By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αλβανίδα δεν είναι αυτή;![]()
ΜΟΣΧΟΒΟΛΗΣΕ ΕΛΛΑΔΑ
Όταν το κάτω κεφάλι έχει περισσότερο IQ από το πάνω διότι το πάνω έχει μόνον σκατα μέσα του.
Όταν το κάτω κεφάλι έχει περισσότερο IQ από το πάνω διότι το πάνω έχει μόνον σκατα μέσα του.
Αυτές τις μέρες με τον μπαλάφα που πέταξε την μπαλάφα του, σκεφτόμουν κάποια φαινομενικά απλά ερωτήματα.
Όπως ας πούμε, το να δηλώνει κάποιος ότι κάτι που λέει είναι γνώμη του, γιατί πιστεύει ότι τον βάζει στο απυροβόλητο και τον προστατεύει από το να βγει κάποιος να του πει πολύ απλά ότι "φιλαράκι λες μαλακίες";
Επίσης όταν κάποιος λέει την μπαλάφα του δημόσια και αυτό έχει κάποιες συνέπειες, όπως πχ κάποιος άλλος να μην θέλει πλέον να συνεργαστεί μαζί του, γιατί τον ενοχλούν αυτά που λέει, γιατί ακριβώς είναι παραβίαση της ελευθερίας του λόγου του πρώτου;
Την μπαλάφα του την είπε ελεύθερα και εξακολουθεί να είναι σε δημόσια θέα και να "λέγεται" μέχρι να την κατεβάσει. Δεν τον εμποδίζει κάποιος να συνεχίσει να λέει την μπαλάφα του. Δεν έχει δικαίωμα ο άλλος στην ελευθερία της έκφρασης ώστε να εκφράσει την αντίθεσή του στον πρώτο, με το να μην θέλει να συνεργαστεί μαζί του;
Το να αναγκάσεις τον δεύτερο να συνεργαστεί με τον πρώτο, επικαλούμενος την ελευθερία του πρώτου, δεν παραβιάζει την ελευθερία του δεύτερου;
ΥΓ, ωραία έκφραση αυτή "την είπες πάλι την μπαλάφα σου". θα το κρατήσω.
Νομίζω ότι για αυτούς που ξεχνάνε ότι έχουν εκτός από δικαιώματα, έχουν και υποχρεώσεις και ξεχνάνε πως η ελευθερία τους τελειώνει εκεί που αρχίζει του άλλου, υπάρχει τέτοιο δικαίωμα, στο μυαλό τους...Η συνταγματικά διασφαλισμένη ελευθερία λόγου και έκφρασης, εξασφαλίζει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών έναντι στην κρατική καταστολή. Όχι ενάντια στην κοινωνική κατακραυγή και τις διαπροσωπικές διαφωνίες. Άμα ερχόταν τα ΜΑΤ να μαζέψουν το Μπαλάφα... χμ, δεν θα χαλιόμουν και πολύ, αλλά ναι, θα ήταν καταπάτηση της ελευθερίας του λόγου του.
Το να επικαλείται ο Μπαλάφας και ο κάθε Μπαλάφας το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου όταν κάποιος του κόβει την καλημέρα και την συνεργασία επειδή δεν του αρέσουν αυτά που λέει, δείχνει απλά ότι είναι ανίδεος και σε θέματα πολιτικής αγωγής, γιατί δεν υπάρχει τέτοιο δικαίωμα, και πώς θα μπορούσε να υπάρχει άλλωστε;
τι θες να πεις; για κάντο λίγο λιανά, προσπαθώ τόση ώρα να πιάσω trigger αλλά μου ξεγλιστράτε σαν χέλια.Η όλη κουβεντούλα μου θύμισε κάτι λόγιους ταρίφες με συνδρομή στα ΝΕΑ του Σαββάτου.
Συνεχίστε...
τι θες να πεις; για κάντο λίγο λιανά, προσπαθώ τόση ώρα να πιάσω trigger αλλά μου ξεγλιστράτε σαν χέλια.
Επίσης όταν κάποιος λέει την μπαλάφα του δημόσια και αυτό έχει κάποιες συνέπειες,
Wait! Εννοείς πως...!!!Μερακλής, δεν λέω, αλλά η κοσμοθεωρία του δεν είναι κατά των τρανς;
It's a trap!Wait! Εννοείς πως...!!!![]()