Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
μην εισαι τζαμπατζης, τωνη και τον τρομαζεις τον αθρωπο. να μας πουλησει θελωμε. αληθεια χρονό, καμε μας ενα χεντς απ στο φετινο ρηλήζ, αν οντως σου φτανουν για παρε-δωσε και πουλας.

(σε άλλα νεα, μπραβο για την κινηση και βαλε με κι εμενα στην κληρωση!!)

Πρέπει να μας διευκρινίσει ο Χρονό εάν σε αυτές τις τιμές πουλάει τον τενεκέ με ή χωρίς το λάδι ή μισογεμάτο/μισοάδειο (όπως το βλέπει κανείς). ;Ρ

μου το δωσε σε λιγο πιο φτηνη απ την "φετινη" τιμη, δηλαδη 30 τακατό πανω
Έπρεπε να σου το δώσει 41% πάνω τιμητικά😎, προτείνω να δείτε όλη την συνέντευξη του μονάρχη, για να ξέρετε να βγάλετε διαβατήρια

Έπρεπε να σου το δώσει 41% πάνω τιμητικά😎, προτείνω να δείτε όλη την συνέντευξη του μονάρχη, για να ξέρετε να βγάλετε διαβατήρια
σήμερα πήγα να βγάλω, δεν είχε πολύ κόσμο, μάλλον μόνο το41τακατο έχει μείνει και εμείς είμαστε αναμεσά τους

Όταν όλα τα ένδικα μέσα που είχαμε στη διάθεσή μας από την ελληνική νομοθεσία εξαντλούνται και το πανηγυρικά δίκαιο αίτημά μας να διατίθενται δημόσια κονδύλια με διαφάνεια και λογοδοσία δεν έχει ικανοποιηθεί, καταφεύγουμε στο ύστατο νομικό βήμα, που είναι η προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριo για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

24 ετων;! Σοβαρα τωρα; Καλυτερα να πεταγε πως διαβαζε οικονομικα και δεν καταλαβαινε τι συνεβαινε στην Ελλαδα, οπως ο Χριστοδουλος.

Το "διαβαζε στη Χουντα" του χριστοδουλου ειναι πολυ καλυτερο βεβαια απο το "ημουν μικρος στα μνημονια και ειχα ινδαλμα τον Κουλη". Ακομη καλυτερο ειναι ομως το "ενα ρακουν πεταχτηκε απο το παραθυρο, πηρε με τα δοντια του το μνημονιο και ετρεξε μακρυα με αποτελεσμα να μη μπορεσω να το διαβασω"

κλασικη περιπτωση σχιζοειδούς ετεροπροσδιορισμου.
οπως το περιγραφει πολυ καλυτερα ο νίνο ξυπολιτάς:

Last edited:
Το ότι τα 3/4 των γνωστότερων δημοσιογράφων σε φιλοκυβερνητικά μέσα, των επιχειρηματιών, και των στελεχών της πασοκάρας και της ΝΔ ήταν στην ΚΝΕ και στον Ρήγα όταν ήταν νεαροί (στην καλύτερη περίπτωση, δεδομένου του ακροδεξιού background υπουργών της κυβέρνησης), μας φαίνεται λογικό. Το να συμβεί το αντίστροφο για κάποιο λόγο σοκάρει το πανελλήνιο και το θεωρούμε σχιζοφρένεια. ¯\_(ツ)_/¯

Θα μπορουσαμε να το δεχτουμε ως κατι ασημαντο (κουτσομπολιστικο ακομη) σχολιο πανω σε περασμενα πεπραγμενα ενος πολιτικου οντος, αν ο τυπος εχει πλεον ενα ξεκαθαρο πολιτικο στιγμα, οπου φαινονται οι πολιτικες του θεσεις σε διαφορα κοινωνικοπολιτικα ζητηματα που ειναι ευαισθητα για εναν χωρο στον οποιο διαφημιζει οτι ανηκει -αυτη τη περιοδο.

Ομως αντ'αυτου, δεν εχουμε τιποτα τετοιο. Αντι για ενα πολιτικο στιγμα, ενα προγραμμα ρε παιδακι μου πως το βλεπει το πραγμα, το μονο που εχουμε ειναι ποσταρισματα με γενικολογιες και ευχολογια, λαιφσταιλ δηλωσεις και παπατζιλικια.

Δεν εχουμε δει ουδεμια ουσιωδη δημοσια εμφανιση που να δινει ενα "αριστερο", εστω κεντροαριστερο, προφιλ. Αντιθετως εχουμε επισκεψεις σε αρχιπαπαδες και συλλογους βιομηχανων ως δηλωση υποταγης.

Ολη η μεχρι τωρα πορεια του νεοκοπου προεδρου των ζαιων, δειχνει πως τα περασμενα πεπραγμενα δεν διαφερουν απο τα τωρινα. Κατι που το κανει πολυ ενδιαφερον για την πολιτικη που θα ακολουθησει ενα κυβερνητικο σχημα (χαχαχαχαχ) υπο αυτον τον ανθρωπο

παναγιωτατε αυτο που λες δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που υπαινιχθηκα με το ασμα του νίνου.

