Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Συγγνώμη που θα γίνω κυνικός, αλλά την επόμενη φορά που θα πλημμυρίσουν, από εμένα ένα μεσαίο δάκτυλο θα πάρουν.

Το να διαβάζω δεξιά και αριστερά κακεντρεχή σχόλια που χαρακτηρίζουν συλλήβδην τους Βολιώτες για την επανεκλογή του χοντρού, μόνο ένα στειτμεντ μου επιτρέπει να κάνω.

Είστε ολοί σας μαλάκες που βγάλατε Μητσοτάκη. Τι πάει να πει δεν τον ψηφίσατε;;;

Κατεβαίνει στις εκλογές κυριολεκτικά ως ανεξάρτητος υποψήφιος χωρίς την υποστήριξη κάποιου κόμματος, σε αντίθεση με τον Ζέρβα και τον Πέγκα. Μπορεί να υπάρχει κάποια θεωρία συνομωσίας πως έχει στήριξη από την Κίνα και τη Μοσσάντ λόγω της παρουσίας του στον ΟΛΘ δεν ξέρω, αλλά όσον αφορά τις εκλογές μια χαρά ανεξάρτητος είναι.

Τώρα τρολλάρεις, ή πραγματικά δεν ξέρεις ότι ο Αγγελούδης είναι πιο βαθύ (και βενιζελικό) ΠΑΣΟΚ πεθαίνεις;

Για τα πάρε-δώσε με Μυτιλιναίο δεν κρίνω, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.

aggld.png

Όσον αφορά την εκλογική διαδικασία, η υποψηφιότητά του είναι ανεξάρτητη. Σε αντίθεση με του Ζέρβα. Αποκλειστικά εκεί αναφέρομαι, και αυτό ισχύει 100% τι να κάνουμε τώρα.

Technically correct, which is the best kind of correct.

Έκρινε και πιθανότατα σωστά, ότι μπορεί να έχει απήχηση ως "υπερκομματικός". Τώρα ότι όλος ο κομματικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ τον στήριξε, δεν σημαίνει και τίποτα, από τη στιγμή που δεν έχει το σηματάκι δίπλα στο όνομα, αποκλείεται να παίρνει γραμμή από το κόμμα στο οποίο ακόμα είναι στέλεχος, ή από τον άνθρωπο με τον οποίο κλέβει τον τόπο συνεργάζεται μια ζωή.

Δέχομαι πάντως ότι έχει αίσθηση του χιούμορ, την πρώτη επίσημη δήλωση για το αποτέλεσμα την έκανε από το εκλογικό κέντρο επί της Βενιζέλου.

Το "αποστάτες ή/και ανεξάρτητοι υποψήφιοι" είναι το δεύτερο πιο σύντομο ανέκδοτο στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές στην Ελλάδα.

Πάντως φαίνεται ότι το ΠΑΣΟΚ ανανεώθηκε ανακυκλώθηκε, τρώει ό,τι μπορεί από το ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος πάει για μεταστροφή σε τύπου Ποτάμι/Μωβ. Βγάζω το καπέλο στον Πολάκη που τους έπαιξε χαλαρά το Game of Thrones.

Το "αποστάτες ή/και ανεξάρτητοι υποψήφιοι" είναι το δεύτερο πιο σύντομο ανέκδοτο στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές στην Ελλάδα.

Πάντως φαίνεται ότι το ΠΑΣΟΚ ανανεώθηκε ανακυκλώθηκε, τρώει ό,τι μπορεί από το ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος πάει για μεταστροφή σε τύπου Ποτάμι/Μωβ. Βγάζω το καπέλο στον Πολάκη που τους έπαιξε χαλαρά το Game of Thrones.

