What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Πονεμένες ιστορίες από games...

m@ster chief

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
227
Στο EU ο σύμμαχος σου που ξεκινά πόλεμο με όλο τον κόσμο. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, όταν έπαιζα με muscovy η μοναδική μου σύμμαχος Γεωργία (τους είχα κάνει συμμάχους επειδή ήταν οι μόνοι ορθοδόξοι) κάθε τόσο αποφάσιζε να επιτεθεί στους Τούρκους (και όλους τους μουσουλμάνος συμμάχους τους). Και εγώ για να μην χάσω πρεστίζ έπρεπε να βοηθήσω -_-.

Και να σκεφτείς ότι ήταν ορθοδόξοι άρα δεν χρειάζονταν μισσιονερι άρα θα τους κατακτούσα πανεύκολα.

P. S. Το αστείο ήταν ότι γύρω στα 1600 αποφάσισαν ότι δεν ήμουν καλός σύμμαχος και συνέχισαν μόνοι την πορεία τους στην ιστορία...
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Και εγώ τα ίδια τράβαγα με το έρμο το Μόσκοβο και τους Γεωργιανούς που την είχαν δει Γκόντορ.
 

Brian O'Conner

Half-Ogre
Joined
Feb 22, 2013
Messages
537
είχα φτάσει πολύ μπροστά στο Gran Turismo (1997) και ο ξάδερφος μου έσβησε το save κατά λάθος
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161


Pain wrote:
C&C... α ρε εποχίες. Αν δεν υπήρχε το Scud Storm abuse θα έπαιζα ακόμα online. Αλλά το να χάνεις τελευταία στιγμή από exploiter που αμολάει 10 storms σερί ήταν υπερβολικά συχνό φαινόμενο.

Πλάκα πλάκα το Zero Hour ήταν το πρώτο game που μου έμαθε ότι όσο καλός και να είσαι στο LAN, είσαι απλά ένα μικρό σκουπίδι στο καλάθι αχρήστων κάποιου Κορεάτη εκεί έξω. Στο απλό Generals, κέρδιζα 5brutal AI μόνος, στο LAN μετά από κάποιο σημείο στα GNET (α ρε εποχές) δεν έπαιζε κανείς ενάντια σε εμένα και άλλον έναν. Όταν όμως ξεκίνησα το online play, μου έσκιζαν τα ράμματα... μέχρι να μάθω να κάνω σωστό micromanagement, rush κλπ κλπ πέρασε λίγος καιρός.</blockquote>
Πέστα ρε Πόνε! Το scud bug είναι και ήταν απο τα χειρότερα cheat που υπάρχουν, να'ναι καλά η ΕΑ που το έφτιαχνε σε κάθε update και κάθε φορά εκεί ηταν, θυμάμαι σε ενα λόμπι πάνω που μαζευόμασταν είχα στους αντίπαλους εναν τουρκο και μόλις είδε οτι είμαι Έλληνας άρχισε να προκαλεί και να βρίζει, τα πήρα και εγώ και με το που άρχισε το παιχνίδι του έκανα rush χωρίς να υπολογίζω κανόνες κλπ και μου κάνει scud bug το μ0#*I, αν εξαιρέσεις τα απρόοπτα στο online το C&C Generals ZH είναι απο τα αγαπημένα μου strategy, πέρασα υπέροχες εποχές μαζί του και όντως αν ήξερες καλά το online του μετά σε lan με φιλαράκια ήσουνα σαν τον Ράμπο απέναντι στους ταυλανδέζους ψαράδες που παν να το παίξουν πειρατές.

 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,140
Μεγάλη πονεμένη ιστορία.

Να έχεις διαβάσει απο το σύνολο του φόρουμ οτι το witcher είναι παιχνιδάρα.

Να προσπαθείς να παίξεις ομως και να γίνονται τα νευρα σου κρόσια απο περσικό χαλί.

*Η κάμερα τραγική και στις δυο εκδοχές της. Στην Over the Shoulder (ΟΤS) εκδοχή της δεν έχεις πλήρη θεα του περιβάλλοντος γιατι βλέπεις περισσότερο απο τη μια πλευρά. Στην isometric εκδοχή της πρέπει αναγκαστικά να κινείσαι με το ποντικι και οχι με τα βελάκια γιατι δε στρίβεις με αυτα αριστερα-δεξιά. Τοσο δυσκολο ήταν να φτιάξουν μια κλασσική 3rd person καμερα πίσω απο τον ήρωα;

*Στα saves δεν μπορείς να δώσεις μια δική σου ονομασία, αλλά απλώς σου δίνει ένα όνομα με τη περιοχή που βρίσκεσαι και την ώρα.
Αν θες να ξαναπαίξεις κάποιο σημείο πρέπει να υπολογίσεις στα χαμένα ποιο save αντιστοιχει σε αυτό και να κάνεις load περίπου στη τύχη. Άντε να βρεις άκρη άμα στο τέλος έχεις κάνει καμμιά 300αριά saves όπως συνηθίζω να κάνω εγω στα μεγάλα rpg.

