Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τι εννοείς διαρροή προσωπικών δεδομένων. Εγώ μέσα σε ένα βράδυ έγινα οδοντίατρος. Δυστυχώς δεν αναγνωρίζουν τις δηλώσεις της Άννας-Μισέλ ως τεκμήριο εκπαίδευσης, αλλά πού θα πάει θα τη βρω την άκρη.

Αν δεν βρουν τρόπο να παρέμβει το ΣτΕ και σε αυτό, βλέπω να την πληρώνει πάλι ο σταθμάρχης και οι όποιες αποζημιώσεις να εκταμιεύονται από το κρατικό ταμείο.
Σιγά μην πειράξουμε και το βαφτιστήρι μας τώρα.

Λεφτά υπαρχουν

Λεφτά υπαρχουν
χαίρω πολύ ρε μνπανα ΝΔ, με το τεκμαρτό έχουμε πληρώσει όλοι βγάλαμε δε βγάλαμε 10-12Κ καθαρά...

Αν υπολογίσεις άμεσους και έμμεσους φόρους, τόσο των μισθωτών όσο και των ελεύθερων επαγγελματιών, πάνω από τα μισά μας χρήματα πάνε στο κράτος.
Συγκεκριμένα έχω εισφορές στο 44%. Πλήρωσα φόρο παρότι ο ΦΜΥ μου είναι στα ύψη γιατί είναι φόρος που λογίζεται ως εισόδημα και φορολογείται ξανά!
Πλήρωσα κι ένα πρόστιμο γιατί δεν μετράνε όλες οι αγορές με κάρτα στο εξωτερικό.
Πληρώνω άλλο ένα ας πούμε κατά μέσο όρο 20% ΦΠΑ.
Πληρώνω τα διάφορα τέλη μου και λοιπά μικρό έξοδα που προκύπτουν απέναντι στο κράτος.
Ε τι έμεινε ρε Κούλη; Να πάρω ναρκωτικά από το βαποράκι του χωριού που είναι και το μόνο που δεν φορολογείται.

Πρόστιμο 415 εκατ. ευρώ από την Κομισιόν στην Ελλάδα για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ της περιόδου 2016–2023​

Οι φόροι σας είναι απαραίτητοι για να πληρωθεί το μισό δις πρόστιμο που φάγαμε. ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΘΥΣΙΕΣ

Κλασικοι ανθελληνες εκει στην κομισιον, τωρα θα τους μαθουμε;
Αφου το ειχε δηλωσει ξεκαθαρα ο Κυριακος μας περυσι, ότι βοηθεια και επιδοτησεις παιρνουν αυτοι που τις δικαιουνται, και ωνοωνοητο

Μην σταματάς να τους γλεντας

Back