By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Το "αποστάτες ή/και ανεξάρτητοι υποψήφιοι" είναι το δεύτερο πιο σύντομο ανέκδοτο στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές στην Ελλάδα.
Πάντως φαίνεται ότι το ΠΑΣΟΚανανεώθηκεανακυκλώθηκε, τρώει ό,τι μπορεί από το ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος πάει για μεταστροφή σε τύπου Ποτάμι/Μωβ. Βγάζω το καπέλο στον Πολάκη που τους έπαιξε χαλαρά το Game of Thrones.
σαφώς δεν λέει (λέμε) για όσους δεν τον ψήφισαν, αλλά για όσους τον ψήφισαν.Το να διαβάζω δεξιά και αριστερά κακεντρεχή σχόλια που χαρακτηρίζουν συλλήβδην τους Βολιώτες για την επανεκλογή του χοντρού, μόνο ένα στειτμεντ μου επιτρέπει να κάνω.
Είστε ολοί σας μαλάκες που βγάλατε Μητσοτάκη. Τι πάει να πει δεν τον ψηφίσατε;;;
Μιας και μούρθε, Bronn (ο Κασσελάκης Jaime, ο Μητσοτάκης Cercei).Αλήθεια, ποιος χαρακτήρας του Γκεμοθρόνς θα ταίριαζε στον Πολάκη λέτε; :Ρ
κανεις δεν μιλησε για ολους τους βολιωτες.
εγω παντως ναι, θεωρω μαλακες τους 32 χιλιαδες αθρωπους που τον ψηφισαν. δεν εχω κανενα προβλημα να το πω, οπως δεν εχω και αν θεωρουν εκεινοι εμενα επειδη ξερωγω ψηφισα τσιπρα στις βουλευτικες. επισης θεωρω ΠΟΛΥ μαλακες το 45 % των εγγεγραμενων που δεν πηγαν να ψηφισουν στο βολο, οτι κι αν επελεγαν στην καλπη. ειδικα αν επροκειτο να καταψηφισουν μπεο και δεν πηγαν, τους θεωρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μαλακες. γνωμουλα μου.
Το θέμα με την αποχή πάντως είναι περίπλοκο, εδώ Αίγιο από τους παιδικούς μου φίλους είναι εδώ ξέρω εγώ, ας πούμε 3 στους 10. Οι άλλοι παραμένουν εγγεγραμμένοι εδώ γιατί είναι στο εξωτερικό ή δεν αλλάζουν δήμο γιατί θέλουν να πιστεύουν ότι θα επιστρέψουν κάποια στιγμή.Από το εκλογικό σώμα ψήφισε σχεδόν το 50% και από αυτούς οι μισοί τον χοντρό. Μας κάνει κουμάντο ένα 25%, μεγάλο μέρος του οποίου είναι ο ""δημοτικός"" στρατός που θα ψήφιζε με κλειστά μάτια Μπέο. Οπότε ναι, έχεις απόλυτο δίκιο, συμφωνώ καθέτως οριζοντίως και πλαγίως οτι όσοι δεν πήγαν να ψηφίσουν είναι πάρα πολύ μαλάκες. Για την ακρίβεια αποτελούν τον ορισμό του μαλάκα με περικεφαλαία.
Πίριοντ. Δις ις δε γουέι.
Οι άλλοι παραμένουν εγγεγραμμένοι εδώ γιατί είναι στο εξωτερικό ή δεν αλλάζουν δήμο γιατί θέλουν να πιστεύουν ότι θα επιστρέψουν κάποια στιγμή.