Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ακούω τώρα Φάρμα των Ζώων. Σοβαρά τώρα; Τον ρώτησαν για τα ενοίκια που έχουν πάει στον θεό και είπε να κοιτάμε και την άλλη πλευρά; Τους ιδιοκτήτες που βγάζουν παραπάνω και που τους μείωσα και την φορολογία; ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;;;

Να είμαστε και δίκαιοι, είχες ακούσει ξανά τέτοιο επιχείρημα; Πρωτότυπο! Φωτιά οι τιμές στα σούπερ μάρκετ, αλλά σκεφτήκατε τι ωραία περνάει ο ιδιοκτήτης;
Εντελώς σοβαρά παλιότερα είχε πει το ίδιο για την τιμή τού λαδιού στο σούπερ μάρκετ.

Εκτός από το «δεν ξέρω» και το «δείτε και την καλή πλευρά» έχει και το «γιου χαβ νοτ μπιν του σάμος» στο ρεπερτόριο.

απντειτ απ το γνωστο σκηνικο στην δεθ: ειμαστε πολυ κοντα να φαμε γερα προστιμα για την μη μειωση του φπα. οπως τα διαβαζω, 17/9 ληγει η προθεσμια που μας ειχαν δωσει ν απαντησουμε στις επιστολες της κομισιον (που ειχαμε γραψει στα γκογκοβια μας) και να εφαρμοσουμε τα μετρα.

βεβαια, οταν πεσει το προστιμο ειμαι σιγουρος οτι θ ακουσουμε καποια δικαιολογια συμφωνα με την παρανοικη λογικη του πράιμ: "ειδατε? θελατε μειωση φπα. για να μειωθει ο φπα, τωρα τρωμε προστιμα". οκ, του τρελλου, αλλά τι στοιχημα πατε?
μαντεψτε που θα πεσει η ευθυνη και ποιος θα τα πληρωσει.

Είδα στο βίντεο τού Ζαραλίκου τον μητσοτάκη για τα Τέμπη. Νομίζω μπαίνει στην τρίτη κατηγορία που έλεγα (προσβλητικός)

Έχουμε νοσταλγήσει τον ξύληνο λόγο τών παλιών πολιτικών.

Σκοτώσανε τον Charlie Kirk. Έκανε δημόσιους διαλόγους ως «δεξιός» ή πιο σωστά «συντηρητικός» και ελάχιστα Σοσιαλιστής. Δηλαδή ήθελε να μην έχει το κράτος για κάθε θέμα πάνω απ' το σβέρκο του εν ολίγοις.
Τον καθαρίσανε γιατί ήταν «ρατσιστής, «φασίστας» και «μπίγκοτ». Κάποια σκουπίδια πάνε και πανηγυρίζουν που πέθανε.
2-3 χρόνια τον έβλεπα και στο μόνο που θυμάμαι να διαφωνώ μαζί του ήταν το θέμα για το Ισραήλ που το υποστήριζε (εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει να φάνε πούλο ταυτόχρονα Παλαιστίνη και Ισραήλ, επειδή υπάρχουν χιλιάδες μαλάκες κι απ τις 2 πλευρές).
Ούτε «φασίστας» ήταν καθώς άφηνε πραγματικά τον οποιονδήποτε να τοποθετηθεί (συνήθως εναντίον του), ούτε «ρατστιστής».

Αλλά τέλος πάντων RIP. Αυτό δείχνει την ψυχοπάθεια που υπάρχει στην «αριστερά» της Αμερικής και νομίζω ήταν καθοριστικό στο να αρχίσουν οι σκοτωμοί μεταξύ τους. Αλλά αν έχεις CNN/MSNBC/WP/Reuters και τους πτωχούς καλλιτέχνες (Neil Young, Taylor Swift, Beyonce, Springstee) να σου κάνουν πλύση εγκεφάλου για το πόσο φασίστες και κακοί είναι οι MAGAs , αυτά θα γίνονται.

Δεν τον ξερω τον τυπο. Διαβαζω για δεξιος Δαπιτης με δρασεις οπως το Professor Watchlist,” which aimed to identify educators perceived as promoting leftist ideologies..

Κολληταρι του Τραμπ και του γιου του. Λογικο επακολουθο υποστηρικτης της γενοκτονιας και του κρατους τρομοκρατη.

Τελευταιες ατακες πριν τον σκοτωσουν

“Do you know how many transgender Americans have been mass shooters over the last 10 years?” Kirk was asked.

“Too many,” Kirk responded as the crowd clapped.

