Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τι σύμπνοια είναι αυτή, όλοι ναι και 2-3 παρών ψήφισαν.

επειδη (τους) δουλευω σε τμ. μισθοδοσιας εχω να πω οτι πιο εξοργιστικο και αθλιο ειναι το εξης που περναει στα ψιλα:

"...Τα συγκεκριμένα άρθρα αφορούν, αντίστοιχα, τη δυνατότητα καταβολής του κινήτρου επίτευξης στόχων στήριξης του κοινοβουλευτικού έργου και την πρόβλεψη συστήματος κινήτρων και ανταμοιβής των εργαζομένων στο Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων..."

αυτο ειναι ενα κονδυλι που μπορει να εχει οτι υψος θένε και που οπως βλεπετε το "κριτηριο" ειναι τοσο γενικο, θολο και μη μετρησιμο που μπορουν να το μοιρασουν σε οποιους ή και σε ολους (δικαιοτερο το βρισκω, μεσα στην ολη αδικια...) τους υπαλληλους.
υπηρξε και στον οργανισμο που δουλευω ενα τετοιο κονδυλι, το μοιρασανε σε καμμια δεκαρια και κλασικα ετσι, αντι να στραφουν οι παντες εναντιον της διοικησης, τα βαλανε οι υπαλληλοι που δεν το πηραν με τους αλλους που τα πηραν, επειδη απλα θενε να γινουν χαλιφηδες στην θεση του χαλιφη.
και στην μεση 5-6 γραφικοι που μας βριζουν ολοι γιατι λεμε οτι οσοι τα πηραν πρεπει να τα γυρισουν πισω και να μοιραστουν σε ολους η σε κανεναν.

ελλάδα 3.1

καλο.

οχι, δεν το παω κομπιουτερικά.
3.2 ήθελα να γραψω για προφανεις λογους, αλλά ο δαιμων του πληκτρολογιου τ αλλαξε.

Η Ελλάδα λειτουργεί με καθεστώς αναβαθμίσεων ενώ ουσιαστικά είναι έκδοση Millenium.
Δεκαετία 70 ο Καραμανλής ο φρύδιας είχε αφαιρέσει τα βαρέα ανθυγιεινά από τους ναυτικούς και τα είχε δώσει στους κομμωτές/κομμώτριες επειδή οι βαφές των μαλλιών είχαν επικίνδυνες ουσίες.
Θα επανέλθω με edit γιατί σχολάω σε λίγο θέλω να γράψω με οίστρο και για τα της εργασίας μου.
EDIT
Για να μην γράφω σεντόνια, φανταστείτε το εξής. Εργάζομαι σε χώρο ασφαλείας με πολλούς εργάτες οι οποίοι έχουν βαρέα ένσημα αλλά όχι ανθυγιεινά και εγώ μικτά ΤΕΑΜ ως υπάλληλος γραφείου, σε συνθήκες πανικού όμως λόγω κίνησης βοηθάω, στην αξιολόγηση κρίνομαι ως εργάτης και όχι για την θέση που στελεχώνω. Είμαστε 5 βάρδιες, άρα 5 προιστάμενοι που ο καθένας έχει δικό του τρόπο αξιολόγησης. Αυτό τα τελευταία 25 χρόνια και με τον εργοδότη μου να αποτελεί το 8% του ΑΕΠ. Μας δίνει κάθε χρόνο bonus του οποίου το ύψος συνδέεται άμεσα με την αξιολόγηση μας όπως και η ετήσια αύξηση του μισθού μας. Πάρτε λοιπόν ποπ κορν και φανταστείτε τις αδικίες που δημιουργούνται.
Ο μόνος λόγος που βάζω προσωπικό παράδειγμα είναι πως ενώ μια εταιρία μπορεί να είναι υπόδειγμα, σε επίπεδο διοίκησης τμημάτων το πράγμα αλλάζει. Και ναι, για να σας προλάβω. Ξέρω πως είμαι ήδη εξαιρετικά τυχερός που είμαι εκεί και όποτε ακούω συνάδελφο να γκρινιάζει θέλω να τον πυροβολήσω στο γόνατο, οι πιο πολλοί δεν έχουν ιδέα από άλλους εργοδότες.
Όχι, δεν κάνω κήρυγμα υπέρ του ΚΚΕ, απλά παραθέτω την εμπειρία μου. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Last edited:
ναι, να το πουμε κι αυτο. για το ενιαιο μισθολογιο (του δημοσιου και ευρυτερου δημοσίου τομεα που γνωριζω), στην ελλάντα, την μονη αφρικανικη χωρα που βρισκεται γεωγραφικα αλλού, ισχυει το εξης, οπως μου θυμισε με το ποστ του ο φραπές:

