1. ναι, ειμαι λιγο αργος. θελω να τ ακουω 3-4 φορες για να το καταλαβω. ωστοσο δεν προκειται να βγει κατι ετσι. εγραψα πως τα βλεπω, εγραψες πως τα βλεπεις. ειναι καθαρα θεμα αντιληψης του κοσμου γυρω μας και προσωπικων αποψεων. οπότε αν σου κανει καλο και σ ευχαριστει, συνεχισε να γραφεις αυτο που γραφεις. εγω εγραψα ηδη ο,τι εχω να προσφερω στην κουβεντα πανω στο θεμα.
2. εχεις δικιο. ειμαι καλος σ αυτο: να γραφω ανοιχτα και καθαρά πραγματα που υπονοει ο αλλος.
οπως και τωρα στην τελευταια σου προταση.
μια χαρα. κανενα προβλημα απο μερους μου. πες οτι γουσταρεις. αγαπη μονο.
οπως εχω ξαναγραψει δω μεσα, υπαρχει ενα οικοπεδο καπου στον οργανισμο μου που βρισκονται προσεκτικα τοποθετημενες και ταξινομημενες αλφαβητικα οι αποψεις των αλλων για το ατομο μου. μεχρι σημερα δεν ειχα κατι στο Ε ειν η αληθεια.
Είσαι πολύ καλός στο να βγάζεις λάθος συμπεράσματα. Για την ακρίβεια δεν μου χε περάσει καν η λέξη «κότα» ή έστω κάποια παρεμφερής όταν έγραφα την πρόταση στην οποία αναφέρθηκες.
Και το πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι επειδή θεωρώ πως δεν σ'αρέσουν τα όπλα σε θεωρώ «κότα» ίσως προκύπτει από κάποιο τραύμα με συγγενή σου ή κάτι που έγινε στον στρατό. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς, κάποιο κόμπλεξ είναι. Αλλά αφού επιμένεις τόοοοσο πολύ, θα χεις πάλι δίκιο...ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ!
Θα θελα να ξερα... Έχεις ποτέ άδικο;
1) Ο δολοφόνος του Τσάρλι Κερκ, δεν ήταν φασίστας. Δεν είχε θέμα με την αντίθετη άποψη του...Απλά ήταν ψυχάκιας!!!
2) Εγώ ήθελα να σε πω «κότα» αλλά φοβήθηκα να το πω.
Y.Γ. : Η ειρωνεία είναι ότι «σ'αρέσει να γράφεις ανοικτά και ξεκάθαρα τα πράγματα που υπονοεί ο άλλος» (ακόμα και να μην εννοεί αυτό που νομίζεις), αλλά όσον αφορά τις δικές σου απόψεις, χέζεσαι να γράψεις π.χ. «στα παπάρια μου η άποψη σου». Πρέπει να γράψεις 30 λέξεις για να το εξηγήσεις και με υπονοούμενα. Τώρα βέβαια θα πεταχτείς και θα πεις «αααχ δεν εννοούσα τα παπάρια μου, εννοούσα τον εγκέφαλο μου!! χιχιχι».
Τελικά αρχίζω να πιστεύω ότι είσαι και κότα. Thanks for the lead mate!
Edit:
Και για να μαι ξεκάθαρος. Δεν θεωρώ πως επειδή κάποιος «δεν αρέσκεται στα όπλα» ή «θέλει να τα απαγορεύσει», αυτό τον καθιστά «κότα» , «αδερφή» ή «μαλθακό». Το οτί εσύ θεώρησες πως εγώ έβγαλα ένα τέτοιο συμπέρασμα (και σίγουρο κιόλας), με τρομάζει.
Ή έκανες παρέα με τελείως βλαμμένα άτομα που είχαν τέτοια πιστεύω και σου πέρασαν κάποιο τέτοιο κόμπλεξ ή σου χει γίνει κάποιου είδους εμετική πλύση εγκεφάλου στο να πιστεύεις σε αυτή την γενίκευση.