What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,585
@Dim Gian Bot , παλιοτερα, ναι, εδειχνα με το δαχτυλο.

τωρα τελευταια, παιζω αλλιως, και γιατι δεν αξιζει τον κοπο να ριχνω το επιπεδο μου χαμηλοτερα απ οτι ειναι ηδη (ενημερωτικα, πολυ πολυ χαμηλα). δεν αναφερομαι ονομαστικα οταν λεω κατι. αλλά ενα περιεργο πραγμα, οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται τελικα. και το δειχνει με λογια (το καλυτερο) ευθεως, ή εμμέσως, με "χιουμοριστικες" παρεμβασεις σε διαφορα επιπεδα. ενταξει, κι εγω εχω την "οχταχρονη" πλευρα μου και μη σου πω οτι ειναι μεχρι και ανακουφιστικο να βλεπεις οτι την εχουν κι αλλοι τοσο ανεπτυγμενη.. το παιδι μεσα μας πρεπει να το βγανωμε στην επιφανεια. στηριζω.

οπότε για να μην πολυλογω (άλλο) δεν δυναμαι να σου πω αν ειχα εσενα στο μυαλο μου. δεν εχει και σημασια. οποιος εχει ματια, διαβαζει. παντως σεβομαι την εξηγηση σου.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,441
ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ!

Το μόνο πράγμα που ΔΕΝ με ενοχλεί στον Κασσέλ είναι ότι είναι γκέι και το λέει, επειδή δεν με ενοχλεί και για κανέναν άλλον. Αλλά τέτοια στήριξη σε ουρανοκατέβατο από το μιντιακό σύστημα, δεν έχει ξαναυπάρξει σε αυτή τη χώρα, που πολλά έχουν δει τα μάτια της από το μιντιακό σύστημα. Εδώ είπε live ότι θα ξεδοντιάσει δικαστικούς και δημοσιογράφους, και ενώ η ένωση δικαστών διαμαρτυρήθηκε, οι δημοσιογράφοι ήταν γεμάτοι κατανόηση. Όταν έλεγε τα ίδια ακριβώς ο Πολάκης, τον κρεμούσαν στα μανταλάκια (ορθώς κατά την γνώμη μου, αλλά η διαφορά στην αντιμετώπιση βγάζει μάτι). Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι δεν υπάρχει γραμμή από ψηλά, όπου κι αν είναι αυτό το ψηλά;

Ό,τι στραβό κι αν έχει η Αχστιόγλου (και ο σύντροφος στο κόμμα και στη ζωή Τζανακόπουλος), έχει πολυετή πολιτική διαδρομή και καριέρα εντός κόμματος και εντός πολιτικής ζωής της χώρας. Αν τη φτύσει η βάση του κόμματος της για τον κάπτεν αμέρικα, εγώ της δίνω κάθε δίκιο αν τα βροντήξει και φύγει.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,491
LOL...βλέπω γίνεται χαμός εδώ. Τότε λοιπόν που τον είχατε αναφέρει εδώ, και είχε γίνει χαμός (λίγο πριν τις 30 Αυγούστου νομίζω), μου χε κάνει εντύπωση και είπα να δω καμιά συνέντευξη για να δω τι άτομο είναι.

Είδα αυτό :



Τα συμπεράσματα μου;
1) Καμία επαφή με την πραγματικότητα. Δεν ξέρω αν τα πιστεύει αυτά που λέει και έχει μηδενική διαίσθηση ή απλά θέλει να λέγεται «Αντι-Τραμπ» άρα και «ανθρωπιστής», αλλά το πρώτο κουδουνάκι χτύπησε στο 6:30 που αρχίσει να χαρακτηρίζει τον Μπάιντεν. Ειλικρινής μέσα από την απλότητα του και δημιουργός συμμαχιών.... λολ . Τα βιντεάκια με το τι πίπες λέει, τι ψέματα, τις ατάκες που χρησιμοποιεί ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε κάθε καταστροφή (It's like a black hole in your chest , sucking you in) ή τα σκάνδαλα που εμπλέκεται με τον γιο του και πριν βγει στην προεδρία τον ρωτούσαν όλα τα ΜΜΕ , αλλά τώρα που βγήκε πρόεδρος κάνουν μόκο και τα καταπίνουν, είναι εκεί έξω. Αν θέλετε βέβαια κάνουμε θρεντ και τα ποστάρω.
2) Μετά τον ρωτάει για διάφορα θέματα (εθνικά και λοιπά). Αυτός στην αρχή απαντάει «κοιτάξτε , δεν έχουμε τον χρόνο να απαντήσουμε....» , αλλά μετά καταλαβαίνει την κουτοπονηριά της απάντησης του και παραδέχεται ότι δεν γνωρίζει για τα θέματα και ότι ξέρει μόνο για οικονομικά.