*Θες να μετακινηθείς ευθεία και βρίσκεται στο δρόμο σου ένας κοντός φράκτης ή ένα πεζούλι στο υψος του γονάτου. Δεν μπορείς να τον πηδήξεις, αλλά πρέπει να κάνεις τον γύρο μεχρι να βρείς το πλησιέστερο άνοιγμα. Όλα τα πηδάει ο Γκεραλντ εκτος απο τις μάντρες φαίνεται.

*15 ώρες gameplay και δεν έχω βρει έαν κωλο-πυρσό για να μπορέσω να βλέπω μέσα σε μια σπηλιά.

*Μπαίνεις μέσα σε ένα σπίτι και μπορείς να κλέψεις οτι σου γουστάρει, να ανοιγεις σεντουκια κλπ. μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη και αυτός δεν αντιδράει καθόλου. (Πόσο μπροστά είναι το γκοθικ ρε φίλε)

*Τα στατιστικά και η οθόνη με τα skills απλά τραγικά... Έχω φτάσει level 7 και δεν μπορώ να κάνω κανένα upgrate. Άπλα δεν μπορώ να καταλάβω τι στο διαολο να πατήσω μέσα σε αυτό το χάος. Έκανα κλικι κλικι σαν τον ηλίθιο μίση ώρα στη γαμω-οθόνη με τα skills και δε κατάφερα τίποτα.

*Το inventory είναι για τα μπάζα. Πρέπει να κολλήσεις τη μούρη σου στο μονιτορ ή να παίζεις σε ανάλυση 800χ600 σε 32" οθόνη σαν τον ΣΡΕΝΤΕΡ για να καταφέρεις να διαβάσεις τι είδους αντικείμενο είναι το καθένα ή τι επίδραση έχει κάθε potion κλπ. Χώρια που τα αντικείμενα είναι ανακατεμένα σε ενα απίστευτο τουρλουμπούκι. Βιβλία, καρβέλια, κρασιά, σπαθιά, τυριά, δαχτυλίδια, καπότες όλα μέσα στο ίδιο τσουβάλι. Άντε βρες άκρη.

*Μια απο τα ίδια και με το journal. Xάος απερίγραπτο. Μ' αρέσει που έχει και περιγραφές για ορισμένους χαρακτήρες, τέρατα, φυτά κλπ. Πρέπει να έχεις άπειρη υπομονή μόνο για να πλοηγηθείς μέσα σε αυτό το αίσχος πόσο μάλλον για να εντρυφήσεις σε λεπτομέρειες.

*Το παιχνίδι έχει και πλήθος ακόμα παραμέτρων που δεν είχα το κουράγιο να ασχοληθώ για τον απλόυστατο λόγο οτι είναι όλα τόσο μπερδεμένα.

Παρολα αυτά το παιχνίδι δεν έχει φάει ακόμα ρεηανηνστωλ γιατί έχει αυτό το "κάτι σκοτεινο και βρωμερό" στην ατμοσφαιρά του που δείχνει οτι αξίζει να ασχοληθώ μαζί του!! :facepalm: :throw:
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
Για τα της κάμερας, νομίζω ότι προτιμάς την κάμερα στα Gothic, με βάση αυτά που γράφεις. ΟΚ, ο καθένας ότι προτιμά. Εμένα με βόλεψε η ισομετρική, και με αυτή έβγαλα το παιχνίδι, αλλά και η στυλ Gothic κάμερα του 2 δεν με χάλασε.

Εγώ προσωπικά δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα από το interface του 1ου Witcher. Τα συστατικά για τα φίλτρα και τα λάδια και λοιπά αλχημικά είναι ξεχωριστά, όπως και τα quest items. Αν πάντως υπήρχε πλήρη κατηγοριοποίηση, όπως στο 2, θα ήταν κάπως καλύτερα. Ούτε και στην οθόνη επιλογής skills είχα θέμα, οι περιγραφές μου φάνηκαν αρκετά ξεκάθαρες.

Όσον αφορά την ελάφρυνση των NPCs από τα υπάρχοντα τους, από την μια είσαι ο Geralt of Rivia, γνωστός σε όλα τα Βόρεια Βασίλεια για τις πολεμικές σου ικανότητες. Ο μέσος χωρικός μάλλον προτιμά να σε αφήσει να του βουτήξεις τα κουρέλια του, παρά να τον κάνεις κιμά. Από την άλλη στο Gothic 1 είσαι ακόμα ένας εγκληματίας που στέλνεται στα ορυχεία της Khorinis, και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού γίνεσαι "κάποιος". Οπότε λογικό είναι να μην μπορείς να "ελαφρύνεις" τους NPCs ανώδυνα. Πάντως ορισμένα σεντούκια τα κλέβεις πανεύκολα. Να επισημάνω ότι στο Gothic δεν έχεις κάποιο περιορισμό στον αριθμό, το βάρος, ή τον όγκο των αντικειμένων που κουβαλάς στο inventory σου, ενώ στο Witcher έχεις.

