Και πάλι προτιμώ Avellone.Υπέροχη γραφή
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Και πάλι προτιμώ Avellone.Υπέροχη γραφή
τι έγινε ρε παιδιά; ούτε μισό trigger για το ρεύμα;
και δεν ειναι μπαγκσμπανης εδω, μιλαμε για δημοσιογραφικο κολοσό (κυκλοφοριακα τουλαχιστον).
αλλά επειδη ξερω και τους συμπατριωτες μας, δυστυχως νομιζω οτι οσο πιο πολλοι και σοβαροι διεθνως τα βαζουν με τον πρωθυπουρογό μας, τοσο εκεινοι θα τον στηριζουν και θα τον ψηφιζουν. κατι παρομοιο με τραμπ στην αμερικη.
έχει κανείς ακάου NWT?![]()
Τελικά ο Μητσοτάκης ζει το σοβιετικό όνειρο. Όπου να 'ναι θα ανοίξουν και τα γκουλάγκ για τους αντιφρονούντες.
@munkinnousu από τον μαλάκα τον φορολογούμενο τα παίρνει. Αντί να μειώσει το ΦΠΑ να φάμε όλοι, δίνει ψίχουλα δεξιά και αριστερά να φάνε 2-3 να λέει ότι έκανε κοινωνικό έργο or something. Έχει τόσα ψιλά γράμματα που είμαστε ξέρω εγώ 10 μύρια; θα πάρουν 500Κ οικογένειες κάτι λίγα.
Λέει κιόλας θα ανακοινώσει στην ΔΕΘ λύσεις για το στεγαστικό, με ψιλά γράμματα λέει ότι θα είναι για νέα ζευγάρια/οικογένειες μέχρι 29 ετών... wtf 29 μόλις τα είχα φτιάξει με την τώρα σύζυγό μου ξέρω εγώ... γενικότερα δεν έχω γνωστό που να παντρεύτηκε/έκανε σύμφωνο νωρίτερα, όλοι τρέχαμε με τις σχολές μέχρι τα 30 μας.