Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
βασιλακη αντε αγορακι μου στην τρυπα σου. πηγαινε στο αλλο θρεντ και πρηξε μας τις μπαλες για οφσαιντ, γραμμες σδνα και οπου φτανει το iq σου.
ειναι ξεφτιλα αυτο που κανεις, αλλα εισαι τοσο μικρος (δεν εννοω στην ηλικια) που δε θα το καταλαβεις ποτέ.
δε θα σου δωσω τοση αξια να μιλησω για σοβαρα πραγματα μαζι σου, απλα να πω κατι που συνορευει με τα ποδοσφαιρικα μπας και καταλαβεις τι σας εχει κανει ο χοντρομαλακας που τον γλειφεις ολη μερα πατοκορφα. καποτε οι οπαδοι σας οσο κολλημενοι κι αν ηταν με τα ποδοσφαιρικα, ερχονταν απο εργατικες συνοικιες, ηταν μεροκαματιαρηδες και την παλη των ταξεων και τον καπιταλισμο που τους ρουφουσε το αιμα τον νιωθανε στο πετσι τους καθε μερα στα εργοστασια και στις οικοδομες.
τωρα, μαντεψε ποια ειναι η μοναδικη ομαδα που δεν εβγαλε κιχ για σημερα. ναι, σκεψου το λιγο. η ομαδα του ιπποποταμου που καπνιζει πουρα μαζι με τον αδωνι και τον βοριδη και φερνει τονους κοκαινες για να συμπληρωσει το χαρτζηλικι του τσουλου. ηρθες τετοια μερα να πεταξεις τη χολη σου με τις γνωστες μαλακιες που διαβαζεις στο 10.
ΟΞΩ ΡΕ.

δες μπας και νιωσεις

download (3).jpg download (5).jpg

παρακαλω τους αδμινς να μου αφαιρεθει το μπατζ. ο στοκισμος δεν εχει οριο ενω ο στωικισμος μου οπως ειδατε εξαντληθηκε.

Μια απορία επειδή το είδα πάλι στο link που έβαλε ο Τιναπίδης περί κωλοτούμπας. Ο Πλούταρχος γιατί αναφέρεται ως φασίστας; Απ' τα λόγια που είπε (σύμφωνα με άλλο άρθρο που μπήκε σε προηγούμενη σελίδα), δεν εκλαμβάνω κάτι τέτοιο. Έχω κάπου λάθος;

Αποσπασματα απο συνεντευξη που εδωσε στο Πρωτο Θεμα 23/05/2013 μετα απο δυο μερες αναδημοσιευση του newsbomb, προτιμω να δωσω κλικ εκει παρα στο φλεγμα

Παρότι δεν είμαι άνθρωπος των άκρων, θα ήθελα να σας ρωτήσω τι χειρότερο θα μπορούσε να κάνει ένα ακραίο δεξιό κόμμα ή ένα ακραίο αριστερό κόμμα από αυτούς που μας κυβερνούν

Κι εγώ αν αυτά τα κόμματα διαχειριστούν με σωστό τρόπο και σεβασμό τα προβλήματα των Ελλήνων, είμαι ο πρώτος που θα τα ψηφίσει.

Οπως ειπε ο πολακης σα σουμα ειναι αυτο
‘ακραία δεξιά, ακραία αριστερά, τα λένε για να φοβίσουν τον κόσμο και να μην πάει στη Χρυσή Αυγή’

edit: πριν απο 3 μηνες ειχε δολοφονηθει ο Σαχζατ Λουκμαν απο 2 Χρυσαυγιτες και ειχε γινει χαμος απο παντου...δεν εχει δεν το ηξερα
δολοφονήθηκε και βγηκε και τους ξεπλενε!

ο στοκισμος δεν εχει οριο ενω ο στωικισμος μου οπως ειδατε εξαντληθηκε.
Συγγνώμη, που θα ελαφρύνω κάπως την κατάσταση (έχεις απόλυτο δίκιο για το παιδάκι), αλλά μόλις συνειδητοποίησα ότι ο @Northlander δεν είχε κάνει ορθογραφικό.
Με συγχωρείτε κύριε Βόρειε που σας αμφισβήτησα.