Το ότι είναι γκέη δεν με ενδιαφέρει. Ας μην ήταν τόσο γελοίος. Αλλά τι να λέμε. Πάμε από τον ένα γελοίο στον άλλο, που σε σημεία ο ΓΑΠ φαινόταν κορυφαίος πρωθυπουργός.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,564
εγώ αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι οι original συριζέοι πέφτουν από τα σύννεφα, που το κοινό που τους ξεκόλλησε από το 3τακατο, τελικά δεν είναι αριστεροί (lol) και τώρα τους αλλάζουν το κόμμα να το κάνουν ΠΑΣΟΚ v2.
 

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,982
εγώ αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι οι original συριζέοι πέφτουν από τα σύννεφα, που το κοινό που τους ξεκόλλησε από το 3τακατο, τελικά δεν είναι αριστεροί (lol) και τώρα τους αλλάζουν το κόμμα να το κάνουν ΠΑΣΟΚ v2.

- πως να χασετε το κομμα σας απο πασοκους 101
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,684
Την Ελεύθερη Ώρα δεν την απασχολεί ούτε καν αυτό από ότι φαίνεται. Μόνο αν είναι ανθρωπόμορφο ερπετό που μπήκε στην Μητρόπολή μας. Μετρημένες και μειλήχιες αναλύσεις μόνο._
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,004
@Χειρομαλάχτης : Μύγες και κουνούπια μακριά από μένα, κάνουν κακό στα γέρικα κυκλώματά μου. :Ρ
Επειδή άγνωσται αι βουλαί του Χειρομαλάχτη, ήθελα απλώς να το ξεκαθαρίσω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις μεταξύ μας. Είναι κρίμα να χαλάμε τις καρδιές για έναν πούστη άλλωστε (διευκρίνιση: πούστη στο μυαλό, κρίνοντας από όσες ατάκες και απαντήσεις του έχω διαβάσει).

Κατά τα άλλα, κάθε πέρσι και καλύτερα. Με τις υγείες μας.
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,727
Μερικές λεπτομέρειες.

Ο συγκεκριμένος λόγος τού Χάρρυ Κλυνν είναι φόρος τιμής στα καλιαρντά και σε καμμία περίπτωση ομοφοβικός. Όποιος βλέπει ομοφοβία, κάτι δεν πάει καλά με αυτόν.

Για τον Κασσελάκη δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα, αυτό κάνει το αστείο τού Κλυνν εντυπωσιακά ταιριαστό όπως και να το κάνουμε.

Δεν αμφιβάλω ότι στα σόσιαλ μήντια αλλά και γενικότερα στα μήντια θα παίζει πολύ ομοφοβία και μίσος και υπερβολική εμμονή σε αυτό. Δεν παρακολουθώ αλλά είμαι βέβαιος.

Η λέξη «πούστης» έχει εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες, πάνω και από αιώνα την σημασία αυτού που θα κάνει κάτι που δεν το περιμένεις. Αυτό συχνά και με θετική σημασία πχ «πώς τα κατέφερε ο πούστης;»
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,564
Τον έχω για άλλο λόγο στην μπούκα εγώ τον Κλυνν, πάντως το πως τα κατάφερε ο πούστης γιατί είναι θετικό; Είναι μια έκφραση που εκ των πραγμάτων μειώνει τον πούστη ότι δεν θα τα κατάφερνε, γιατί είναι πούστης. Και εξεπλάγην που τα κατάφερε, ο πούστης.
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,727
Τον έχω για άλλο λόγο στην μπούκα εγώ τον Κλυνν, πάντως το πως τα κατάφερε ο πούστης γιατί είναι θετικό; Είναι μια έκφραση που εκ των πραγμάτων μειώνει τον πούστη ότι δεν θα τα κατάφερνε, γιατί είναι πούστης. Και εξεπλάγην που τα κατάφερε, ο πούστης.
Όχι, έχεις ερημηνεύσει εντελώς λάθος την φράση. Το «πούστης» έρχεται καθαρά να ενισχύει τον μη αναμενόμενο χαρακτήρα. Είναι έκφραση θαυμασμού. Η «πουστιά» είναι επίσης κάτι που δεν το περιμένεις (επίσης χρησιμοποιείται και με θετικό χαρακτήρα πχ «θέλει πουστιά για να νικήσεις το μπος»)
 