Οπότε πιστεύω ότι μάλλον θα πρέπει να παραβλέψεις τα όποια ελαττώματα του παιχνιδιού, και να το τερματίσεις. Το ίδιο κάνω και εγώ αυτές τις μέρες με το Gothic 1.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ελρικ, ειχα την εντυπωση οτι στην enhanced edition διορθωσαν καπως το ινβεντορυ και σορταρει καλυτερα τα διαφορα αντικειμενα απ την vanilla.
την enhanced δεν παιζεις?
επισης, επικη ατακα το: "Βιβλία, καρβέλια, κρασιά, σπαθιά, τυριά, δαχτυλίδια, καπότες όλα μέσα στο ίδιο τσουβάλι." :worship: :cheers:

εντιτ: για δες αυτο:
http://www.nexusmods.com/witcher/mods/669/?tab=1&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fwitcher%2Fajax%2Fmoddescription%2F%3Fid%3D669%26preview%3D&pUp=1

εγω το εβαλα οταν προσφατα προσπαθησα να ξαναπαιξω το παιχνιδι και φτιαχνει πολλα πραγματα. δε θυμαμαι αν αλλαζει δραστικα και το ινβεντορυ.. (οχι, δεν μπορεσα να το προχωρησω πολυ... ανινστώ, αλλά οχι ρεητζ. γλυκα γλυκα... μην το πεις εδω μεσα σε κανεναν αλλο, γιατι θ αργησουν να μου ξαναμιλησουνε...)
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,265
Αυτά που περιέγραψες ως αρνητικά για μένα ήταν που έδιναν το κάτι ξεχωριστό στο παιχνίδι. Έτσι είναι το inventory ένα σακί που τα πετάς μέσα κι όχι tabs σαν τα 2 τελευταία TES
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Ακριβώς και για εμένα όλα του τα στραβά τα θυμάμαι με ρομαντισμό.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933


Pain wrote:
Προχτές στο CS:GΟ. Παίζουμε competitive με 4 φίλους. Οι αντίπαλοι είναι στο επίπεδό μας (δηλαδή μπορεί και μέτριοι) και το skor είναι ισόπαλο. Παίζουμε ως Counterterrorist, έχει μείνει ένας δικός μας και ένας αντίπαλος. To timer είναι στο 0:05, άλλα 5 δευτερόλεπτα και έχουμε νικήσει... ο δικός μας ξεθαρεύει και βγαίνει από τη σπηλιά του καθώς λέει στο Skype "εντάξει, 5 sec έμειναν, η βόμβα είναι πεσμένη εδώ, κερδίσαμε".

00:04
00:03
00:02
00:01 O δικός μας την βλέπει ταλιμπάν και αρχίζει να πυροβολάει στον αέρα από τη χαρά του.
00:00 ΜΠΑΜ Headshot

Η αλήθεια είναι ότι κάναμε καινούριο συκώτι από το γέλιο. Αλλά παραμένει τραγικό.</blockquote>
Πω ρε φιλε σε νιωθω τρελα!!!!

Last round 15-14 κερδαμε. Παρεουλα η ομαδα. Dust 2. Ρασαρουμε long. Τρια ΑΚ και δυο ΑWP. Μπενουμε στις πορτες και σκανε τρεις grenades στα μουτρα μας. Ψοφαν οι δυο δικοι μας. Δυο μας την πεφτουν απο πισω τρωνε αλλον ενα δικο μας. 2 v 5...

Φευγουμε για πισω να κανουμε rotate. Ρειχνω τον εναν κεφαλακι με το ΑΚ. Ο δευτερος τρωει τον αλλον δικο μου αλλα εχει μεινει με λιγα. Τον τρωω και αυτον. Περνω τη βομβα και τρεχω στα tunnels. Περναω κ μπαινω B. Σμοκαρω τις πορτες και πλανταρω.

Ερχονται οι τρεις τους. Μπαινει ο πρωτος απο παραθυρο τον ρειχνω και μενω με καμια 50 hp. Ταυτοχρονα μπαινει ο δευτερος απο tunnel βαραμε κ οι δυο. Του τελειωνουν οι σφαιρες του p90 κ μενα το ΑΚ βγαζω tec9. Δευτερη σφαιρα κεφαλι. Παρτον κατω. Μενω με 3 hp και ειμαστε 1 v 1 και η βομβα θελει καμια 10ρια δευτερα να σκασει. Και αντι ο μαλακας να καμπερωθω ΘΕΛΩ να κανω ACE βγαινω απο πορτες να φαω τον τελευταιο που ειναι παραθυρο. Μια σφαιρα απο το usp... dead. Και ναι.... ειχε κιτ και εκανε και defuse.

Τα μπινελικια εκεινης της μερας ακομα τα θυμαμαι...

 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326


Brian O’Conner wrote:
είχα φτάσει πολύ μπροστά στο Gran Turismo (1997) και ο ξάδερφος μου έσβησε το save κατά λάθος</blockquote>

...τερματισμενα ολα τα εβεντς...3500+ racing days...να το αφησω??? :mosh: :mosh: :mosh:
παιχνιδαρα!...αλλα το πσ παρεδωσε πνευμα εξαιτιας του :trollface:

 
Top Bottom