What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Ναι, αλλά ο Στάλιν κόλλαγε σαν αστείο λόγω Κουτσούμπα ενω ο Χίτλερ οχι.

Απλά πέταξες το αντίστοιχο μεμε γιατί θέλεις να δείξεις οτι τους θεωρείς ίδιους χωρίς να υπάρχει λόγος.:cautious:
paranixprevention_shampoo-gr-800x600.png
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
θα είμαι κακός και μάλλον έχει γίνει ήδη το rq αλλά ccwr για ακομα μια φορά φαίνεται να τριγγαρεσε μόνος σου. το ύφος σου βγάζει λίγο σε αυτο που έκραζες πριν κάποιο καιρό στο δισκορδιον (κάτι περί ειρωνείες) και δεν βλέπω τον λόγο. σου είχα ξαναπεί οποίον δεν γουστάρεις απλά τον κάνεις block και δεν βλέπεις post του αλλά για κάποιο λόγο ρίχνεις μαύρη πετρά σε ολόκληρο το φόρουμ. κρίμα
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Αμα κάνεις μπλοκ τον Τόνυ όμως χάνεις ύψιστης σημασίας πληροφορίες που μανιωδώς προσπαθούν να κρύψουν ναζί, κομμουνιστές, σιωνιστές και λοιπές σκοτεινές δυνάμεις, από την άλλη νομίζω αν τον κάνεις ανατολικό μπλοκ δεν θα τον πειράξει :unsure:
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,259
Για μένα η δυσκολία στη συζήτηση controversial θεμάτων είναι παράγωγο του τρόπου "συζήτησης" στα social media που πλέον έχει επικρατήσει σε ολόκληρη την κοινωνία. Λέω κάτι και οι ομοϊδεάτες μου πατάνε από κάτω like, όποιος πει κάτι άλλο τον κάνω μπλοκ. Αυτού του τύπου η επικοινωνία δεν είναι συζήτηση, είναι αυτοϊκανοποίηση.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Εξυπακούεται πως ο κόσμος στα σόσιαλ μίντια απλώς δεν ξέρει να συζητάει. Και αυτό οφείλεται, πέρα από τον ευρύτερο φανατισμό λόγω πόλωσης, κυρίως στην αθρώα εισροή από Boomers 60-70 χρονών οι οποίοι, λόγω των όσων πέρασαν στη ζωή τους στις δεκαετίες 60-70-80 από πλευράς πολιτικών εξελίξεων, πρακτικά ουδέποτε έμαθαν να συζητούν νηφάλια, πολιτισμένα και με ίσες αποστάσεις. Για αυτούς το FB είναι προέκταση του σπίτιού τους ή του πράσινου/γαλάζιου καφενείου του χωριού τους, και αν κάποιος τολμήσει να διαφωνήσει μαζί τους, συνεπάγεται αυτόματα πως είναι εθνοπροδότης/κομμουνιστής/φασίστας/συριζαίος/φιλελές/whatever και η άποψή του εκλαμβάνεται σαν προσωπική επίθεση.

Πρέπει να τα έχω γράψει και σε ένα άρθρο μου. Μάλλον αυτό για τις γατοσυνταγές λολ.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,265
Ναι βασικά 1 πράγμα από ότι έγραψε ο @Hellion εξηγεί τα πάντα για το σήμερα και για τις συζητήσεις που δεν γίνονται και για τις θεωρίες συνωμοσίας και όλα τα κακά του internet.

Ότι μεταφέρθηκε το καφενείο στο facebook. Παλιά εδώ στα βλαχομέρη κάτω από το αυλάκι, μαζεύονταν 20-30 γέροι και μεσήλικες στα καφενεία, έλεγαν τις παπαριές τους μεταξύ τους και εμείς αγνοούσαμε ή τους ρίχναμε άκυρο μόλις άρχιζε "το άκουσα στο καφενείο".

Τώρα είναι μαζεμένα όλα τα καφενεία σε ένα μέρος και είναι πολλοί και έχουν φωνή και δύναμη.

Πρώτη φορά στην ζωή μου νοιώθω ότι είναι ανάγκη να ανατιναχθεί το facebook or something. Μέχρι να αναδιοργανωθούν οι καφενέδες θα έχουμε μερικά χρόνια ηρεμίας.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Χμ, δεν ξέρω. Εγώ που παρακολουθώ και σόσιαλ μύδια σε UK και USA, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, και δεν είναι οι boomers που δεν ξέρουν να συζητούν. Δηλαδή τους παρασέρνει και αυτούς το κλίμα, αλλά άμα θέλουν, μπορούν. Η γενιά που μεγάλωσε με το μάτι κολλημένο στο twitter feed και το facebook wall την ώρα της Ιστορίας και των Μαθηματικών είναι που αποδεικνύεται ανίκανη για να διαχειριστεί το concept ότι μπορεί κάποιος να διαφωνεί μαζί τους χωρίς να είναι φασίστας.
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
Λέω κάτι και οι ομοϊδεάτες μου πατάνε από κάτω like, όποιος πει κάτι άλλο τον κάνω μπλοκ.
Yup. Οταν πεφτει συζητηση για σοβαρα θεματα, διαφωνιες θα υπαρχουν. Το πως χειριζεται ο καθενας τον αντιλογο στη μια και μοναδικη αληθεια που πρεσβευει αυτος και μονον αυτος ΤΜ φανερωνει πολλα. Οκ, δεχομαι οτι ο γραπτος λογος παρεξηγιεται πολλες φορες, αλλα ως ενα σημειο.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Εγώ πάλι στα μίντια βλέπω χαζεμενους μητσοτακικους το πολύ μέχρι 40 ετών να βγάζουν αναρθρες κραυγές.