Last edited:

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
Τα κανάλια με τον Κασελάκη παίζουν μεγάλη μπάλα, σεμιναριακού επιπέδου. Βγαίνουν και καλά και τον χτυπάνε. Τα όσα όμως του προσάπτουν ενώ για τον Νεοδημοκράτη ψηφοφόρο είναι αρνητικά, για τον ΣΥΡΙΖΑΙΟ είναι θετικά.

Τα παίρνει λοιπόν μετά κι ο Κασελάκης βγαίνει και λέει με χτυπούν τα μίντια, για αυτό μόνο σόσιαλ. Τσιμπανε οι άλλοι από κάτω. Για να τον χτυπάνε, τους χαλάει την σούπα σου λέει, αυτόν θα βγάλουμε, κάνει και βίντεο στο ΤικΤοκ. Τι σημασία έχει που δεν μιλάει ποτέ για πολιτική (γιατί ξέρει από πολιτική; αναρωτιέμαι εγώ),

Και κάπως έτσι στην Ελλάδα θα έχουμε αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης με κριτήριο ότι κέρδισε μαθηματικούς διαγωνισμούς και μιλάει καλύτερα αγγλικά από τους άλλους.

Οκ στην ουσία βλέπουμε ότι τους ψηφοφόρους (γενικά, όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ) αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να κερδίσει το κόμμα τους, αδιαφορώντας για την πολιτική που θα εφαρμόσει αν κερδίσει.
 

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,982
Δυστυχως ετσι ειναι.

Πολλοι πιστευαμε πως υπηρχε κοινωνικη συνειδηση πολιτων στην Ελλαδα μεχρι τον Μαιο, οχι απλα ως αριστερα αλλα ως συλλογικη μνημη των συμφεροντων μας. Διαψευστηκαμε πικρα.

Δυστυχως η ευρεια πλειοψηφια οχι απλα αγνοει τον ορο του κοινωνικου ιστου, αλλα ισα-ισα τον εχθρευεται ως εμποδιο στην ατομιστικη της ανελιξη.

Οποτε η μονη λυση ειναι η αμυνα λοιπον, τοπικη συλλογικη αμυνα απεναντι στη μαζικη αποκτηνωση.
Γραφομαστε στα συνδικατα βασης μας, συμμετεχουμε οσο μπορουμε και δειχνουμε αλληλεγγυη σε τοπικες συλλογικοτητες. Οσο αντεξουμε στη βαρβαροτητα
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,704
Ο μόνος λόγος που σπεύδει κόσμος (ψηφοφόροι του Σύριζα προς το παρόν, θα δούμε για μετά) να στηρίξει τον Κανσελάκη είναι ακριβώς επειδή δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την πολιτική της χώρας, πόσω μάλλον με την εγχώρια "αριστερά". Το οποίο είναι ενδεικτικό της απογοήτευσης μερίδας (μεγάλη, μικρή, θα δείξει) του πληθυσμού, που έχει χάσει κάθε ελπίδα από το πολιτικό σύστημα ώστε να εναποθέτει τις ελπίδες του για εκλογική νίκη επί της ΝΔ σε έναν μη-πολιτικό. Αυτή είναι η απλή αλήθεια, όσο κι αν κάποιοι την αγνοούν και ψάχνουν θεωρίες συνομωσίας.

Αυτά τα "φυτευτός από την πρεσβεία" κτλ μου ακούγονται λίγο αστεία tbh για να πέφτουμε και από τα σύννεφα κιόλας, είτε ισχύουν είτε όχι, λες και ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος πολιτικός στην ιστορία της χώρας από το 1945 ως σήμερα δεν είχε αμερικανική επιρροή και ξαφνικά θα μας χαλάσει τη μόστρα ο αμερικανοτραφής.