Αλήθεια, ποιος χαρακτήρας του Γκεμοθρόνς θα ταίριαζε στον Πολάκη λέτε; :Ρ

Το να διαβάζω δεξιά και αριστερά κακεντρεχή σχόλια που χαρακτηρίζουν συλλήβδην τους Βολιώτες για την επανεκλογή του χοντρού, μόνο ένα στειτμεντ μου επιτρέπει να κάνω.

Είστε ολοί σας μαλάκες που βγάλατε Μητσοτάκη. Τι πάει να πει δεν τον ψηφίσατε;;;
σαφώς δεν λέει (λέμε) για όσους δεν τον ψήφισαν, αλλά για όσους τον ψήφισαν.

(όσο για τον Μητσοτάκη, θα εκπλαγείς από τους κρυφομητσοτακικούς που κάνουν τις πάπιες)

κανεις δεν μιλησε για ολους τους βολιωτες.

εγω παντως ναι, θεωρω μαλακες τους 32 χιλιαδες αθρωπους που τον ψηφισαν. δεν εχω κανενα προβλημα να το πω, οπως δεν εχω και αν θεωρουν εκεινοι εμενα επειδη ξερωγω ψηφισα τσιπρα στις βουλευτικες. επισης θεωρω ΠΟΛΥ μαλακες το 45 % των εγγεγραμενων που δεν πηγαν να ψηφισουν στο βολο, οτι κι αν επελεγαν στην καλπη. ειδικα αν επροκειτο να καταψηφισουν μπεο και δεν πηγαν, τους θεωρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μαλακες. γνωμουλα μου.

Αλήθεια, ποιος χαρακτήρας του Γκεμοθρόνς θα ταίριαζε στον Πολάκη λέτε; :Ρ
Μιας και μούρθε, Bronn (ο Κασσελάκης Jaime, ο Μητσοτάκης Cercei).

κανεις δεν μιλησε για ολους τους βολιωτες.

εγω παντως ναι, θεωρω μαλακες τους 32 χιλιαδες αθρωπους που τον ψηφισαν. δεν εχω κανενα προβλημα να το πω, οπως δεν εχω και αν θεωρουν εκεινοι εμενα επειδη ξερωγω ψηφισα τσιπρα στις βουλευτικες. επισης θεωρω ΠΟΛΥ μαλακες το 45 % των εγγεγραμενων που δεν πηγαν να ψηφισουν στο βολο, οτι κι αν επελεγαν στην καλπη. ειδικα αν επροκειτο να καταψηφισουν μπεο και δεν πηγαν, τους θεωρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μαλακες. γνωμουλα μου.

Από το εκλογικό σώμα ψήφισε σχεδόν το 50% και από αυτούς οι μισοί τον χοντρό. Μας κάνει κουμάντο ένα 25%, μεγάλο μέρος του οποίου είναι ο ""δημοτικός"" στρατός που θα ψήφιζε με κλειστά μάτια Μπέο. Οπότε ναι, έχεις απόλυτο δίκιο, συμφωνώ καθέτως οριζοντίως και πλαγίως οτι όσοι δεν πήγαν να ψηφίσουν είναι πάρα πολύ μαλάκες. Για την ακρίβεια αποτελούν τον ορισμό του μαλάκα με περικεφαλαία.

Πίριοντ. Δις ις δε γουέι.

Από το εκλογικό σώμα ψήφισε σχεδόν το 50% και από αυτούς οι μισοί τον χοντρό. Μας κάνει κουμάντο ένα 25%, μεγάλο μέρος του οποίου είναι ο ""δημοτικός"" στρατός που θα ψήφιζε με κλειστά μάτια Μπέο. Οπότε ναι, έχεις απόλυτο δίκιο, συμφωνώ καθέτως οριζοντίως και πλαγίως οτι όσοι δεν πήγαν να ψηφίσουν είναι πάρα πολύ μαλάκες. Για την ακρίβεια αποτελούν τον ορισμό του μαλάκα με περικεφαλαία.