“Do you know how many mass shooters there have been in America over the last 10 years?” To which Kirk replied, “Counting or not counting gang violence?”

Δεν βλεπω κατι περιεργο, κλασικο πατρις θρησκεια ναφθαλινη με ολα τα κομφορ.

οι mαγκας ειναι φασιστες και κακοί, αυτο ισχυει (γνωμουλαμου), δεν συνεβη επειδη το λενε οι "καλλιτεχνες".
ο αρχιμαγκας, το λενε πια σχεδον ολοι, ειναι στο κατωφλι της παρανοιας με τις τελευταιες αποφασεις του για επιστρατευσεις, αλλαγη ονοματος υπουργειου κλπ.

αυτα τα 2 γεγονοτα ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν σημαινουν οτι θ αρπαξουμε ενα οπλο να τους φαμε. και απορω που συνδεεις αυτα τα 2, απ οτι καταλαβαινω, μεταξυ τους. ψυχακηδες που αρπαζουν ενα οπλο και μπαινουν σε σχολεια (κυριως)/εμπορικα κεντρα/οπου ναναι κι αρχιζουν να τρωνε κοσμο δυστυχως υπαρχουν χιλιαδες στο αμερικα (καισολοτονκοζμο) και δεν ενδιαφερει/παιζει ρολο η πολιτικη τους τοποθετηση. αν και κοβω σημαντικα κομματια της ανατομιας μου οτι οι περισοτεροι μαλλον mαγκας θα ψηφιζαν (δικη μου καφενειακη εκτιμηση, οχι, δεν εχω στοιχεια που να το στηριζουν). ας γινουν πιο αυστηροι οι νομοι περι οπλοκατοχης (με την νομοθετικη βοηθεια των mαγκας που κυβερνουν) για να εχουμε λιγοτερα τετοια συμβαντα.

Last edited:
Χειρομαλάκτη, ο Τσάρλι Κέρκ ήταν MAGA, γιατί ΨΗΦΙΣΕ MAGA.
Μπορείς να μου πεις ή να μου δείξεις τι το «ολοκληρωτικό» έκανε; Το ότι έδινε λόγο στον καθέναν να μιλήσει μαζί του και να αντιτάξουν τα επιχειρήματα τους;

Λες λοιπόν πως αυτός ήταν φασίστας, επειδή μιλούσε και επέτρεπε και σε άλλους να μιλούν. Όσοι παίρνουν όπλο και πυροβολούν (και εν τέλει σκοτώνουν) ανθρώπους με τους οποίους διαφωνούν, δεν είναι φασίστες. Είναι απλά λίγο ψυχάκηδες. Έτσι κι αλλιώς και ο Χίτλερ δεν ήταν φασίστας.... Ψυχάκιας ήταν...
Θα πρέπει να σταματήσει αυτή η εμετική επιλογή των λέξεων όπου μας συμφέρει. Δεν ξέρω αν την κάνεις συχνά εσύ, δεν μπαίνω πολύ στο φόρουμ και διαβάζω επιλεκτικά θέματα. Αλλά αυτό το κάνουν κατά κόρον οι πολιτικοί. Εμείς θα πρέπει να διαχωριστούμε απ' αυτούς με κάθε τρόπο.
Φασισμος (μεταφορικά τώρα πια) = Το να μην δέχεσαι την αντίθετη άποψη και να προσπαθείς με κάποιον τρόπο να τιμωρήσεις αυτούς που την εκφράζουν.
Ο Φασισμός με αυτή την έννοια λοιπόν είναι κακός. Και με την πρώτη έννοια του πολιτεύματος του Μουσολίνι ήταν, αλλά είναι για άλλη κουβέντα.
Ο Φασίστας είναι και ψυχάκιας; Ναι, γιατί δεν μπορεί με το που ακούς μία άποψη να θες να την απαγορεύσεις και να τραυματίσεις τον άλλον.
Είναι ο κάθε ψυχάκιας όμως, φασίστας; Προφανώς όχι. Γιατί υπάρχουν πολλές κατηγορίες ψυχάκηδων.
Αφού λοιπόν ο Φασίστας είναι και ψυχάκιας, γιατί ντρέπεσαι να πεις τον δολοφόνα ΦΑΣΙΣΤΑ;
Εσύ το διαχωρίζεις αυτό και λες, «όχι, αυτός που σκότωσε τον Κερκ, δεν ήταν φασίστας. Ψυχάκιας ήταν». Που είναι αστείο για μένα.
Επιλέγεις πλευρά. Απλά δεν επιλέγεις την λογική εδώ.