Και για να είμαι ειλικρινής μου κακοφαίνεται ο τρόπος που αρκετός κόσμος ως τρόπον τινά "ιερατείο της αριστεράς" βγαίνει και κράζει τον Ινσελάκη επειδή "δεν έχει συμμετάσχει σε λαϊκούς αγώνες και καταλήψεις" και επειδή "πήγε στη Μακρόνησο χωρίς να μας ζητήσει την άδεια ή να έχει το απαραίτητο αριστερό street cred" κτλ. Σιγά μη σας ρωτήσει κιόλας, αυτός ή οποιοσδήποτε. Αυτή η τάση είναι ακόμη μια απόδειξη του πόσο εκτός τόπου και χρόνου βρίσκεται η κομματική "αριστερά" στη χώρα. Μόστρα και ιδεολογία μόνο, κυριολεκτικά ιδεολογικό gatekeeping που έχει πιάσει αράχνες.
 

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
Καλά τα φυτευτός από την πρεσβεία είναι επιπέδου ερπετολόγων.

Εμένα το πρόβλημά μου με τον Κασελάκη, όχι ότι με ρώτησε κανείς και δεν με ενδιαφέρει καν ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά, δεν είναι ότι πάει σε αριστερό κόμμα (άλλωστε ποτέ δεν κατάλαβα τι ακριβώς σημαίνει ο αριστερός, με το εύρος που περικλείει ο όρος).

Η ένστασή μου είναι ότι δεν μιλάει για πολιτική. Ο κόσμος δεν τον ψηφίζει για τις θέσεις του, αλλά για τον αντίκτυπό του στα μίντια και ως αντίδραση. Θα βγει χωρίς να ξέρουμε τι πολιτική θέλει να ακολουθήσει.
 

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,982
Ο μόνος λόγος που σπεύδει κόσμος (ψηφοφόροι του Σύριζα προς το παρόν, θα δούμε για μετά) να στηρίξει τον Κανσελάκη είναι ακριβώς επειδή δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την πολιτική της χώρας, πόσω μάλλον με την εγχώρια "αριστερά".
Δεν ειναι ο μονος λογος, ειναι ο κυριος λογος που προβαλλεται και διαφημιζεται ομως. Ο ασπιλος, ατσαλακωτος -που ξερει και αγγλικα- φερελπις νεανιας που "μπορει να κερδισει το μητσοτακη". Ενα καλο ερωτημα ειναι ποιος παρεχει τις δυνατοτητες αυτης της διαφημισης
Αυτά τα "φυτευτός από την πρεσβεία" κτλ μου ακούγονται λίγο αστεία tbh λες και ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος πολιτικός στην ιστορία της χώρας από το 1945 ως σήμερα δεν είχε αμερικανική επιρροή
Συμφωνοι, υπηρχαν και υπαρχουν πολλοι πολιτικοι στο συστημα που ειναι εγκαθετοι. (Η επιχειρηση "Κοκκινη Προβια" δεν εχουμε στοιχεια πως σταματησε ποτε πχ.)
Δεν ειναι λυση ομως η πληρης ωχαδερφικη αποδοχη αυτων των εγκαθετων ως φυσικο φαινομενο, ή η κωμικη υποβαθμιση τους, καθως απο τη στιγμη που συμβαινει αυτο στο δημοσιο λογο, σταματαμε να περναμε απο φιλτρο συγκεκριμενων συμφεροντων τα λεγομενα τους και καταληγουμε επιρρεπεις στη προπαγανδα των προαναφερθεντων συμφεροντων (που τις περισσοτερες φορες πανε κοντρα στο συμφερον των πολιτων που επιρρεαζονται, ως παραδειγμα βλ. την Αρμενια που ανεφερες στο αλλο θρεντ).

Μόστρα και ιδεολογία μόνο, κυριολεκτικά ιδεολογικό gatekeeping που έχει πιάσει αράχνες.
Αυτο παντα υπηρχε στη σταλινικη Hardcore αριστερα, αλλα και στους ντεμεκ σοσιαλδημοκρατες. Η "απολυτη αριστερη αληθεια" ηταν το τελευταιο καταφυγιο τους οταν δεν ειχαν ταξικες προτασεις. Πλεον στη σοσιαλδημοκρατια αυτο το gatekeeping το διαδεχθηκε ο δικαιωματισμος.