ενω πολυ λογικα, π.χ. αν εχεις παιδια, παιρνεις καποιο επιδομα παιδιων - αν εχεις μεταπτυχιακο ανεβαινει ο μισθος σου - αν εχεις θεση ευθυνης ομοιως αυξανεται ο μισθος, και ολα αυτα ειναι αυτοματα, προσεχε τωρα, αν εχεις βαρεα - ανθυγιεινα ενσημα ΔΕΝ παιρνεις σωνει και καλα επιδομα βαρεων ανθυγιεινων.
το παιρνουνε καποιες συγκεκριμενες ειδικοτητες (τις βρισκεις μ ευκολο γκουγκλ) που ομως δεν ταυτιζονται 1 προς 1 οπως θα πρεπε, με τις ειδικοτητες που εχουν βαρεα - ανθυγιεινα ενσημα. επειδη ετσι, μπρο μου, τι ρωτας τωρα? με την κοινη λογικη θα ηταν μια αυτοματη συνεπεια, σ ακουω. ναι, αλλά κατι παει στραβα με την προηγουμενη φραση. μπραβο, το βρηκες. η ρημαδα η "κοινη λογικη" αγνοειται εδω και δεκαετιες και αν την βρει κανείς, ας την φερει να την γνωρισουμε απο κοντα.

κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να λέμε για αφρικανικές χώρες λες και είναι κάτι κακό γιατί ορισμένες από αυτές έχουν μπει σε μια σειρά και καλύτερη μοίρα από την ψαροκώστενα.

Σοκ.

Τι θέλουν πάλι αυτοί οι Ευρωπαίοι και πολεμάνε το success story.

Τι θέλουν πάλι αυτοί οι Ευρωπαίοι και πολεμάνε το success story.
Μην ανησυχείτε, θα τους βάλει η κυβέρνηση να τα επιστρέψουν μέχρι τελευταίας δραχμής! Μπορεί και περισσότερα

Blast from the past. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, υποθέτω.

Φαντάζεστε να υπάρχει ένα παράλληλο σύμπαν όπου ο Τρίτσης επέζησε, και να μας έστειλε πίσω στο παρελθόν το αμάξι του για να μας προειδοποιήσει για κάτι. Τί κρύβεται άραγε στο πορμπαγάζ του αμαξιού;

οπου ναναι, ερχεται και το κομμα... βεβαια ισως θα ειναι λιγο δυσκολο να πεισεις τους ψηφοφορους οτι κατανοεις και βιωνεις τις αγωνιες τους με τετοιο φυζίκ, αλλά η δημοφιλία τουλαχιστον, ευκολα αγοραζεται. γιατι οχι και η ψηφος?

οπου ναναι, ερχεται και το κομμα... βεβαια ισως θα ειναι λιγο δυσκολο να πεισεις τους ψηφοφορους οτι κατανοεις και βιωνεις τις αγωνιες τους με τετοιο φυζίκ, αλλά η δημοφιλία τουλαχιστον, ευκολα αγοραζεται. γιατι οχι και η ψηφος?
καιρό τώρα χώνει, το ερώτημα είναι ετοιμάζει κόμμα ή ετοιμάζει στήριξη σε κάποιο άλλο;

Εγώ λέω θα κατέβει με κόμμα Τσίπρα :p

μη με gαμάς τωρα, ρε νιτρε.
πως και πως περιμενω.. και θα μου φορτωσει λες τον φαταούλ?? 🤔:ROFLMAO:
δεν θα το αντεξω. θα πεσω σούμπιτος στην αγκαλια του βαρουφακη.

Το ότι τα έχει σπάσει με τον μέχρι πρότινος προστάτη του πρωθυπουργό είναι από τα πιο ενδιαφέροντα anime plot twists των τελευταίων ετών. Στην πιάτσα λένε για στήριξη στον Τσίπρα πάντως.

Το ότι τα έχει σπάσει με τον μέχρι πρότινος προστάτη του πρωθυπουργό είναι από τα πιο ενδιαφέροντα anime plot twists των τελευταίων ετών. Στην πιάτσα λένε για στήριξη στον Τσίπρα πάντως.
όντος το λένε; στην τύχη το είπα γιατί στο in.gr όλο χώνει στην κυβέρνηση και όλο γράφει ωραία λόγια για τον Αλέκση.

Κάντε ό, τι θέλετε, εγώ βρήκα τι να ψηφίσω

1000032865.jpg

Το μεγάλο θέμα με την ΝΔ είναι ότι δεν κινείται και δεν ενεργεί σαν πολιτικό κόμμα αλλά σαν εγκληματική οργάνωση. Και έχει μπροστά τους αυτοφοράκηδες Κικίλια, Αδωνι, Πλεύρη κλπ

Οποίος και να βγει, δεξιά πολιτική θα ακολουθήσει στα φανερά, το τι θα φάει στα κρυφά είναι το θέμα. Και για τον Τσίπρα έχω την αίσθηση ότι δεν είναι τόσο αδίστακτο τομάρι όσο οι άλλοι.

Ακρωνύμιο που θα έκανε τους Μικρούς Εξερευνητές περήφανους.
τυχαίο ταγκ @Hellion

Ο Αλεξάκος έχει πιάσει το πόστο και πουλάει σανοφιλοσοφίες σε τιμή ευκαιρίας. Κάτι post εδώ, κάτι συνέδρια εκεί, αρθράκια από mainstream sites κλπ.

Πάντως αν πιστέψουμε το ηχητικό του Καμένου, ο κούλης μετράει μέρες.

Last edited:
Back