Tony Corvus
Ancient Red Dragon
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
Η νύφη, κόρη γνωστού στελέχους της Ν.Δ. από τη Νίκαια...
συγνώμη κιόλας, αλλά καταρχάς είναι μαλλί αυτό για φωτογράφιση μαντάμ;Ταιριάζει εδώ? Στοιχήματα να ακούω, όχι για το "αν", αλλά για το πότε θα έρθει το διαζύγιο.
![]()
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το ποδήλατό του «διέκοψε» γαμήλια φωτογράφιση - Άναυδοι οι νεόνυμφοι!
Αξέχαστη θα μείνει η φωτογράφιση του γάμου του για ένα νεόνυμφο ζευγάρι, καθώς η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη την έκανε ξεχωριστή. Tο νεόνυμφο ζευγάρι,www.newsit.gr
Το αριστερό μανίκι σκίστηκε στην κατάβαση ή μήπως οι δεξιές πεποιθήσεις του δεν το απέτρεψαν να φορεθεί;Ταιριάζει εδώ? Στοιχήματα να ακούω, όχι για το "αν", αλλά για το πότε θα έρθει το διαζύγιο.
![]()
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το ποδήλατό του «διέκοψε» γαμήλια φωτογράφιση - Άναυδοι οι νεόνυμφοι!
Αξέχαστη θα μείνει η φωτογράφιση του γάμου του για ένα νεόνυμφο ζευγάρι, καθώς η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη την έκανε ξεχωριστή. Tο νεόνυμφο ζευγάρι,www.newsit.gr
ορίστε, απλά πήγε μέχρι την πλατεία και έχεσε το βρακί του και ξύπνησε ένα πρωί και ήταν κομμουνισθής! Τι έχει αέρας στα 6άρχια; Τι πίνουν στην πλατεία; Γιατί δεν βγαίνει ο κύριος υπουργός στο τηλέφωνο; ΤΙΜΑΣΚΡΥΒΟΥΝ?Αλήτηζ.... συχνάζει και στα Εξάρχεια το λαμόγιο
Μόνο κάποια από τα εντοιχιζόμενα μοντέλα είχαν μείνει στην Ελλάδα, δηλαδή ελάχιστα πράγματα.![]()
«Λουκέτο» μετά από 115 χρόνια στο εργοστάσιο της PITSOS - Στην Τουρκία η παραγωγή | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney
Με επιστολή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου, ζητεί την παρέμβαση του πρωθυπουργούwww.newmoney.gr
Ανάπτυξη.

ούτε εγώ να σου πω την αλήθεια ξέρω αν είναι από το ίδιο εργοστάσιο, αλλά πήραν και ένα ΒΕΚΟ πλυντήριο και έδωσαν τα ίδια λεφτά με εμένα που πήρα pitsos και τα 2 Τουρκία και τα 2 ίδια ποιότητα μου φαίνονται, αλλά για τα ίδια λεφτά αυτοί πήραν 8 κιλά εγώ 5...Δεν ξέρω αν κατασκευάζονται στο ίδιο εργοστάσιο, αλλά θυμάμαι από τότε που ήμουν squire σε ένα μαστόρι πως υπήρχαν 3 4 μοντέλα κουζινών Siemens, pitsos και Bosch στις οποίες το μόνο που άλλαζε ήταν το λογκο.
Οπότε ναι, γιατί να σας προτιμήσουμε;
Καλά τα είπε ο νιτρος. Θα του δώσω τικ για πρώτη φορά!
Πληροφοριακά το καλύτερο support τότε το είχε η Siemens.
Το γιατί δεν το γνωρίζω, αφού όλες είναι το ίδιο. Η ψευδαίσθηση των επιλογών της ελεύθερης οικονομίας.