@tinapeis επειδή μίλησε και για άκρα αριστερά, γι' αυτό κι η απορία μου. Προφανώς και πέταξε μεγάλη κοτσάνα.

Ναι ρε, αλλα σε τετοιες περιπτωσεις παυει να μετραει το ελαφρυντικο της ηλιθιοτητας.
Οσο για το οτι συμπεριελαβε ακρα-αριστερα ειναι το ξεκαρφωμα. Οταν κοιταξουμε το context (που λεει και ο τσομσκυ στο syntactic structures) εχουμε μια κορυφωση των χρυσαυγιτοφραικορπς εκεινη τη περιοδο, δολοφονιες και πολιτικη πιεση με Σαμαρα/Μπαλτακο στις συνεννοησεις, βλεπουμε ξεκαθαρα οτι ειναι ξεπλυμα της Χρυσης Αυγης απο το τυπο που τον τρωνε τα σκουλικια και ελπιζω να αφοδευουν αδεσποτοι σκυλοι στο ταφο του

σε πιο σοβαρα θεματα: καταλαβαινω τα παντα. και τον πονο της μανας και τον αγωνα της μαγδας και ολα. μαλλον δεν τα καταλαβαινω, δε θα μπορουσα ποτε να τα καταλαβω γιατι δεν ειμαι στη θεση της, οπότε το βουλωνω.
αλλά απο τα σημερινα μ εχουν εξισου αγγιξει αυτα εδω:

loukman.jpg Ejt7xGOXYAEgkva.jpg

να σαι σε μια ξενη χωρα, να χεις χασει το παιδι σου και λογω ψυχοσυνθεσης και θρησκειας και γλωσας και δεν ξερω γω τι αλλο να μην εχεις καν την ευκολια της επικοινωνιας. και να το ζεις μονος σου σε μια γωνια. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ.

@jimmy213 το επιχείρημα της εξίσωσης των δύο άκρων δεν το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ και ούτε πρόκειται να το χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιος που είναι ακραίος αριστερός.

Επίσης σε άλλη "διορθωτική" του δήλωση διαμαρτυρόταν γιατί αφού μίλησε για ακραία δεξιά και ακραία αριστερά τον κατηγόρησαν για χρυσαυγίτη αλλά όχι για συριζαίο. Δικά του λόγια ε; Ε ούτε ο πιό υπερεπαναστάτης Συριζαίος δεν θα χαρακτήριζε τον εαυτό του ακροαριστερό εκτός αν ο Πλούταρχος ανήκει στο ΣΕΚ αλλά αυτό αγγίζει ανώτερα επίπεδα τρολλιάς.

Χρυσαυγίτης και με την βούλα είναι. Άλλωστε σκέψου ποιό ήταν πάντα το image του ως καλλιτέχνης; Το καλό παιδί με το πρότυπο Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια.

το φανταστηκα μογκρη, ποτέ δεν αμφισβητησα. οπως και για φενταγιν, πανθηρες οφητζηδες κλπ. περισοτερο ηθελα να κεντραρω στο ποιος ειναι ο μοναδικος που λειπει..

Το ίδιο λέμε xD η 7 δεν έχει πει κουβέντα.

Δεν θα σχολιάσω τα κακοήθη σχόλια για την πλούσια ξανθή χαίτη μου. Ζηλεύουν το ένδοξο τριχωτό ασκλήπειο πιγούνι μου.

Θα εκφράσω όμως την ειλικρινή μου απορία και αγωνία: Έχει μιλήσει κανείς με τον Τζήμερο? Είναι καλά?