Edit: Δεν λεω πως ο ξεφτιλισμος της αριστερας δεν ειναι ο κεντρικος πυλωνας αυτου του ειδους των εξελιξεων στο συριζα.
Δεν ειναι αμοιρη των ευθυνων της η αριστερα, οσο και αν ο ΣΥΡΙΖΑ την εφερε σε αυτη τη θεση.
Ομως η κατασταση αυτη ειναι η ιδανικη ευκαιρια για το πληρες ξεριζωμα της "αριστερης συνειδησης" των πολιτων της χωρας.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,585
πατησα το πλέι. τι το θελα? ΗΞΕΡΑ οτι τα πραγματα ειναι ασχημα, μονο διαβαζοντας δηλωσεις του. τωρα εχω μεινει αφωνος.
αντεξα μεχρι το 17 λεπτο, αμε. καταπια και το οτι ο μπαιντεν στην αμερικη "περναει πραγματα που ειναι αριστερά...". facepalm.png

μεχρι που η κορωνα οτι το πρωτο πραγμα που θα εκανα αν γινομουνα πρωθυπουργος θα ηταν "να εδινα αξιοπρεπεια στους στρατιωτες μας" με αφησε αλαλο (αλαλοθ ο χειρομαλαχτηθ, που λεει κι ενα θρεντ). δεν μπορει σκεφτηκα. αυτο θα το ελεγε ο αρχηγος της νικης, των σπαρτιατων, ισως ο βελοπουλος. και συνεχισε λεγοντας οτι η τοποθετηση δ/ντων νοσοκομειων απ την κυβερνηση ειναι "κουφό".
οκ, καταλαβαινω οτι δεν εχει ανεση με την γλωσα, αλλά μιλαμε για εναν ανθρωπο που δεν εχει συναισθηση των πιεστικοτατων θεματων της κοινωνιας, ειναι ενας τουριστας που ειδε φως και μπηκε. και ναι, παναγιωτατε, απο εκπροσωπο της Αριστερας εχω απαιτησεις. θελω ν ακουσω Αριστερο λογο. "μοστρα και ιδεολογια" μονο???? αληθεια τωρα? η ιδεολογια ειναι κατι κακο δηλαδη? ω ναιιιι, εχει γωνιες και μας φαινεται ισως "ξυλινη" και αναχρονιστικη. μπειζντ. να την λειανουμε λιγο. ακομα καλυτερα, να τις ενωσουμε ολες, να κανουμε εναν ωραιο χυλο και να κατεβαινει ενα κομμα στις εκλογες. γιατι οχι? ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ειχα γραψει μετα τις εκλογες οτι ο ελληνας ψηφοφορος ισως εχει ακουμπησει στον πραιμινιστε γιατι βλεπει οτι ειναι σαν κι αυτον, κανει γκαφες, μιλαει "απλα", ειναι μεχρι και συμπαθητικος στην μιστερμπην περσόνα του. για να το χοντρυνω λιγο, οτι ειναι στο ιδιο "επιπεδο" μ εκεινον. βλεπω οτι με τον ιδιο τροπο θελει να διαλεξει και αρχηγο αριστερου κομματος. τραγικο.

δε θελω να εχει κανει καταληψεις ουτε να εχει ριξει μολοτωφ. θελω ομως να μου δινει οραμα και την ψευδαισθηση ισως (θα χρησιμοποιουσα την λεξη "ελπιδα", αλλά δυστυχως αγνοειται τελευταια) οτι μπορει ν αλλαξει τα πραγματα με τροπο που συμφωνει με μια ας πουμε "κοσμοθεωρια" που να προσομοιαζει μ αυτην με την οποια πορευομαι και γω στην ζωη μου. αυτος ο τυπος ειναι τελειως κούφιος, τα οσα λεει ειναι εντελως επιφανειακα, ρηχά και γενικολογα. μπορω να δω ξεκαθαρα γιατι δεν θελει ντιμπειτ, και ο λογος δεν ειναι η γλωσα. απλα δεν μπορει να κανει πολιτικη κουβεντα, γιατι δεν εχει πολιτικο/ιδεολογικο προσημο να προβαλλει και να στηριξει.

