Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

τραγικες δηλωσεις. ολο και περισοτερο οχυρωνεται πισω απ το υποτιθέμενο "προσωπικο θεμα" του, προσπαθωντας να κρυψει την πολιτικη του ενδεια. κοντευουμε να ξερουμε περισοτερο τι κανει και πως πορευεται ο ταιλερ απο το τι θελει να κανει ο κασελακης.
πραγματικα μου θυμιζει κατι αμερικανικες κωμωδιες που παιρνουνε καποιον τυχαιο απ τον δρομο και τον βαζουν να κανει τον πρωθυπουργο, τον αρχηγο κρατους, τον πλανηταρχη κλπ.
καμμια πολιτικη/κομματικη κουλτουρα περι πολυφωνιας, οργανων, διαλογου κλπ. και προσπαθει να πλασαρει ως πλεονεκτημα του αυτο το απιστευτα εγωκεντρικο, αρχηγικο, παλαιοκομματικο μοντελο.
"με θελει ο κοζμος και μονο σ αυτον λογοδοτω..."

ουτε ο ανΤρεας μας δεν τα λεγε αυτα.
πωπωωωωωω Ατοπημα. μολις συγκρινα το εβερεστ με το φιλοπαππου. αληθεια το εκανα? σχωρα με, Αντρίκο Μου. θα πλυνω το στομα μου με πρασινη μολόχα και θ ακουσω 50 φορες καπακι καρμινα μπουρανα. ναι, θα το ποσταρω κιολας. μην ανησυχεις...

Last edited:
Νοσγκάρθ, αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορεί να έλεγε ό,τι ήθελε στα 24 του. Δεν είναι αυτό το κριτήριο της μεταστροφής του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε καν το σημείο καμπής του. Πράγματα γίνονται μικροσκοπικά και συσσωρευμένα επί σειρά ετών, εμείς βλέπουμε τις κλιμακώσεις (π.χ. δημοψήισμα). Αυτό δεν σημαίνει ότι στην πολιτική/ιστορία κτλ. όλα γίνονται με ακροβατικά άλματα. Για αυτό και θεωρώ ότι το τι έλεγε ο Κασσελάκης στα 24 του είναι οριακά αδιάφορο, διότι το ίδιο μπορείς να ισχυρίστείς και για τον Μίμη Ανδρουλάκη.
Συμφωνοι, ομως εγω μιλαω κυριως για το φυτεμα και το ποιον του κασσελακη. Και χαιρομαι χαιρεκακα. Μπορω να πω πως το απολαμβανω! :)

Αυτό που συντελείται αυτήν τη στιγμή είναι ότι κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Προσωπικά πάντως εκτιμώ ότι η Αχτσιόγλου θα είχε πιο μετρημένη στάση και θα ήταν λίγο πιο συγκρατημένη/συγκροτημένη ειδικά όταν συντελούνται τεράστιες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.
Ακριβως για το προηγουμενο που εγραψες, δεν πιστευω πως η Αχτσιογλου, ο Τεμπονερας, ο Τσακαλωτος θα καναν καποια διαφορα. Ισως να καναν πιο δακρυβρεχτες ανακοινωσεις, αλλα το ΤΙΝΑ παραμενει. Μονο ο τζουμη θα εκανε το μεγαλο μπαμ, αλλα τον φαγαν τα κυκλωματα

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, δεν περίμενα να είναι κάτι διαφορετικό, αλλά τουλάχιστον θα είχαν καλύτερα optics.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, δεν περίμενα να είναι κάτι διαφορετικό, αλλά τουλάχιστον θα είχαν καλύτερα optics.
Μαζι σου σε αυτο. Αλλα ισως ετσι ειναι καλυτερα, ισως ετσι επιταχυνεται η αναποφευκτη διαλυση αυτων των σαλτιμπαγκων και η επιστροφη τους στο σημιτοβενιζελικο πασοκ

Έπος, μακάρι να διώξει κι άλλους δεινόσαυρους.