βασιλακη αντε αγορακι μου στην τρυπα σου. πηγαινε στο αλλο θρεντ και πρηξε μας τις μπαλες για οφσαιντ, γραμμες σδνα και οπου φτανει το iq σου.
ειναι ξεφτιλα αυτο που κανεις, αλλα εισαι τοσο μικρος (δεν εννοω στην ηλικια) που δε θα το καταλαβεις ποτέ.
δε θα σου δωσω τοση αξια να μιλησω για σοβαρα πραγματα μαζι σου, απλα να πω κατι που συνορευει με τα ποδοσφαιρικα μπας και καταλαβεις τι σας εχει κανει ο χοντρομαλακας που τον γλειφεις ολη μερα πατοκορφα. καποτε οι οπαδοι σας οσο κολλημενοι κι αν ηταν με τα ποδοσφαιρικα, ερχονταν απο εργατικες συνοικιες, ηταν μεροκαματιαρηδες και την παλη των ταξεων και τον καπιταλισμο που τους ρουφουσε το αιμα τον νιωθανε στο πετσι τους καθε μερα στα εργοστασια και στις οικοδομες.
τωρα, μαντεψε ποια ειναι η μοναδικη ομαδα που δεν εβγαλε κιχ για σημερα. ναι, σκεψου το λιγο. η ομαδα του ιπποποταμου που καπνιζει πουρα μαζι με τον αδωνι και τον βοριδη και φερνει τονους κοκαινες για να συμπληρωσει το χαρτζηλικι του τσουλου. ηρθες τετοια μερα να πεταξεις τη χολη σου με τις γνωστες μαλακιες που διαβαζεις στο 10.
ΟΞΩ ΡΕ.

Να σου θυμίσω σε ποια ιστορία ομάδας υπάρχει η ντροπή του χουντεμπλει;
Να σου θυμίσω ποια ομάδα έγινε εκπρόσωπος της χούντας στην ελλάδα;

Να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι...

μλκ καφενείο γίναμε εδώ μέσα, oh wait...

Μπιλάκο τελευταία προειδοποίηση. Αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να συνεισφέρεις από το "ανάγω τα πάντα στο ΘΡΗΝΟ" γύρνα στο σχετικό thread. Είσαι τόοοοοσο κοντά στο strike 3. Ελπίζω το επίδομα που σου κόβει ο Πόλντο να αξίζει.

Έχω καλό γνωστό που ζει, αναπνέει, τρώει και κυριολεκτικά δουλεύει (ως ταξιθέτης και ασφάλεια) για τον Ολυμπιακό. Χτες ήταν περιχαρής και ανάρτησε ένα πολύ λακωνικό μήνυμα σε πλατφόρμα κοινωνικού δικτύου που αναδείκνυε την ιστορική σημασία της ημέρας, χωρίς να δίνει το ελάχιστη αναφορά στον ΟΣΦΠ και φυσικά χωρίς να ακολουθεί την άκρως επικίνδυνη (και βολική) επίσημη στάση του "no politica" που έχουν υιοθετήσει οι οργανωμένοι οπαδοί.

@billakos90
Θα το πω όμορφα και ωραία, διότι είχες ήδη εξαντλήσει τα όρια αυτής της διαχειριστικής ομάδας όταν έβριζες μανούλες. Πήγαινε στο λαγούμι από το οποίο σύρθηκες, κάλυψε την τρύπα, ανέπνευσε όσο οξυγόνο απομείνει και όσο αντέξεις. Τα σκατά που έχεις σε αυτό που αποκαλείς κρανίο θα αποτελέσουν καλό λίπασμα, μήπως και φυτρώσει τίποτα που θα είναι πιο επωφελές για το περιβάλλον και την ανθρωπότητα. Εσύ και όλη η συνομοταξία σου. Φτιάξε όσους λογαριασμούς θέλεις για να μπεις εδώ μέσα. Θα τρως συνέχεια άκυρο. Π-Ο-Υ-Λ-Ο.

Όποιος έχει πρόβλημα με την παραπάνω διατύπωση, διότι είμαι ενήμερος ότι υπάρχουν άτομα που τσινάνε από επιλογές τις διαχειριστικής ομάδας (τις οποίες για κάποιο λόγο αποδίδουν αποκλειστικά σε μένα ως αβάντα συμπεριφορών), στείλτε μου pm να το λύσουμε κόσμια. Είμαι ανοικτός σε όλες σας τις προτάσεις και κριτικές. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Ας προχωρήσουμε σε πιο σημαντικά θέματα, όπως αρμόζουν στη χτεσινή ημέρα.

Back