@Eaglos
Από το 2018, είναι 5 επιβεβαιωμένοι τρανς έφηβοι που κάνανε μαζικές δολοφονίες σε σχολεία.

1757572945540.png

Από το 2018 μέχρι σήμερα τα περιστατικά στην Αμερική,που αφορούσαν μαζικές δολοφονίες σε σχολεία ήταν 49.

1757573293334.png

5/49 από τα Mass Murders ήταν από τρανς έφηβους Ποσοστό : 10,2%.
Ο συνολικός πληθυσμός των τρανς στην Αμερική από 13 χρονών και πάνω είναι 1%. Προφανώς αν πάρουμε τους Trans teens (δηλαδή από 13-19 μόνο), το 1% θα μικρύνει πολύ περισσότερο. Αλλά έστω ότι είναι 1%

Μήπως αυτό λέγεται υπερεκπροσώπηση μιας ομάδας πληθυσμού σε κάτι πολύ αρνητικό;

Edit : Διάβασα ότι το 3,3% αυτών από 13-17ετών αυτοπροσδιορίζονται ως τρανς, ενώ από 18-24 πέφτει στο 1,3%.
Και πάλι όμως, φαίνεται να εκπροσωπούνται 3 φορές παραπάνω στις μαζικές δολοφονίες σε σχολεία. Δεν είναι κάτι που πρέπει να ερευνηθεί; Δεν πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε;

Last edited:
Α κάτι τελευταίο επειδή ξέχασα να το απαντήσω.

Χειρομαλάκτη, όσον αφορά το επιχείρημα «αν είχαν αυστηρούς νόμους κατά των όπλων , δεν θα χε συμβεί αυτό».
Ρε φίλε, ο δολοφόνος του Charlie Kirk έκανε ίσως το μεγαλύτερο έγκλημα που μπορούσε να κάνει ως μεμονωμένο έγκλημα. Αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή.
Λες να κώλωνε να έκανε άλλο ένα μικρό έγκλημα; Να αγόραζε δηλαδή όπλο παράνομα; Από την στιγμή που έχεις βάλει στόχο να σκοτώσεις κάποιον και έχει ψηθεί ο καμμένος σου εγκέφαλος από ΜΜΕ , φίλους και social media για το πόσο «ΜΑΓΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ» είναι και ότι θα γίνεις ήρωας, λες να φοβόταν να αγοράσει όπλο στην μαύρη αγορά;

«Ε θα φάω 50-60 χρόνια για την δολοφονία, μην φάω κι άλλα 10 για παράνομη αγορά όπλου. Κρίμα είναι».

Κάτσε ρε εσύ τώρα, δηλαδή το ότι έκανε ολόκληρη λίστα που στιγμάτιζε και στοχοποιούσε καθηγητές για τον επόμενο τρελό με όπλο (έχουν και μπόλικους) δεν τον κάνει αυτόματα φασισταριό του κερατά;

Για τα άλλα που λες να πω την αλήθεια δεν είχα ιδέα, οπότε ρώτησα τον φιλάρα τον τσατΓΤΠ να μου το κάνει λιανά αυτό που λες και να το ψάξει παραπάνω. Γιατί καταρχάς αυτά που βάζεις εδώ είναι μερικά high profile mass shottings, όχι τα μόνα που έγιναν (ε ναι οκ μουρκα φακ γιεχ γκανζ). Οπότε το 49 πάει περίπατο, απλά κάποια γίνονται ειδήσης μέχρι και εδώ, άλλα είναι απλά Τετάρτη για το μούρκα.

That’s a good follow-up: yes, narrowing to school mass shootings and to a shorter period (say since 2018) changes the numbers somewhat — but not in a way that supports the claim that trans / nonbinary / gay people are significantly over-represented. Here’s what the evidence says, plus what it doesn’t show.

What the data does show​

1. A few high-profile cases with transgender identity in school shootings since 2018
    • The Covenant School shooting (Nashville, 2023): the perpetrator was identified by law enforcement and media as transgender. (Wikipedia)
    • Newsweek notes that “three shootings, including Nashville, since 2018 have been carried out by people who were reportedly transgender.” (Newsweek)
  2. Very small share overall
    • According to Reuters fact-checks and Gun Violence Archive (GVA) data, transgender suspects make up a very small minority of all school mass shooting perpetrators. For example, one Reuters article said: “Less than 1% of perpetrators in all mass shootings over the past decade are transgender; about 2% in school shootings.” (Reuters)
    • Another search filter of GVA for “mass shootings,” “school incident,” and “trans suspect” returned only one result for the period (Nashville 2023) among around 50 mass school shootings since 2012. That’s about 2% of school mass shootings in that dataset. (Reuters)
  3. Time frame matters
    • If you limit from 2018 to “today” (say 2025), the denominator of school mass shootings is smaller, so instances like Nashville stand out more. But even with that, the number of known cases is so small that even 1 or 2 cases make up a "percent" that looks bigger only because of small sample size.
    • Newsweek’s “three shootings since 2018” point means that even in 5-7 years, the cases are few. (Newsweek)