Πίριοντ. Δις ις δε γουέι.
Το θέμα με την αποχή πάντως είναι περίπλοκο, εδώ Αίγιο από τους παιδικούς μου φίλους είναι εδώ ξέρω εγώ, ας πούμε 3 στους 10. Οι άλλοι παραμένουν εγγεγραμμένοι εδώ γιατί είναι στο εξωτερικό ή δεν αλλάζουν δήμο γιατί θέλουν να πιστεύουν ότι θα επιστρέψουν κάποια στιγμή.
Βάλε και φοιτητές που "ναι μωρέ που να τρέχουμε τώρα" που εκ των πραγμάτων δεν θα ψήφιζαν με γνώμονα τι κάνει ή δεν κάνει μια δημοτική αρχή και σε γενικές γραμμές αυτό που έμεινε είναι όσοι ψήφιζαν από πάντα.

Αυτοί λοιπόν, γιατί δεν αλλάζουν γνώμη; Εδώ Αίγιο αν καταφέρει ο δήμαρχος που είχαμε να ξαναβγει, θα είναι πρωτοφανές στα ιστορικά του Αιγίου, γιατί ενώ τα πρόσωπα που παίζουν στα δημοτικά δρώμενα πάνε από την μια παράταξη στην άλλη (σπάνια παραμένουν ίδιες οι παρατάξεις) δήμαρχος να κάνει δεύτερη θητεία συνεχόμενη απλά δεν έχει ξανασυμβεί. Εναλλάξ ναι αλλά αυτό πάει αρκετά πίσω χρονικά.

Για αυτό το λόγο κιόλας δεν υπάρχει κομματικός στρατός, γιατί αυτός που έβαλε κάποιον μέσα, αύριο θα κατεβαίνει με άλλο δήμαρχο. Οι αληθινοί παίχτες είναι οι αντιδήμαρχοι και ο δήμαρχος συνήθως είναι κάποιος αντιδήμαρχος που μπαίνει λόγω αναγνωρισιμότητας του προσώπου του ως αναλώσιμος γιατί έχει αρχίσει να περνάει η μπογιά του ως αντιδήμαρχος.

Εκεί στο Βόλο, όλους ο Μπέος τους έβαλε στα πόστα τους; Τι διάολο; Και αν βγει άλλος δηλαδή θα τους διώξει; Δεν καταλαβαίνω τα κομματικά πρόβατα.

Οι άλλοι παραμένουν εγγεγραμμένοι εδώ γιατί είναι στο εξωτερικό ή δεν αλλάζουν δήμο γιατί θέλουν να πιστεύουν ότι θα επιστρέψουν κάποια στιγμή.

Και οταν επιστρεψουν δε θα μπορουν να αλλαξουν δημο δλδ; Τι μλκια δικαιολογια ειναι αυτη;

Unpopular opinion ομως θεωρω πως οι συνειδητοι ετεροδημοτες ειναι χειροτεροι απο αυτους που δε πανε να ψηφισουν (και πανε για καφε επειδη θεωρουν οτι δεν τους εκφραζει καποιος)

Με το να μενεις ετεροδημοτης οταν ζεις αλλου διαιωνιζεις το προβλημα:

α) Μενεις σε ενα τοπο που δεν εχεις φωνη για το πως κατανεμονται τα λεφτα που σου παιρνουν ως δημοτικα τελη

β) Με την αποχη στον τοπο που εισαι γραμμενη, μειωνεις το ποσοστο που χρειαζεται καποιος να πλειοψηφισει και με αυτο το τροπο διευκολυνεις τους ηδη διεφθαρμενους τοπικους παραγοντες να κανουν κουμαντο.

Και ως γνωστον, το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης για την τεράστια αποχη εχει η αριστερα και η αδυναμια της να ενωθει και να πεισει τον κοζμο.

Η αριστερά και οι αριστερές μπολιτικές είναι που μας έχουν φέρει σε αυτό το σημείο ούτως ή άλλως.

Back