παναγιωτατε αυτο που λες δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που υπαινιχθηκα με το ασμα του νίνου.
δεν θεωρω σχιζοφρενεια καποιος στα 16, 17 του να μπει στην κνε και να γινει δεξιοτερος αργοτερα, ή το ακριβως αναποδο επισης.
αλλά ναι, θεωρω επικου μεγεθους σχιζοφρενεια το να γραφει τετοια αρθρα στα 24 του, οταν πια εχει διαμορφωθει ο ανθρωπινος χαρακτηρας κι η κοσμοθεωρια του ας πουμε, και να τα κανει ντελετέ με την χυδαια πραγματικα φραση: "...Δεν θυμάμαι ποιος ήμουν 24 χρονών..."
χυδαια, γιατι το παει αλλού. οτι και καλα, δεν ειχε βρει καν τον σεξουαλικο του προσανατολισμο, οπότε ηταν πολυ μπερδεμενος ανθρωπος. και αν δεν το καταλαβε κανείς τι εννοει, το πεταει κι αλλού: "..Ήμουν σε μια σχέση με μια κοπέλα που δεν ήμουν χαρούμενος...".
χρησιμοποιει, και βλεπω δυστυχως οτι το κανει πολυ συχνα, το ανυπαρκτο για μενα και ανευ σημασιας "θεμα" της ερωτικης του ταυτοτητας για να ξεφυγει απο ερωτηματα και ενστασεις για την "παλια" του ζωη. αυτοθυματοποιειται για να εκμαιευσει συμπαθεια και αποδοχη.
κι εγω προσωπικα, δεν μπορω να πιστεψω η να ψηφισω καποιον που μου λεει οτι θα κανει ΑΥΤΟ, οταν ο ιδιος λεει οτι το βρισκει πολυ λογικο σε 5 η 10 χρονια να εχει στριψει 180 μοιρες και να υποστηριζει το αντιθετο.