το γραψα και χτες, τεραστια παγιδα η εκλογη απ την βαση και δυστυχως το αμεσο μελλον θα το δειξει αυτο.

επισης δε μου λεει κανεις ΓΙΑΤΙ να ψηφισω κασσελακη. για το θεληματικο πηγουνι? για το αστραφτερο χαμογελο? μαλλον οχι. υποθετω γιατι φερνει κατι ΝΕΟ. μπειζντ, το σημειωνω. παντως εγω ειμαι περιεργος τρένος. να, ας πουμε θα θελα ν ακουσω τη γνωμη του για τις υποκλοπες, για το νομοσχεδιο που φερνει ο γεωργιαδης, για την οικονομικη πολιτικη της κυβερνησης. παρακαλω, περιμενω λινκς, φωτιστε με. βεβαια μπορει και να εχετε την αποψη οτι δεν πρεπει να μ απασχολουν αυτα. δεκτον. εξαλλου γραφει τοσο ωραια στον φακο με τ ασπρα πουκαμισα ο στεφανος. γιατι να χαλαμε τα σουπερ ριπλει στο ηλιοβασιλεμα με τετοιες "ξυλινες" ερωτησεις???

καταλαβαινω πολυ καλα γιατι χαιρεται καποιος που θελει να γινει τζερτζελο ή ακομα για να το προχωρησω λιγο, θελει να διαλυθει ο συριζα για οποιους λογους. το ν απαξιωνει ομως τους αντιπαλους του κασελ ή γενικοτερα την αριστερη ιδεολογια ή την δομη/οργανωση ενος κομματος ειναι αλλο πραγμα. αφηστε τους αριστερους δεινοσαυρους στην κοσμαρα μας. και περιμενω να σας δω οταν ψαχνει γι αρχηγο η νουδου ας πουμε (τυχαιο παραδειγμα) να στηριζετε εναν τυπο σαν και τουτον εδω, μακρια απο κομματικους σωληνες και επετηριδες. ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΝΤΟΥ.



υγ: ελεγα να μην χανω το χρονο μου, αλλά απεργω κιολας σημερα, εχω χρονο για πεταμα. εψαξα λοιπον στο γιουτιου. σταθηκα σε μια συνεντευξη του στο καναλι της ναυτεμπορικης (εμ που αλλου?) πριν απο κανα μηνα. περιεργως εχουν εξαφανιστει τα πολυ παλιοτερα βιντεα, εκτος απο 1 (αυτο βρηκα εγω τουλαχιστον που το εβγαλαν πριν μερες τα παραπολιτικα και ειναι μια παλια ομιλια του στο κολλεγιο αθηνων). διαφωτιστικοτατο.
υγ2: ευγε χανκ. σωστα το βλεπεις. κι εγω ειχα γραψει πριν μερες οτι εχουν βαλει γελοιους και ασυμπαθιστους να τον χτυπανε για τα λαθος πραγματα (γκει κλπ) στα συστημικα μηντια για να γινεται συμπαθης στον απλο κοσμο και μου απαντησαν οτι δεν ειναι τοσο "εξυπνο" το συστημα. κοιτα να δεις που του κοβει του συστηματος τελικα.
 
Last edited:

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,560
Συνεχίζω με τις μεγάλες σοφιστίες του νέου meme, protector of the realm προέδρου.

Προσωπικά, έχω δεχτεί τις μεγαλύτερες δυνατές επιθέσεις.

Από τα ΜΜΕ του συστήματος, αλλά ακόμα και από εκείνα του κόμματος, ως υποψήφιος που δεν έχει την ομπρέλα προστασίας του κομματικού σωλήνα.

Και από το ίδιο το Μαξίμου, που με πολεμάει λυσσαλέα πριν καν εκλεγώ.

Είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω όλες τις επιθέσεις.

Και να τις συντρίψω μία προς μία.

Όμως να ξέρουν όλοι ότι για τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές μου θα είμαι ασπίδα προστασίας.

Είμαστε μία γροθιά.

Και είμαστε με το φως

-
 
Top Bottom