What the data doesn’t support​

• No evidence of a trend showing a growing over-representation over time in school shootings by trans/nonbinary/gay people. The reported cases remain rare.
  • No causal link established that their identity (trans/gay) is a driver of violence; in many reports, personal crisis, access to weapons, grievance, mental distress show up more strongly. For example, in the Nashville case, emotional disorder, journal entries, planning, etc. were part of the profile. (Wikipedia)
  • “Since 2018” claims are often cherry-picked: they pick the few cases that support the narrative but ignore the many that don’t. Because when you catch “school shootings” you have fewer events, so outliers seem more significant.

Bottom line​

• If someone claims that trans/nonbinary/gay individuals stand out in school mass shooting data since 2018: you can reasonably push back that yes, they appear in a few cases (e.g. Nashville), but the percentage is still extremely low relative to total school shootings.
  • The data are consistent with under- or proportional representation, not over-representation. Even among school shooters, trans identity is still rare.
  • It’s also important to note that “school mass shooting” definitions vary (how many people killed vs. injured, public vs. private school, etc.), which affects how many incidents are counted in the denominator. That variation often makes “percent of cases” claims loose unless clearly defined.

Ήταν ένας εξαιρετικής κοπής δημαγωγός που είχε "επιχειρήματα" deflection ρητορικής. Όταν στριμωχνόταν απλώς πετούσε άλλο τσιτάτο για να κατευθύνει την κουβέντα και απλώς να δείξει την εντύπωση ότι κέρδισε τη λογομαχία. Μια χαρά εξυπηρετούσε το σκοπό του. Συλληπητήρια στους οικείους κτλ, μηδέν ενσυναίσθηση για κάποιον που κυνικά διακύρηττε ότι το gun violence is what it is because 2nd.

Btw για το τελευταίο και πώς κατέληξε η NRA να είναι τέρμα αντιδραστικό λόμπι:

Ήταν ένας εξαιρετικής κοπής δημαγωγός που είχε "επιχειρήματα" deflection ρητορικής. Όταν στριμωχνόταν απλώς πετούσε άλλο τσιτάτο για να κατευθύνει την κουβέντα και απλώς να δείξει την εντύπωση ότι κέρδισε τη λογομαχία. Μια χαρά εξυπηρετούσε το σκοπό του. Συλληπητήρια στους οικείους κτλ, μηδέν ενσυναίσθηση για κάποιον που κυνικά διακύρηττε ότι το gun violence is what it is because 2nd.

Btw για το τελευταίο και πώς κατέληξε η NRA να είναι τέρμα αντιδραστικό λόμπι:

ναι, αποκαλω τον δολοφονο ψυχακια. αυτη την στιγμη δεν γνωριζω το κινητρο του. το δεδομενο που εχω, ειναι, οτι καποιος πηρε ενα οπλο, (οπως σου εγραψα δεν εξεταζω την πολιτικη του τοποθετηση), και σκοτωσε καποιον. αν αποδειχτει οτι το εκανε για πολιτικους λογους, και παλι ψυχακιας ειναι. γιατι απλα δεν σηκωνεις οπλο να σκοτωσεις επειδη ο απεναντι ειναι πολιτικος αντιπαλος. αυτο εννοω με το πρωτο ποστ και ειναι τελειως ξεκαθαρο.

αν εγω θεωρω συγκεκριμενα τον κερκ φασιστα η οχι, ειναι δικο μου θεμα, και μπορει να εχω δικιο η αδικο. αυτο δεν σημαινει σε κανενα συμπαν οτι θα προσπαθησω ν ασκησω σωματικη βια πανω του. το ξαναγραφω γιατι προφανως δεν εγραψα πουθενα οτι ο ταδε ειναι φασιστας αρα τον εκτελω.

