πήγε σπίτι του.
Το κοινό του κέντρου διψάει για αντιπροσώπευση. Απλά έχουμε γεμίσει πολιτικές πουτάνες που αλλάζουν ρεφρέν ανάλογα την γκόμενα, σαν έναν φίλο μου που αν η γκόμενα ήταν μεταλλού ήταν μεταλλάς και όταν τα έφτιαξε με μπουζουξού τον βλέπαμε να πηγαίνει μπουζούκια και κάναμε τον σταυρό μας.
Μέχρι να δω πολιτική γραφή, είμαι με αυτούς.
Για την μεταναστευτική πολιτική μια γρήγορη που είδα (είπαμε δουλειά) μιλάνε για ενσωμάτωση εντός ορίων. Όχι μπάστε σκύλοι αλέστε όλοι μέσα, όπως να 'ναι "και βλέπουμε". Κάτι που με βρίσκει σύμφωνο. Ο σκοπός δεν είναι ούτε να πνίγουμε μετανάστες στο πέλαγος, ούτε να τους μαζεύουμε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά ούτε και να μπαίνει όποιος γουστάρει και να κάνει ότι γουστάρει. Αυτό είδα ότι λένε, συμφωνώ απόλυτα.
Μάλιστα υποστηρίζουν και την ενσωμάτωση των μεταναστών, που έχουμε απόλυτη ανάγκη όπως έδειξε φέτος που οι Αλβανοί εργάτες την έκαναν με ελαφρά. @Thaxll'ssillyia
Το κοινό του κέντρου διψάει για αντιπροσώπευση. Απλά έχουμε γεμίσει πολιτικές πουτάνες που αλλάζουν ρεφρέν ανάλογα την γκόμενα, σαν έναν φίλο μου που αν η γκόμενα ήταν μεταλλού ήταν μεταλλάς και όταν τα έφτιαξε με μπουζουξού τον βλέπαμε να πηγαίνει μπουζούκια και κάναμε τον σταυρό μας.
Μέχρι να δω πολιτική γραφή, είμαι με αυτούς.
Για την μεταναστευτική πολιτική μια γρήγορη που είδα (είπαμε δουλειά) μιλάνε για ενσωμάτωση εντός ορίων. Όχι μπάστε σκύλοι αλέστε όλοι μέσα, όπως να 'ναι "και βλέπουμε". Κάτι που με βρίσκει σύμφωνο. Ο σκοπός δεν είναι ούτε να πνίγουμε μετανάστες στο πέλαγος, ούτε να τους μαζεύουμε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά ούτε και να μπαίνει όποιος γουστάρει και να κάνει ότι γουστάρει. Αυτό είδα ότι λένε, συμφωνώ απόλυτα.
Μάλιστα υποστηρίζουν και την ενσωμάτωση των μεταναστών, που έχουμε απόλυτη ανάγκη όπως έδειξε φέτος που οι Αλβανοί εργάτες την έκαναν με ελαφρά. @Thaxll'ssillyia
- Μετανάστευση
Η υποδοχή και ένταξη μεταναστών και προσφύγων είναι σημαντική για τη χώρα μας που αντιμετωπίζει έντονο δημογραφικό πρόβλημα, αρκεί να μην γίνεται ανεξέλεγκτα. Ως Βολτ υποστηρίζουμε αλλαγές σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το μεταναστευτικό:
- Αναθεώρηση της συνθήκης του Δουβλίνου με κατάργηση των επαναπροωθήσεων στη χώρα εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
- Δημιουργία συστήματος ανθρωπιστικών διαδρομών για την ασφαλή δίοδο των αιτούντων ασύλου. Ειδική φροντίδα και εκπαίδευση για ασυνόδευτα ανήλικα άτομα. Ανάπτυξη ελεύθερων ζωνών υπό την εποπτεία διεθνών οργανισμών, και όχι τοπικών κυβερνήσεων, για την αξιοπρεπή διαβίωση τους, στις οποίες θα εξετάζονται οι αιτήσεις ασύλου με βάση την ανάγκη τους για διεθνή προστασία και το κριτήριο της τρωτότητας.
- Ένα δίκαιο και ισότιμο σύστημα για τη μετεγκατάσταση όσων προσφύγων έχουν λάβει καθεστώς ασύλου σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.