What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Μετά δυσκολίας τον άκουγες με τόσα τζιτζίκια να λαλανε από πίσω. Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι καν green screen και είναι έτοιμο φίλτρο. Χωσανε και κανέναν ταλαίπωρο να το συμμαζέψει καρέ καρέ και φραααπ ξανά βουτιά
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
The joke. You missed it.

6e4836ce122b44072a8b11a186b07e42--jokes-happiness.jpg
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
βλεπαμε το διαγγελμα στην δουλεια με τις κοτες.
με το που ξεκιναει χωρις καν καλημερα, σχεδον στη μεση μιας φρασης (ξεκαθαρα κονσερβα), και που βλεπω το χοντροκομμενο φοντο (ουτε καν μπλου σκρην, μη σου πω τυπωσανε μια θολη φωτο του γραφειου και την κοτσαρανε) ξεκιναω τα γελια.

δεν καταλαβανε γρι οι κυρατσες. ξεκινησα μεσα μου εναν συλλογισμο μηπως πρεπει να κατσω να τους εξηγησω τι ειναι το μπλου σκρην και το μηνυμα κονσερβα κι οτι ετσι δειχνει ακομα μια φορα ποσο στα παπαρια του μας εχει/τα εχει γραμμενα ολα και δεν διεκοψε καν τις διακοπες του, αλλά βαρεθηκα γιατι θα χρειαζοταν αρκετη ωρα και δεν ειχα.

η τραγικοτητα του ανδρός δεν εχει οριο. κι αυτα τα "δεν θα επιτρεψω να γινει κατασκοπευτικο σηριαλ" ξερετε τι σημαινουν. επιτροπη με κλειστες πορτες, ροκανισμα χρονου και καθυστερηση μεχρι να το συνηθισουμε οπως συνηθισαμε τους καθημερινους θανατους απο κοβιντ (συνολικα 31.377 απο προπερσι μεχρι χτες, μην ξεχναμε). και το πορισμα αν βγει, θα βγει μετα τις εκλογες.

α, και δεν εχουμε καν ουτε σαν ενδειξη ακομα για ποιον διαολεμενο λογο ηταν "νομιμη" η παρακολουθηση ανδρουλακη. εχω βγαλει τα ποπ κορν και περιμενω ν ακουσω τον λογο που θα πουν, και που μαλλον θα ξεπερασει καθε προηγουμενο ρεκορ γελοιοτητας του γκουβερνου. μάιντ γιου, καθολου ευκολο πραγμα.
 

Thaxll'ssillyia

Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Joined
Feb 11, 2021
Messages
2,000

Υπέροχη γραφή:

"Κι εμείς; Η δυσωδία που αναδίδουν οι χειρισμοί του πρωθυπουργού-μάνατζερ έχει εξοργίσει πολλές και πολλούς, βγάζοντάς μας από το μούδιασμα: το βλέπεις σε άρθρα και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις συζητήσεις – όχι στο δρόμο. Πρέπει να το παραδεχτούμε: όλη αυτή η αποφορά έχει να κάνει με το ότι το παιχνίδι παίζεται εδώ και καιρό στα «πάνω πατώματα», στις κορυφές, στα γραφεία των «νόμιμων επισυνδέσεων». Ο πρωτοφανής συγκεντρωτισμός, οι εκβιασμοί, η ωμότητα, που «απευθύνονταν» ως τώρα μόνο στην Αριστερά, τα κινήματα και τους αναρχικούς, τώρα συμπεριλαμβάνουν, και εξοργίζουν, και τμήματα του αστικού κόσμου: τον παρακολουθούμενο Ανδρουλάκη, συγκεκριμένους δημοσιογράφους συστημικών μέσων, διανοούμενους, μεγάλα ξένα Μέσα και ξένες πρεσβείες. Όταν το παιχνίδι μεταφέρεται στα πάνω πατώματα, εκεί δηλαδή όπου οι περισσότεροι δεν έχουμε τρόπους παρέμβασης, όταν τα «αντίβαρα» συρρικνώνονται, τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα.Κι εμείς; Η δυσωδία που αναδίδουν οι χειρισμοί του πρωθυπουργού-μάνατζερ έχει εξοργίσει πολλές και πολλούς, βγάζοντάς μας από το μούδιασμα: το βλέπεις σε άρθρα και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις συζητήσεις – όχι στο δρόμο. Πρέπει να το παραδεχτούμε: όλη αυτή η αποφορά έχει να κάνει με το ότι το παιχνίδι παίζεται εδώ και καιρό στα «πάνω πατώματα», στις κορυφές, στα γραφεία των «νόμιμων επισυνδέσεων». Ο πρωτοφανής συγκεντρωτισμός, οι εκβιασμοί, η ωμότητα, που «απευθύνονταν» ως τώρα μόνο στην Αριστερά, τα κινήματα και τους αναρχικούς, τώρα συμπεριλαμβάνουν, και εξοργίζουν, και τμήματα του αστικού κόσμου: τον παρακολουθούμενο Ανδρουλάκη, συγκεκριμένους δημοσιογράφους συστημικών μέσων, διανοούμενους, μεγάλα ξένα Μέσα και ξένες πρεσβείες. Όταν το παιχνίδι μεταφέρεται στα πάνω πατώματα, εκεί δηλαδή όπου οι περισσότεροι δεν έχουμε τρόπους παρέμβασης, όταν τα «αντίβαρα» συρρικνώνονται, τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα."


"Πρέπει να απαιτήσουμε να μάθουμε ποιοι είναι οι χιλιάδες που παρακολουθεί η ΕΥΠ για λόγους «εθνικής ασφάλειας». Πρέπει να τιμωρηθούν οι άμεσα εμπλεκόμενοι. Και, κυρίως, αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει τώρα, με τη δική μας συμβολή: χωρίς τη συμβολή αυτή, η επόμενη κυβέρνηση δεν θα έχει πρόβλημα να κάνει τα ίδια."
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Βλέπω έκανα μόδα το νταμπλ ποστιν μόνο που ο Θαλασσιξ ντράπηκε να πάρει +1 στο ποστ καουντ
 
Top Bottom