Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Να δούμε που θα τελειώσει όλο αυτό.

Άμα λέω εγώ πως ο τύπος είναι η ντροπή των φραπέδων κάτι ξέρω. Ρε η μαφία έχει εικόνα τους και προσκυνάει. Ον ε μορ σίριους νόουτ, που σκ... ζούμε ρε; Κάθε μέρα είναι kinder έκπληξη, δεν ξέρουμε τι θα ακούσουμε.

Για να μας υπενθυμιζουν το πως βγαινουν τα λεφτα και πως χτιζονται τα τζακια...

Φιεστάρα από την πρωθυπουργάρα της καρδιάς μας για να πει ότι έδωσε 15,5 εκατομμύρια για 164 νέα οχήματα στην Πυροσβεστικη και στις φωτογραφίες τα 156 είναι τζιπ.

Φιεστάρα από την πρωθυπουργάρα της καρδιάς μας για να πει ότι έδωσε 15,5 εκατομμύρια για 164 νέα οχήματα στην Πυροσβεστικη και στις φωτογραφίες τα 156 είναι τζιπ.
κοίτα δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του μλκ αλλά είναι πιο σημαντική η γρήγορη ανταπόκριση σε μια πυρκαγιά σε δασική δύσβατη περιοχή παρά η δυνατή ανταπόκριση. Το αγροτικό έχει μεν μικρό απόθεμα νερού αλλά θα φτάσει πολύ νωρίτερα μέσα από τον γιδόδρομο στην εστία της φωτιάς από ότι το μεγάλο όχημα που μπορεί να τα βλέπεις να πάνε σφαίρα στο ίσωμα, αλλά στον σκατόδρομο με κλίση δεν μπορεί να πάει καθόλου γρήγορα. Το προσωπικό τότε μπορεί να ξεκινήσει να αντιμετωπίζει την αρχή της φωτιάς και δεν έχει ανάγκη από το νερό για να γίνει αυτό.

κοίτα δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του μλκ αλλά είναι πιο σημαντική η γρήγορη ανταπόκριση σε μια πυρκαγιά σε δασική δύσβατη περιοχή παρά η δυνατή ανταπόκριση. Το αγροτικό έχει μεν μικρό απόθεμα νερού αλλά θα φτάσει πολύ νωρίτερα μέσα από τον γιδόδρομο στην εστία της φωτιάς από ότι το μεγάλο όχημα που μπορεί να τα βλέπεις να πάνε σφαίρα στο ίσωμα, αλλά στον σκατόδρομο με κλίση δεν μπορεί να πάει καθόλου γρήγορα. Το προσωπικό τότε μπορεί να ξεκινήσει να αντιμετωπίζει την αρχή της φωτιάς και δεν έχει ανάγκη από το νερό για να γίνει αυτό.
Μακάρι να είναι έτσι, τα περισσότερα πάντως φαίνονται SUV και με φοβίζει αυτό.

Μακάρι να είναι έτσι, τα περισσότερα πάντως φαίνονται SUV και με φοβίζει αυτό.
δεν έχει σημασία στον πυρόδρομο πάει και το ΙΧ αμάξι, σημασία έχει να χωράει προσωπικό και εξοπλισμό να φτάσουν άμεσα. Μετά να έρθουν τα μεγάλα για νερό και τέλος να φτάσουν τα αεροπλάνα που είναι και ο καθοριστικός παράγοντας.

Αποδεδειγμένα την τελευταία πενταετία πιο γρήγορα από όλους, στην φωτιά έχει φτάσει η θάλασσα και ώ του θαύματος, φύτρωσαν ανεμιστήρες στα βουνά να τα δροσίζουν. Πράσινη ανάπτυξη, όχι αστεία.

Παρακολουθώ όλη μέρα σήμερα το κανάλι της Βουλής. Τέτοιο κυβερνητικό τσίρκο δεν είχαν στήσει ούτε επι του δυστυχήματος των Τεμπών.

Παρακολουθώ όλη μέρα σήμερα το κανάλι της Βουλής. Τέτοιο κυβερνητικό τσίρκο δεν είχαν στήσει ούτε επι του δυστυχήματος των Τεμπών.
Είναι να απορείς ποιος διάολος στηρίζει ακόμα αυτή την κυβέρνηση... βέρο ΔΑΠίτη νεοδημοκράτη είχα προχθές εδώ και τους έχεζε πατάκορφα. Βέβαια αυτό δεν πάει να πει δεν θα τους ψηφίσει πάλι ε;... αυτό είναι το θέμα, γκρίνια και καμία κίνηση για αλλαγή.

Η πράσινη ανάπτυξη αναβάλλεται λόγω καύσωνα.

Ποιος άραγε πήρε τη μίζα για την προμήθεια των ηλεκτροκίνητων.

σε όλο τον πλανήτη ηλεκτρικά κινούνται σε παγετούς, ερήμους και στον πλανήτη Άρη, μόνο στην Ελλάδα ανάβουν κλιματισμό και τον πίνουν οι μπαταρίες.
Πάλι τα καλύτερα αγοράσαμε, α ρε μπαγάσες...

Που να δεις τους συρμούς του μετρό για αεροδρόμιο, τώρα με τους καύσωνες ήταν kinder έκπληξη το αν δούλευε ο κλιματισμός. Τα βλέπουν και οι τουρίστες αυτά και με κάνουν να νιώθω περήφανος που η χώρα μου προσφέρει μια τόσο εξτρίμ εμπειρία επιβίωσης.

Που να δεις τους συρμούς του μετρό για αεροδρόμιο, τώρα με τους καύσωνες ήταν kinder έκπληξη το αν δούλευε ο κλιματισμός. Τα βλέπουν και οι τουρίστες αυτά και με κάνουν να νιώθω περήφανος που η χώρα μου προσφέρει μια τόσο εξτρίμ εμπειρία επιβίωσης.

Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι συρμοί του μετρό δεν έχουν καν κλιματισμό... Σου λέει, τόσα μέτρα κάτω από τη γη, τι να τον κάνεις τον κλιματισμό; Μια χαρά δροσά έχει!!!111!!!

Μυαλό κουκούτσι...

Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι συρμοί του μετρό δεν έχουν καν κλιματισμό... Σου λέει, τόσα μέτρα κάτω από τη γη, τι να τον κάνεις τον κλιματισμό; Μια χαρά δροσά έχει!!!111!!!

Μυαλό κουκούτσι...
Νομίζω ότι ο μουχλοαέρας αλά σπήλαιο λιμνών είναι μέρος της εμπειρίας σε οποιοδήποτε μετρό του πλανήτη, απλά εμείς εδώ το ζούμε με τα παράθυρα ανοιχτά :p

Εδώ ζούμε την ωμή αφιλτράριστη εμπειρία που βιώνει το φαγητό στον φούρνο καθώς σιγοψήνεται.

Back