Σε ωθούν να μην κρατάς αποταμιεύσεις αλλά να ξοδεύεις χρήματα.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Σε ωθούν να μην κρατάς αποταμιεύσεις αλλά να ξοδεύεις χρήματα.
Στην Ελλάδα αν δεν ξοδέψεις τρως και πρόστιμο τσιγκουνιάς...Σε ωθούν να μην κρατάς αποταμιεύσεις αλλά να ξοδεύεις χρήματα.
όχι αλλά πρέπει να δηλωθεί ως τέτοιος.Το νέο νταβατζιλίκι, ισχύει και στους μισθοδοσίας;
και φυσικά το κράτος δεν δέχεται πληρωμή με revolut! Είχα προσπαθήσει κάποια στιγμή και δεν προχώραγε η πληρωμή με κάρτα revolut.Τρελή μπίζνα πάντως. Ηλεκτρονικές συναλλαγές -> Όρια στις αγορές με φυσικό χρήμα -> Αφορολόγητο μέσω πλαστικού χρήματος -> Αναγκαστική συνδρομή για να μπορείς να κάνεις ηλεκτρονικές συναλλαγές....
δοκίμασα σε εφορία πληρωμή με κάρτα, εφκα δεν έχει πληρωμή με κάρτα και δεν έχω δει πως θα μπορούσα ενδεχομένως να πληρώσω εκεί.Μιλας για πληρωμες προς εφορια, ταμεια κλπ ή γενικες συναλλαγες;
α δε ξέρω, εγώ έχω κάνει κανονικό bank account και κανονικά θα έπρεπε να δουλεύει παντού, μάλιστα αναγράφει κάπου ότι αν κάπου δεν δέχονται το λογαριασμό σου πχ για μεταφορά με ΙΒΑΝ, είναι παράνομο κτλ.Σκέφτομαι ότι πρέπει η κάρτα να είναι συνδεδεμένη με προσωπικό σου λογαριασμό. Αν δεν κάνω λάθος, η Revolut είναι/ηταν απλά μια κάρτα συνδεδεμένη με λογαριασμό "κουβά". Κάποια στιγμή είχα λάβει κάτι email που έλεγε ότι "μπορείς να κάνεις upgrade σε bank account" κλπ αλλά δεν το είχα κάνει.
Δεν ξέρω ποιά είναι η κατάσταση τώρα και τι παίζει ακριβώς με την πάρτι τους.
Η Εύα Καϊλή, που βρέθηκε κατηγορούμενη στην υπόθεση του Qatar-gate, ψήφισε κατά του καταδικαστικού για την κυβέρνηση Μητσοτάκη ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
This? Last yearΑντί να γίνει σοβαρή πρόβλεψη για την ψυχική υγεία, ψυχολογική υποστήριξη και τις κοινωνικές δομές, αυξάνουν τις φυλακές και τους λόγους να μπει κάποιος στην φυλακή. Φυσικά ούτε λόγος για δομές επανένταξης μέσα από στις φυλακές.