Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ωχ πέσαμε σε λογιστή!
Καλά κάνει και χρεώνει είτε με τον μήνα, είτε με την εργασία ο εκάστοτε επαγγελματίας. Το ποστ μου αναφερόταν στους μεσήλικες και πάνω πολίτες οι οποίοι δεν μπορούν να κάνουν ούτε το πιο απλό πράγμα σε ότι αφορά την απόκτηση και χρήση ψηφιακών εγγράφων.

Ωχ πέσαμε σε λογιστή!
Καλά κάνει και χρεώνει είτε με τον μήνα, είτε με την εργασία ο εκάστοτε επαγγελματίας. Το ποστ μου αναφερόταν στους μεσήλικες και πάνω πολίτες οι οποίοι δεν μπορούν να κάνουν ούτε το πιο απλό πράγμα σε ότι αφορά την απόκτηση και χρήση ψηφιακών εγγράφων.
Ναι βρε το καταλαβα τι εννοούσες δεν σε παρεξήγησα, απλά κάθε φορά αρπάζω την ευκαιρία να παραπονεθώ για την κατάντια του κλάδου μας. Είμαστε που είμαστε τα μπιτσις του κράτους, εσχάτως γίναμε και ΚΕΠ.

Το χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια για όλα τα τιμολόγια που κόβω.

Το χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια για όλα τα τιμολόγια που κόβω.
θα το κοιτάξω, αν και έχω μπλέξει τώρα Αυγουστιάτικα... ευχαριστώ!

@nitro912gr τσέκαρε μήπως σε καλύπτει το free tier του Elorus.
Αν κατάλαβα καλά από ότι βλέπω τώρα που έκανα το free και μπήκα στο control panel, για να κόψεις B2G τιμολόγιο πρέπει να στάξεις 60€ στην softone +9€ στην elorus.

Ακόμα και έτσι φαίνεται να είναι η φθηνότερη επιλογή, αν και περιμένω 2 τηλ ακόμα, οι μη πιασοκωλ πάντως κάπου εκεί βγαίνει από ότι μαθαίνω.

Οι πιασοκωλ ζητάνε 300 το χρόνο.

Thanks και πάλι

Επιτέλους, καίρια παρέμβαση που λύνει όλα τα προβλήματα του κράτους.

ποσο Βλακας πρεπει να ναι καποιος για να νομιζει οτι μ αυτο τον τροπο λυνονται τα "προβληματα".....

πλευρη, εχω να πω:
μπτσ, γρν, δλφν
κι ελα να με συλλαβεις.

επισης: πλρ, γμσ.

Επιτέλους, καίρια παρέμβαση που λύνει όλα τα προβλήματα του κράτους.

Με φωνή Κουτσόπουλου "Μύρισε Ελλάδα επταετία..."

Μ'ετούτα και μ'εκείνα, μισό αιώνα πασόκ.

Shieeet, ο Γαπ είναι πλέον npc της Bethesda.

Και ο Seemit-man έτοιμος για sidekick του Skeletor.

Ο ΣΥΡΙΖΑ το κλείνει το μαγαζάκι τι γίνεται; ΠΑΣΟΚ πάλι 2ο κόμμα λέει :p

Ο συγκεκριμένος χειρουργός του ΕΣΥ, αφού δεν κατάφερε (ή μπορεί και να μην ήθελε - κορόιδο είναι να χάσει το "ξύσιμο" στο ΕΣΥ; ) να προσληφθεί σε κάποια ιδιωτική κλινική, είπε να εφαρμόσει την τιμολογιακή πολιτική των ιδιωτικών νοσοκομείων. Και μπράβο του!!!111!!!

Καλα, δεν λεει και κατι νεο και δεν ειναι κατι που ξεκινησε την τελευταια 10ετια. Η ατακα "ελα στο ιατρειο μου με ΧΧΧΧΧΧ λεφτα αμεσα", ειναι διαχρονικη

Last edited:
Ο ΣΥΡΙΖΑ το κλείνει το μαγαζάκι τι γίνεται; ΠΑΣΟΚ πάλι 2ο κόμμα λέει :p

chtuhluh-that-is-not-dead-which-can-eternal-lie.gif

Πέρασε η πρόταση μομφής κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. Συνολικά ψήφισαν 286 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, με 163 να ψηφίζουν «ναι» στην πρόταση μομφής και 123 κατά, ενώ 2 ήταν λευκά και ένα άκυρο.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκαθαριστεί ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ από δω και πέρα και αν θα έχουμε άμεση εκλογή νέου προέδρου από τη βάση ή σύγκληση έκτακτου Συνεδρίου. Παράλληλα, αναμένεται και η πρώτη αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη.

Τις επόμενες ώρες μένει να ξεκαθαρίσει αν και ποιος θα εκρποσωπήσει το κόμμα στην ΔΕΘ την επόμενη εβδομάδα.

Οργισμένη δήλωση Κασσελάκη: «Φορέσανε κουκούλες στα μέλη της ΚΕ»​

Λίγο μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβηκε στο βήμα για να πραγματοποιήσει ομιλία και δήλωσε:

«Είμαι λυτρωμενος γιατί είδαν όλοι οι πολίτες τη μομφή που ζω από την πρώτη μέρα που ψηφίστηκα πρόεδρος. Είναι πρωτοφανές στην πολιτική ιστορία του τόπου η κομματική γραφειοκρατία να μην αποδέχεται την ψήφο των μελών του κομματος» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Φτάσαμε στο σημείο η γραφειοκρατία και η νομενκλατούρα να επιστρατεύουν πρακτικές ξένες στην αριστερά, να φοράνε κουκούλα στα αξιότιμα μέλη της ΚΕ. Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτω πάντα, στον κοσμο του ΣΥΡΙΖΑ».

Πάμε ρε Κανσελάκη ξεσκέπασε τους σπιούνους #ΜεΤονΣτεφανο

Ο εξόριστος βασιλιάς Στέφανος θα επιστρέψει δριμύτερος και έφιππος θα ελευθερώσει την χώρα!

Νέο κόμμα σε 5, 4, 3...

Back