δεν θεωρω σχιζοφρενεια καποιος στα 16, 17 του να μπει στην κνε και να γινει δεξιοτερος αργοτερα, ή το ακριβως αναποδο επισης.
αλλά ναι, θεωρω επικου μεγεθους σχιζοφρενεια το να γραφει τετοια αρθρα στα 24 του, οταν πια εχει διαμορφωθει ο ανθρωπινος χαρακτηρας κι η κοσμοθεωρια του ας πουμε, και να τα κανει ντελετέ με την χυδαια πραγματικα φραση: "...Δεν θυμάμαι ποιος ήμουν 24 χρονών..."

χυδαια, γιατι το παει αλλού. οτι και καλα, δεν ειχε βρει καν τον σεξουαλικο του προσανατολισμο, οπότε ηταν πολυ μπερδεμενος ανθρωπος. και αν δεν το καταλαβε κανείς τι εννοει, το πεταει κι αλλού: "..Ήμουν σε μια σχέση με μια κοπέλα που δεν ήμουν χαρούμενος...".
χρησιμοποιει, και βλεπω δυστυχως οτι το κανει πολυ συχνα, το ανυπαρκτο για μενα και ανευ σημασιας "θεμα" της ερωτικης του ταυτοτητας για να ξεφυγει απο ερωτηματα και ενστασεις για την "παλια" του ζωη. αυτοθυματοποιειται για να εκμαιευσει συμπαθεια και αποδοχη.

κι εγω προσωπικα, δεν μπορω να πιστεψω η να ψηφισω καποιον που μου λεει οτι θα κανει ΑΥΤΟ, οταν ο ιδιος λεει οτι το βρισκει πολυ λογικο σε 5 η 10 χρονια να εχει στριψει 180 μοιρες και να υποστηριζει το αντιθετο.

σας πονάει ο κασελάκης εεεε;

Α δεν αναφερόμουν προσωπικά σε εσένα αγαπητέ χοιρομυρίστη, αν και καταλαβαίνω γιατί φάνηκε σα να το έκανα. Είναι γενικότερο το σχόλιο, βλέπω ειδήσεις σε σάιτ, βλέπω τον Άδωνι να ειρωνεύεται (ΤΟΝ ΆΔΩΝΙ OF ALL PEOPLE, κοροϊδεύει ο τηλεπωλητής που πριν 10 χρόνια έβριζε τη ΝΔ και τους Εβραίους, και τώρα...), και μου φαίνεται υπερβολικά υποκριτικό. Ναι, η απάντηση του ινσελάκη για το θέμα ήταν επιεικώς γτπ, αλλά στα παπάρια μου προσωπικά. Γιος εφοπλιστών που μεγάλωσε στη χλιδή ήταν, κι εγώ στα 24 μου σε αυτό το περιβάλλον ίδιες μλκιες θα έλεγα. Και μετά φτάνεις στο μηδέν και τρως την αγορά εργασίας στη μάπα και συνειδητοποιείς ακριβώς πόσο μαλάκας ήσουν.

Τέλος πάντων.

Γίνονται πραματακια!

Το θέμα με τον Κασσελάκη (για το ποπ κορν και μόνο) είναι ότι επειδή δεν ήταν δημόσιο πρόσωπο στην Ελλάδα η διαδρομή του και οι απόψεις του δεν είναι γνωστές και ο ίδιος μοιάζει σαν να τα κρύβει και τέλος ότι στην ουσία δεν δείχνει να έχει αλλάξει απόψεις από αυτά που έγραφε ο 24χρονος εαυτός του.

Μηπως ο Φιλης ειναι Ρωσοφιλη γατα;

Γίνονται πραματακια!
Ζει ακόμα ο Μπουρντέιν;

Νοσγκάρθ, αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορεί να έλεγε ό,τι ήθελε στα 24 του. Δεν είναι αυτό το κριτήριο της μεταστροφής του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε καν το σημείο καμπής του. Πράγματα γίνονται μικροσκοπικά και συσσωρευμένα επί σειρά ετών, εμείς βλέπουμε τις κλιμακώσεις (π.χ. δημοψήισμα). Αυτό δεν σημαίνει ότι στην πολιτική/ιστορία κτλ. όλα γίνονται με ακροβατικά άλματα. Για αυτό και θεωρώ ότι το τι έλεγε ο Κασσελάκης στα 24 του είναι οριακά αδιάφορο, διότι το ίδιο μπορείς να ισχυρίστείς και για τον Μίμη Ανδρουλάκη.

Αυτό που συντελείται αυτήν τη στιγμή είναι ότι κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Προσωπικά πάντως εκτιμώ ότι η Αχτσιόγλου θα είχε πιο μετρημένη στάση και θα ήταν λίγο πιο συγκρατημένη/συγκροτημένη ειδικά όταν συντελούνται τεράστιες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Back