Επίσης, διαβάσαμε ότι βγήκε κίνηση για να πάει το ζεύγος με στρατιωτικό ελικόπτερο στην Επίδαυρο μην και χάσει την παράσταση ενώ γινόταν χαμός με τους γείτονες και ενώ καιγόμαστε για άλλο ένα καλοκαίρι. Δεν ασχολήθηκε κανείς, ίσα ίσα που ο πρωθυπουργός χαλαρώνει.
Αν λέω ΑΝ ήταν ο Τσίπρας τι θα είχε συμβεί;
Ξέρω, είναι από αυτές τις ερωτήσεις που αν τις ρίξεις κάπου σε θεωρούν ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και όχι σκεπτόμενο ον.

Μιας και είπαμε για φωτιές, πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που τα κανάλια έκαναν χρήση εικόνων αρχείου. Τι εννοώ; Μα καίγονται οι καταυλακιωτες και αυτοί μας λέγανε για το μάτι.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Καλά κάνουν και ασχολούνται με το Μάτι διότι διαπράχτηκε στυγνό έγκλημα. Το ότι το χειρίζονται με τον τρόπο που το χειρίζονται δεν προκαλεί έκπληξη για την κληρονομιά της τωρινής κυβέρνησης.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
διαφωνω καθετα με χεληο και συμφωνω καθετα με γκου.
οι σημερινοι νεοι ειναι που δεν εχουν ιδεα απο κανονες συζητησης, ειναι ισαποστακηδες, εξισωνουν πραγματα επειδη προφανως δεν τα εχουν ζησει, αλλά επισης προφανως δεν τους δικαιολογει αυτο και αναπαραγουν και χαζοσχολιαζουν καταστασεις και ατακες επειδη ειναι της μοδός (ναι, εξακολουθω και τριγκαρομαι απ τα πασοκικα αστειακια, μην ασχολειστε, συνεχιστε παρακατω, σέιμ ολντ στόρυ...)

χα, μη χαιρεστε κρετινοκανάγιες, δεν αποχωρω, αχαχά, υπαρχει καλυτερο μερος απο δω για εναν χειρομαλάχτη??
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Μπες πχ στη FB σελίδα της Μηχανής του Χρόνου ή του Αθενς Βόης ή οποιουδήποτε άλλου μεγάλου σαιτ τέτοιου βεληνεκούς, και τσέκαρε τα σχόλια ενός ποστ που αφορά τον εμφύλιο, κάποιο πολιτικό πρόσωπο, τον 2ο παγκόσμιο, τον ΠΡΩΤΟ παγκόσμιο, ή οτιδήποτε άλλο σχετικό έστω και έμμεσα με την πολιτική ιστορία του τόπου. Θα είναι αδιανόητα υψηλός ο αριθμώς από τα προφίλ από Boomers με φωτό προφίλ Ελληνική σημαία και cover photo τον Μεγαλέξανδρο, οι οποίοι βρίζουν χυδαία "τα κουμούνια" και τους συριζαίους, ή μέχρι και τον Ελευθέριο Βενιζέλο (αν έχεις το θεό σου) επειδή "διάβασαν την κρυφή γνώση που μας κρύβουν, και αυτή η γνώση λέει πως μας κατέστρεψε".

Οι νέοι είναι άλλη κατηγορία. Είτε δεν ασχολούνται και χαλβαδιάζουν όλη μέρα στο Ίνσταγκραμ (το οποίο ίνσταγκραμ είναι ακόμα "ασφαλές" κοινωνικό δίκτυο, ακριβώς επειδή δεν έχουν εισχωρήσει σε αυτό οι Boomers, σε αντίθεση με το ΦΒ που θεωρείται ευρέως πλέον ως "το κοινωνικό δίκτυο του μπαμπά και της μαμάς" από τους 20+), είτε, αν ασχοληθούν, θα ασχοληθούν κυρίως για κοινωνικά ζητήματα. Η πολιτική συζήτηση στο ΦΒ παραμένει πεδίο δόξας του Boomer, και η δόξα κερδίζεται καθημερινά.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
"...Θα είναι αδιανόητα υψηλός ο αριθμώς από τα προφίλ από Boomers με φωτό προφίλ Ελληνική σημαία και cover photo τον Μεγαλέξανδρο, οι οποίοι βρίζουν χυδαία "τα κουμούνια" και τους συριζαίους, ή μέχρι και τον Ελευθέριο Βενιζέλο (αν έχεις το θεό σου) επειδή "διάβασαν την κρυφή γνώση που μας κρύβουν, και αυτή η γνώση λέει πως μας κατέστρεψε"...."


σ αυτο το κομματι συμφωνω απολυτως, αλλά αυτα τα γνωρισματα δεν χαρακτηριζουν ΟΛΟΥΣ τους μπουμερς ή μονο τους μπουμερς αλλά μια συγκεκριμενη μεριδα ανθρωπων συγκεκριμενων πολιτικων πεποιθησεων, ανεξαρτητως ηλικιας.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Sweet children of summer, do not forget the trolling accounts that are on a payroll to create a critical mass of consensus on a certain controversial topic. And thus, with the additional sponsored advertisement, the created environment is promoting the aforementioned kind of behavior, which in its turn creates a toxic attraction to people
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Γιατί γράφεις στα εγκλέζικα εσύ ρε τζιτζιφιόγκο? Δεν είσαι Έλληνας Χριστιανός?
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
ρε παιδια ψαχνω στο φορουμ το ποστ απορια μιας φιλης η οποια αναρωτιοταν για κατι πηγαδες κτλπ.
που ειναι?
 
Top Bottom