Εννοεις Παπαδημουλη, Φλαμπουραρη, Δραγασακη; Μεσα!!! :sneaky:

Έχω σχηματίσει εδώ και καιρό μια διαφορετική «θεωρία συνωμοσίας». Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι ο Κασσελάκης ήταν «φυτευτός». Έχω κάπως διαφορετική ιδέα. Τον Κασσελάκη τον βάλανε ως δοκιμασία στην Αχτσιόγλου. Μπορεί να νικήσει έναν τύπο με χαρακτηριστικά μητσοτάκη; Αν δεν μπορεί να το κάνει στις εκλογές τού σύριζα τότε τι συζητάμε;

Αυτοί δεν ανακοίνωσαν νέο κόμμα; Γιατί σκυλιάζουν που τους διαγράφει τυπικά;
Βέβαια εγώ ήθελα να διώξει τον πολάκι... μας την έφερε ο μπαγάσας.

μια χαρά εξελιξεις. ο τυπος ειναι τοσο βλακας και νάρκισος που δεν θα προλαβει καν να παιξει τον ρολο που του ειχαν ετοιμασει...
θα κρατησει απλα μια σφραγιδα κομματος κι ενα ονομα ισως.
ο πολακης μου ειναι συμπαθης και τον θεωρω αξιολογο, αλλά πονταρε σε λαθος αλογο. σιτ χάπενς.

συνεπως οι ψηφοφοροι του συριζα (αριστεροι, "αριστεροι", πασοκογενεις κλπ, δεν θα τα χαλασουμε τωρα στην ονοματολογια) που θεωρουν καταντια για την αριστερα τον κασελ, θα βρουν αμεσως νεα σκεπή. οπότε οσοι χαιρονται μπας και αυξηθει το ποσοστο κομματιδίων του χωρου, μαλλον θα απογοητευτουν παλι. ας ερθουν τα κομματιδια στην νεα παραταξη που θα δημιουργηθει, αν νιωθουν οτι εχουν προτασεις και ορεξη να βοηθησουν...

αν εχει προσωπικους θαυμαστας ο στεφανος, και τον ψηφισουν, ακομα καλυτερα. ετσι κι αλλιως αυτες τις ψηφους θα τις κοψει απ την ν.δ. με οσα λεει και πραττει, οχι απ την Αριστερά.

Γιατί μωρέ; Του τα χώνουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα τους αφήσει εκεί; Καλά τους κάνει, αφού δεν θέλουν να δεχθούν ότι έχασαν και θέλουν να κάνουν νέο κόμμα, ας πάνε στην ευχή.
Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε και έβγαλε Στεφανοκασελάκι.

Τυπική αντίδραση αριστερών, αφού δεν είναι αυτοί στην αρχηγία θα κάνουν νέο κόμμα για να είναι αυτοί οι αρχηγοί... Κάποιο σύνδρομο πρέπει να είναι αυτό.

νιτρε μου, δεν ξερω ποιος μιλησε και γιατι τον ψηφισε και τι περιμενε να δει απ αυτον.

αυτο που βλεπω εγω και νομιζω οτι ειναι προφανες, ειναι οτι ο τυπος παιζει με τα κουβαδακια του κι εχει παρει πολυ πολυ πολυ χαλαρά και ελαφρά την ευκαιρια που του εδωσαν οσοι τον επελεξαν. και δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με την Αριστερά ή την "Αριστερα" ή την σοσιαλδημοκρατια εστω.

δεν τον απαξιωσα απο την αρχη, αν και ειχα τις υποψιες/ενστασεις μου. αλλά μετα απο εναν μηνα παρατηρησης της πορειας του, μπορω να πω οτι το παλικαρι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

δεν θα χαθει. εχει ικανοτητες, δυναμισμο και ΠΡΟΦΑΝΩΣ προσαρμοστικοτητα. σε καποια μεταγραφη ή συγχωνευση κομματων (εκει, προς την κεντροδεξια πλευρα του πολιτικου φασματος) σιγουρα θα ειναι δημοφιλης και ισως καταληξει δελφινος/αρχηγος, του το ευχομαι.

αλλά οπως θα λεγε και καποιος μπαρμπας σαν και μενα, σε καποιο καφενειο της ορεινης ελλαδος: "μακρια απ τον γκωλο μας, κι οπου θελει ας ειναι..."

