Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Η κυβέρνηση είναι προφανώς τελειωμανής.
 
Αποδειξη πως τα ΜΑΤ ειναι υπερ της παλαιστινης


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Washington Post, η μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε όταν κατάστημα-franchise της αλυσίδας στο Ισραήλ ανακοίνωσε ότι θα παρέχει δωρεάν γεύματα σε Ισραηλινούς στρατιώτες καθώς και σε νοσοκομεία.

fastforward:



Από την επιθετικότητα των ομάδων καταστολής δεν γλίτωσε ούτε ο πωλητής του περιοδικού «Σχεδία» που ήταν στο σημείο για να πουλήσει το έντυπο.
Τα ΜΑΤ χτύπησαν διαδηλωτές και έριξαν χημικά και κρότου λάμψης, ενώ έσπασαν ακόμα και τη τζαμαρία των McDonald’s. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένστολος σπρώχνει βίαια με την ασπίδα του των πωλητή ο οποίος πέφτει με ένταση στο έδαφος.
 

Υπέροχο QA από την πανελλήνια Ένωση πληροφορικών, με στοιχεία στο τέλος, όπου διαλύει κάθε κυβερνητική παπατζα που φέρεται ως επιχείρημα για την ιδιωτικοποίηση της Παιδείας
 

 
Ο τυπος το παραδεχτηκε ναι-μεν-αλλα. Αξιζει να σημειωθει οτι ειναι ο ιδιος τυπος που τραμπουκιζει στα πανελ, ειναι πρωην δημοσιοκαφρος του πρωτου θεματος και *drumroll* προεδρευει της προανακριτικης στη βουλη για τα τεμπη.
 
εξελισονται οι κοινωνιες, οι ανθρωποι, τα κομματα..
ενδιαφερουσα μετατροπη της θεσης του κκε:

 

🤣
 
Δεν πιστεύω γενικά σε θεωρίες συνομωσίας αλλά αν τυχόν ισχύει αυτή που λέει ότι ο Κασελάκης στάλθηκε για να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλάμε για εκπληκτική ευστοχία .
 
Netflix άρπαξε την ευκαιρία!
Καλά ο Κασελάκης παίζει να μπήκε μόνο για να βάλει τον ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους, έκανε την δουλειά του οκ ευχαριστώ γεια σας τώρα :p
 
Ενήλικες στο δωμάτιο 2

δε θυμάμαι σε ποια σειρά είναι τα χρώματα
 

GENEVA (22 February 2024) – The UN Subcommittee on Prevention of Torture (SPT) has concluded its latest session with confirmations to visit Albania, Gabon, Honduras, and Mongolia in the first half of this year, and Bolivia, the Democratic Republic of the Congo, Greece, and Nigeria during the second half of 2024.

The SPT has a proactive mandate to conduct announced visits to various places of deprivation of liberty in States parties; these include prisons, police stations, detention centres, and psychiatric hospitals. Besides examining facilities, in each country visit, the SPT will have dialogues with authorities responsible for preventing torture and ill-treatment and meet to support the country’s independent torture prevention watchdog, formally called the National Prevention Mechanism (NPM), where applicable.

Ελλαδα 2.0, τωρα και στα ανθρωπινα δικαιωματα, μια ακομη δικαιη αναγνωριση απο το τμημα βασανισμων και ευτελισμου της ανθρωπινης ελευθεριας του ΟΗΕ, μαζι με Βολιβια, Κονγκο, Νιγηρια, Ονδουρες, Αλβανια και Μογγολια!
 
 
τι έγινε ρε παιδιά το έκλεισε το μαγαζάκι ο ΣΥΡΙΖΑ;
 
τι έγινε ρε παιδιά το έκλεισε το μαγαζάκι ο ΣΥΡΙΖΑ;
Ε ναι πλεον ειμαστε στο σημειο της Τσιπρακειαδας...οπου και αυτοι που γλυφανε το τσιπρα, οπως παπαδημουληδες αχτσιογλου τσακαλωτοι αρχιζουν και τον φτυνουν, αφου φυγαν οταν ειδαν οτι χασαν μισθους και καρεκλες.

Οπου ναναι θα παει εκει που επρεπε να ειχε παει απο τη κωλοτουμπα του 2015 :coffee:
 
φαντάσου να είχαμε κούλη από το 2015
Δεν θα εμενε για πολυ ο Κουλης αν ειχε κερδισει εκλογες το 2015 (ακομη και να εκανε νοθεια) , η κοινωνια των πολιτων τοτε ηταν ενεργη, αγωνιστικη και διεκδικητικη. Χαρη στη κωλοτουμπα του Τσιπρα φτασαμε στο 41τακατο
 
Δεν θα εμενε για πολυ ο Κουλης αν ειχε κερδισει εκλογες το 2015 (ακομη και να εκανε νοθεια) , η κοινωνια των πολιτων τοτε ηταν ενεργη, αγωνιστικη και διεκδικητικη. Χαρη στη κωλοτουμπα του Τσιπρα φτασαμε στο 41τακατο
πως ακριβώς δεν είναι ενεργή και αγωνιστική η κοινωνία σήμερα που κάθε μέρα έχει διαδηλώσεις στο σύνταγμα; φοιτητές, αγρότες, δικηγόροι και ΕΕ και εγώ δε ξέρω τι, σε λίγο θα κατέβει και ο Κούλης να διαδηλώσει ενάντια στην κυβέρνηση του όπως πάει...
η κοινωνία και βράζει και αντιδρά, το 41% έχει πάει περίπατο καιρό τώρα.
 
Back
Top