Myrmidonas
Mind-flayer
Εγώ δεν καταλαβαίνω αυτό που λένε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική, έτσι όπως το βλέπω από μακριά οτιδήποτε άλλο θα ήταν καλύτερο
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Εμένα δεν μου δείχνουν καλύτερο, απλά άλλου είδους σκατά. Το ΠΑΣΟΚ θέλει να πάρει την θέση της ΝΔ για να κάνει τα ίδια, το ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να διοικήσει τον εαυτό του πόσο μάλλον μια χώρα, Νίκη, λύση, φωνή και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις καλύτερα μετά να εγκαταλείψουμε την χώρα, ΚΚΕ είναι meme. Η Ζωή θα είχε πλάκα αλλά για κάποια μακρινή χώρα και όχι για εδώ που ζω.Εγώ δεν καταλαβαίνω αυτό που λένε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική, έτσι όπως το βλέπω από μακριά οτιδήποτε άλλο θα ήταν καλύτερο
Εμένα δεν μου δείχνουν καλύτερο, απλά άλλου είδους σκατά. Το ΠΑΣΟΚ θέλει να πάρει την θέση της ΝΔ για να κάνει τα ίδια, το ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να διοικήσει τον εαυτό του πόσο μάλλον μια χώρα, Νίκη, λύση, φωνή και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις καλύτερα μετά να εγκαταλείψουμε την χώρα, ΚΚΕ είναι meme. Η Ζωή θα είχε πλάκα αλλά για κάποια μακρινή χώρα και όχι για εδώ που ζω.
Κοίτα να δείς κάτι πράγματα.
Από το 2005 μέχρι το 2020 τα αιγοπρόβατα στην Κρήτη από 2.233.758 έφτασαν τα 2.475.488.
Από το 2020 μέχρι σήμερα έφτασαν τα 7.812.923. Η απορία μου είναι Τι διάολο τα ταίζουν; Για αυτό τα πάνε σε άλλα μέρη της Ελλάδας να βοσκήσουν; Έχει καλύτερο γκαζόν ο Τύρναβος;
Αν μη τι άλλο ζούμε μεγάλες στιγμές.
Εμένα αυτό που κάνει εντύπωση. Η ελληνική ΕΥΠ έκανε τις παρακολουθήσεις και δεν έμαθε κανείς στο Μαξίμου τίποτα? Μπράβο τους αν και προβλέπω αθόρυβο ξηλωμα μόλις περάσει λίγος καιρόςΚαι να λέμε του στραβού το δίκιο, δικοί μας την έκαναν τη δουλειά (Έλληνες εντεταλμένοι εισαγγελείς από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελεία). Μακάρι να συνεχίσουν έτσι και για άλλα θέματα (π.χ. καρτέλ ενέργεια - τρόφιμα).