Καλά είναι δεδομένο πως όλοι οι αριστεροπατέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που νομίζουν πως έχουν κάποιου είδους πιστοποιητικό αριστερών φρονημάτων που τους δίνει το αριστερό αλάνθαστο και το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεροσύνης επειδή πήγαν σε δύο πορείες και έφαγαν ένα δακρυγόνο το 1987, ακόμα δε μπορούν να χωνέψουν πως τους πήρε το κόμμα ένας αλεξιπτωτιστής κυριολεκτικά φτιάχνοντας τρία τικ-τοκ βιντεάκια. Οπότε βγαίνουν και τσινάνε σα τις θείες στα κανάλια όλη μέρα. Καλό και για αυτούς και για τον ΣΥΡΙΖΑ του Κανσελάκη θα είναι η διαγραφή τους. Ας πάνε αυτοί να φτιάξουν το ονειρικό ριζοσπαστικό "παίρνουμε 2,5% αλλά έχουμε τον αριστερισμό μας καθαρό" κόμμα τους, ας φτιάξει και το Μασελάκης το λάητ πασοκ του, και όλοι χαρούμενοι.

Καλά είναι δεδομένο πως όλοι οι αριστεροπατέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που νομίζουν πως έχουν κάποιου είδους πιστοποιητικό αριστερών φρονημάτων που τους δίνει το αριστερό αλάνθαστο και το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεροσύνης επειδή πήγαν σε δύο πορείες και έφαγαν ένα δακρυγόνο το 1987, ακόμα δε μπορούν να χωνέψουν πως τους πήρε το κόμμα ένας αλεξιπτωτιστής κυριολεκτικά φτιάχνοντας τρία τικ-τοκ βιντεάκια. Οπότε βγαίνουν και τσινάνε σα τις θείες στα κανάλια όλη μέρα. Καλό και για αυτούς και για τον ΣΥΡΙΖΑ του Κανσελάκη θα είναι η διαγραφή τους. Ας πάνε αυτοί να φτιάξουν το ονειρικό ριζοσπαστικό "παίρνουμε 2,5% αλλά έχουμε τον αριστερισμό μας καθαρό" κόμμα τους, ας φτιάξει και το Μασελάκης το λάητ πασοκ του, και όλοι χαρούμενοι.
Ολοι αυτοι που τσινανε ξερουν πως εχουν τελειωσει.
Δε θελουν να φυγουν απο το μαντρι καθως θα χασουν τις καρεκλες, αλλα ταυτοχρονα δεν ανεχονται να σκαει ενας φυτευτος και να μην εχουν το πρωτο λογο στο πως θα υπηρετησουν τους εκαστοτε επενδυτες τους (ωστε να παρουν και το μεριδιο εξουσιας που θεωρουν οτι τους αρμοζει).

Αριστεροι δεν ειναι, αυτο χαθηκε στη κωλοτουμπα του 2015 και το ΤΙΝΑ του "περναμε μνημονια κλαιγοντας". Μελλον δε θα εχουν εκτος συριζα γιατι ολος ο κοσμος τους φτυνει.

μαζι σου, Παπαφλέσσα.

και παλι ομως ειναι δυο πορείες και ενα δακρυγονο καλυτεροι, απ αυτους που εβλεπαν τις πορειες και τα δακρυγονα απ τον καναπε τους και το 80 και το 87 και όποτε. και ο κανελακης (ετσι τον λεει ο πατερας μου, ο οποιος, ασχετο, λεει τον ταιλερ "τουιτερ". λογω απαξιωσης και λογω ελαφρας κωφωσης, να υποθεσω...) δεν εχει δει πορεια ουτε απο δορυφορο, οχι με το κιάλι....

οπότε υποθετω θα καταληξουμε να συζηταμε αν λεει κατι να συμμετεχεις σε μια πορεια η οχι. αλλά καλυτερα να μην το ξεκινησουμε, γιατι εχω ενα προαισθημα οτι θα διαφωνησωμε. κι εγω με ιερωμένους δεν θελω να διαφωνώ.

Καθ' εμέ έχει διαφορά το πηγαίο λαϊκό αίσθημα "πάω στην πορεία επειδή πιστεύω στο σκοπό της" από το παραταξιακό "πάω στην πορεία για να με δούνε οι σύντροφοι και για να πείσω ως αριστερός". Και έχω την εντύπωση πως οι δελφίνοι του ΣΥΡΙΖΑ εν προκειμένω ανήκουν κατά 95% στην 2η κατηγορία. Αλλά ένηγουεη.

Κανελάκης, καλή παραλλαγή. Θα την ενσωματώσω στο thesaurus.

Back