αυτο που με τριγκαρε ειναι οτι εγραψες οτι οι καλλιτεχνες και τα καναλια ειναι ουσιαστικα οι υπαιτιοι τετοιων γεγονοτων. βολικο. το οτι υπαρχουν ΗΛΙΘΙΟΙ/ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ/ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ που θ ακουσουν την τέιλο σουί να βριζει τον πορτοκαλομαλλια και θα βγαλουν ενα καλσνικοφ να τον φανε, δεν σημαινει οτι η τέιλο σουί δεν πρεπει να πει την ΓΝΩΜΗ της για τον προτοκαλομαλλια, ελπιζω να συμφωνεις σ αυτο.

-----

εντιτ: α, οκ. αφου καποιος μπορει υποθετικα αν εχει τον χρονο η τα κονε να βρει οπλο να φαει καποιον, τοτε να αφησουμε σ ολες τις χωρες της γης ελευθερη την οπλοκατοχη. μια χαρα. θα λυνονται στο πι και φι οι διαφορες των αθρώπω και θα μειωθει και ο υπερπληθυσμος. φιλε μου, και μ ενα καλοξυσμενο μολυβι (ουουυυυ, εχω δει αξον μουβις εγω που με βλεπεις....) μπορεις να φας καποιον αν ο μέσα εαυτος σου στο επιτρεπει/προτρεπει. αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να υπαρχουν δρακοντειοι νομοι για την οπλοκατοχη, ειναι εντελως στοιχειωδες νομιζω.

Last edited:
Στην Ελλάδα πάντως μέχρι στιγμής είδα να ποστάρουν συλλυπητήρια για τον δολοφονηθέντα ο Κυρανάκης και ο Γρυπ@ρης (ο γνωστός ο στυλοβάτης του gaming). Ο οποίος μάλιστα ταυτίζεται τόσο πολύ με τον δολοφονηθέντα που γράφει πως "όλοι εμείς οι πολέμιοι της wok κουλτούρας πρέπει να κυκλοφορούμε με αλεξίσφαιρα".

Σκοτώσανε τον Charlie Kirk. Έκανε δημόσιους διαλόγους ως «δεξιός» ή πιο σωστά «συντηρητικός» και ελάχιστα Σοσιαλιστής. Δηλαδή ήθελε να μην έχει το κράτος για κάθε θέμα πάνω απ' το σβέρκο του εν ολίγοις.
Τον καθαρίσανε γιατί ήταν «ρατσιστής, «φασίστας» και «μπίγκοτ». Κάποια σκουπίδια πάνε και πανηγυρίζουν που πέθανε.
2-3 χρόνια τον έβλεπα και στο μόνο που θυμάμαι να διαφωνώ μαζί του ήταν το θέμα για το Ισραήλ που το υποστήριζε (εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει να φάνε πούλο ταυτόχρονα Παλαιστίνη και Ισραήλ, επειδή υπάρχουν χιλιάδες μαλάκες κι απ τις 2 πλευρές).
Ούτε «φασίστας» ήταν καθώς άφηνε πραγματικά τον οποιονδήποτε να τοποθετηθεί (συνήθως εναντίον του), ούτε «ρατστιστής».

Αλλά τέλος πάντων RIP. Αυτό δείχνει την ψυχοπάθεια που υπάρχει στην «αριστερά» της Αμερικής και νομίζω ήταν καθοριστικό στο να αρχίσουν οι σκοτωμοί μεταξύ τους. Αλλά αν έχεις CNN/MSNBC/WP/Reuters και τους πτωχούς καλλιτέχνες (Neil Young, Taylor Swift, Beyonce, Springstee) να σου κάνουν πλύση εγκεφάλου για το πόσο φασίστες και κακοί είναι οι MAGAs , αυτά θα γίνονται.

“I think it’s worth to have a cost of, unfortunately, some gun deaths every single year so that we can have the Second Amendment to protect our other God-given rights. That is a prudent deal.”

Charlie Kirk.

Άρα έγινε "ζωντανό" ή κι όχι τόσο ζωντανό παράδειγμα για να υποστηρίξει τη θέση του. :unsure:

Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα όπως και οι δικοι μας εδώ με τα Τέμπη,
χτυπαει αλλιώς όμως όταν εισαι ο ιδιος στην θέση του θύματος

ας αφησωμε λιγο την υπερποντια πολιτικη να δουμε ενα χαριτωμενο που συνεβη χτες. και στο φανισταφ παει και στο φεισπαλμ παει κι οπου θες.
παρακολουθα συφορουμιτη τα πρωτα 2'50'' αυτου του βιντεο. ειναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ, στο εγγυωμαι (σ εχω γελασει ποτές??). οι παντες στην αρχη νομιζαν οτι τρολαρει, αλλά οχι. ΤΑ ΕΝΝΟΕΙ.

και προφανως:

Back