Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Σε ωθούν να μην κρατάς αποταμιεύσεις αλλά να ξοδεύεις χρήματα.

Το νέο νταβατζιλίκι, ισχύει και στους μισθοδοσίας;

Τρελή μπίζνα πάντως. Ηλεκτρονικές συναλλαγές -> Όρια στις αγορές με φυσικό χρήμα -> Αφορολόγητο μέσω πλαστικού χρήματος -> Αναγκαστική συνδρομή για να μπορείς να κάνεις ηλεκτρονικές συναλλαγές....

Τρελή μπίζνα πάντως. Ηλεκτρονικές συναλλαγές -> Όρια στις αγορές με φυσικό χρήμα -> Αφορολόγητο μέσω πλαστικού χρήματος -> Αναγκαστική συνδρομή για να μπορείς να κάνεις ηλεκτρονικές συναλλαγές....
και φυσικά το κράτος δεν δέχεται πληρωμή με revolut! Είχα προσπαθήσει κάποια στιγμή και δεν προχώραγε η πληρωμή με κάρτα revolut.

Μιλας για πληρωμες προς εφορια, ταμεια κλπ ή γενικες συναλλαγες;

Μιλας για πληρωμες προς εφορια, ταμεια κλπ ή γενικες συναλλαγες;
δοκίμασα σε εφορία πληρωμή με κάρτα, εφκα δεν έχει πληρωμή με κάρτα και δεν έχω δει πως θα μπορούσα ενδεχομένως να πληρώσω εκεί.

Σκέφτομαι ότι πρέπει η κάρτα να είναι συνδεδεμένη με προσωπικό σου λογαριασμό. Αν δεν κάνω λάθος, η Revolut είναι/ηταν απλά μια κάρτα συνδεδεμένη με λογαριασμό "κουβά". Κάποια στιγμή είχα λάβει κάτι email που έλεγε ότι "μπορείς να κάνεις upgrade σε bank account" κλπ αλλά δεν το είχα κάνει.

Δεν ξέρω ποιά είναι η κατάσταση τώρα και τι παίζει ακριβώς με την πάρτι τους.

Σκέφτομαι ότι πρέπει η κάρτα να είναι συνδεδεμένη με προσωπικό σου λογαριασμό. Αν δεν κάνω λάθος, η Revolut είναι/ηταν απλά μια κάρτα συνδεδεμένη με λογαριασμό "κουβά". Κάποια στιγμή είχα λάβει κάτι email που έλεγε ότι "μπορείς να κάνεις upgrade σε bank account" κλπ αλλά δεν το είχα κάνει.

Δεν ξέρω ποιά είναι η κατάσταση τώρα και τι παίζει ακριβώς με την πάρτι τους.
α δε ξέρω, εγώ έχω κάνει κανονικό bank account και κανονικά θα έπρεπε να δουλεύει παντού, μάλιστα αναγράφει κάπου ότι αν κάπου δεν δέχονται το λογαριασμό σου πχ για μεταφορά με ΙΒΑΝ, είναι παράνομο κτλ.

Δε μιλάς με κάποιον λογιστή; Θεωρητικά, ο λογαριασμός θα έπρεπε να εμφανίζεται στη φορολογική σου δήλωση και να φορολογείσαι για τους όποιους τόκους.

Το ψήφισμα-ράπισμα για το κράτος δικαίου, οι «ασπίδες» στον Κυρ. Μητσοτάκη και οι διαρροές από το ΕΛΚ - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr

Η Εύα Καϊλή, που βρέθηκε κατηγορούμενη στην υπόθεση του Qatar-gate, ψήφισε κατά του καταδικαστικού για την κυβέρνηση Μητσοτάκη ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Γιατί αλλιώς πως θα γεμίσουν οι φυλακές;

άσε που γλιτώνουν και δομές υποστήριξης έτσι.
Άσε που όταν γεμίσουν οι φυλακές θα πρέπει να χτιστούν νέες ΣΔΙΠ.

Win win

Αντί να γίνει σοβαρή πρόβλεψη για την ψυχική υγεία, ψυχολογική υποστήριξη και τις κοινωνικές δομές, αυξάνουν τις φυλακές και τους λόγους να μπει κάποιος στην φυλακή. Φυσικά ούτε λόγος για δομές επανένταξης μέσα από στις φυλακές.

Αντί να γίνει σοβαρή πρόβλεψη για την ψυχική υγεία, ψυχολογική υποστήριξη και τις κοινωνικές δομές, αυξάνουν τις φυλακές και τους λόγους να μπει κάποιος στην φυλακή. Φυσικά ούτε λόγος για δομές επανένταξης μέσα από στις φυλακές.
This? Last year

Ανεβαίνει η παιδική εγκληματικότητα, τι κάνουμε;
  • Συμβουλευτική σε γονείς και σχολεία;
  • Καμπάνια στα διάφορα μέσα;
  • Υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης στα σχολεία και υποχρεωτικές συνεδρίες σε παιδιά με προβληματικές συμπεριφορές;
  • Διεύρυνση των λόγων που τα παιδιά αυτά έχουν αυτές τις συμπεριφορές;
  • Βοήθεια σε οικογένειες με παιδιά ώστε αντί να δουλεύουν όλη μέρα και να τα πετάνε σε ένα κινητό να μπορούν να ασχοληθούν με τα παιδιά τους;
  • Επανεκπαίδευση των εκπαιδευτικών για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν αυτές τις συμπεριφορές με ωφέλιμο τρόπο;
  • Αντιμετώπιση των κοινωνικών ανισοτήτων και της γενικότερης μαυρίλας που υπάρχει στην κοινωνία ώστε να μην επηρεάζει τα παιδιά και καταλήγουν έτσι;
  • Να τους δώσουμε έναν λόγο να ξυπνάνε το πρωί;

μπα... φυλάκα ρε σκυλιά.
mahmitsotakisway.png

Δε χρειάζονται άλλα σχολεία

89.jpg,

Υπάρχει μωρέ μεγαλύτερο σχολείο από το δρόμο
(ΖΝ σχολή)

Back