What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Που πηγα φανταρος/που θα θελα να παω/γιατι μισω το στρατο

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Hellion πήγες αστυνομικό τμήμα για να πάρεις το χαρτί που σου γράφει που θα παρουσιαστείς;

Εμένα που την έκανα Νοέμβριο, μου είπανε θα πας τέλος Φεβρουαρίου στο Α.Τ..

Μαζί θα μπούμε μωλάκι μου <img src="/heart.gif" width="" height="" alt="<3" title="<3" class="bbcode_smiley" />
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Μπα δεν πήρα κανένα χαρτί ακόμα, στο www.stratologia.gr μπήκα και έβαλα τα στοιχεία μου και εκεί γράφει τα πάντα. Θα ψαχτώ προς το τέλος του μήνα για το χαρτομάνι.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
<blockquote>Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2014 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 7/2014 την 10/03/2014 σε 9ο Σύνταγμα Πεζικού (9ο ΣΠ) (ΚΑΛΑΜΑΤΑ).
Έχετε επιλεγεί Πεζικό.
</blockquote>

Σου ρίχνω καμιά 500αριά τάγματα Hellion :salute:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Δεν σου 'χουν πει ακόμη για την ΕΛΔΥΚ που θα πας Χέλιον έ; Θα πήξεις ΓΚΟΥΝΕΛΙ <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Ρε Τάγμα 586 λέμε, το Τάγμα PENTIUM. Όλη μέρα θα παίζουμε retro games σε Windows 95, και μετά θα μας προάγουν όλους σε Ταγματάρχες τιμής ένεκεν. Λογικό μου ακούγεται.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Θα μ'αφήσουν άραγε να εγκαταστήσω το PC μου στο δωμάτιο μου; Ελπίζω να χουν πολύπριζα με προστασία και όχι αυτά τα λευκά <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" />
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Σήμς λετζίτ. Θέλω δυο εθελοντές για καλλιόπη μαγειρίο. ΚΑΛΛΙΑΝΙΩΤΗΣ-ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ, ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ!
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Aδερφέ Χέλιον, σου αφιερώνω το τραγούδι-μεταλλικό έπος που σημάδεψε τη δική μου θητεία.

Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
317 σειρά
Κέντρο: Γρεβενά (ΠΖ) Σχετικά προβλεπέ, αν και μάλλον επειδή είμασταν σε χωριστούς λόχους από τους "παλιούς" και δεν καταλαβαίναμε ακόμα από ΕΣ

1η μετάθεση, 3ο ΤΥΠ, Καβύλη Ορεστιάδας. Σκοπιά σε όρχο έξω από το στρατόπεδο, ψωλόκρυο αλλά γενικά μας πήγαινε 2μ1ε. ΥΓ ήμουν, και θα ήταν ζωάρα αν τα μισά στελέχη του ΛΥΓ δεν ήταν πρηξαρχίδες. Καυλάκι Υπίατρος όμως. Μια βδομάδα φυλάκιο κοντά στο ποτάμι, Ή λούφα.
H μαλακία? full προβλεπέ, λόγω ταξιαρχίας.

2η και τελευταία, 165 ΜΠΕΠ στη Δράμα (ΠΒ). Πιο γαμάτη και μη-προβλεπέ μονάδα δεν ξέρω αν υπάρχει. Κατάλαβα τι μπουδέλο (με τη καλή έννοια) είναι από τη πρώτη στιγμή, που ο αρχιφύλακας έκανε ότι μου ψάχνει το λουκάνικο, ενώ ουσιαστικά έψελνε και χαζογελούσε. (Θα το δικαιολογούσα αν ήταν δόκιμος, μιλάμε για σαρδελά καραβανά)
Πολύ αγγαρεία, αλλά ταυτόχρονα πολύ γέλιο με τα στελέχη.
Θα μου μείνει που με πέτυχε ο λοχαγός μου να παίζω DS στη σκοπιά και να μου λέει "Τσαουσίδη, θα σου πάρω το όπλο"
"Δικό σου δεν έχεις ρε?" απαντάω/
Η μόνη μαλακία ήταν τα άτομα, πολλές φορές ο ένας έκανε 3-4 υπηρεσίες την ημέρα.
Αξιομνημόνευτο ήταν που μας έπιασε εξωτερική χωρίς όπλο, να ακούω ACDC με τον αρχιφύλακα (σαν παλιός εγώ) και ο νέος, ο κρυφός, να μιλάει έξω με τη γκόμενα στο κινητό. Πρασινοσκούφης μας την έπεσε, αστεράτος, αλλά ευτυχώς ΚΑΙ συγχωριανός. Ούτε ΑΛΤ ΤΙΣ ΕΙ, ούτε τίποτα, χωρίς όπλο βγήκα από του αρχιφύλακα όταν -επιτέλους- τον πήραμε είδηση και του είπα "Τι είναι?"
Tην μονάδα συνόδευσαν και μερικές εβδομάδες σε κάτι γαμάτα φυλάκια της Δράμας, τέρμα αξύριστοι κ ετς.
 

headless

Hobgoblin Captain
PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester Klika Member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
336
Διαβάζοντας τις εμπειρίες σας, διαπιστώνω οτι δεν έχει αλλάξει πραγματικά τίποτα από την εποχή που πήγα εγώ στρατό. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε.
Χαμένος χρόνος για τον στρατεύσιμο, και οικονομική επιβάρυνση για το σπίτι του.
Αυτό είναι όλο κι όλο ο ΕΣ, έτσι όπως λειτουργεί τις τελευταίες δεκαετίες.
Αναρωτηθήκατε ποτέ γατί πρέπει κάθε κωμόπολη της επαρχίας να έχει κι από ένα στρατόπεδο;
Και άντε, καλά στις παραμεθόριες περιοχές πάει κι έρχεται, αλλά ποιός ο λόγος να έχουμε τόσο στρατό να φυλάει την Κόρινθο ή την Τρίπολη;
Είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίο υπάρχει σε κάθε ξεχασμένη γωνία της επικράτειας κι από ένα ΤΕΙ.
Έτσι λειτουργεί αυτό το στρεβλό μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης που βασίζεται στην μετακίνηση πληθυσμών και ονομάζεται http://www.georgakopoulos.org/2010/07/bricks/" class="bbcode_url">οικονομία του κοτομπέικον
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
καλο και σωστο το κοτομπεικον. ... γκουχOFFγκουχTOPγκουχΙC
το θεμα ειναι αρκετα μπερδεμενο με απειρους παραγοντες.
ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι ακομα και οι χαζοτεροι των ηλιθιων, εχουν ενα ταλεντο (δυνατο κιολας).
η κοινωνια και το οικογενειακο περιβαλλον,ειναι ετσι ωστε δεν σε αφηνει να ανακαλυψεις την δεξιοτητα σου. σε σπρωχνει σε καλουπι. η ρουτινα βαζει ορια σε αυτα που κανεις.

γιαυτο και γεμιζουν συγκεκριμενες σχολες σε συγκεκριμενα χωρια.
ontopic
δηλαδη εγω επρεπε να φτασω στην στρατιωτικη θητεια για να ανακαλυψω καποια πραγματα. μετα τον στρατο ανακαλυψα ακομα ενα, ομως ηταν πλεον αργα για να ασχοληθω.

το προβλημα ειναι οτι οταν εισαι πιτσιρικας, δεν υπαρχει η υποδομη και δεν προσπαθει κανενας να ανακαλυψει τα ταλεντα σου. οτι πει η οικογενεια.
κοτετσι και κοτομπεηκον.
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
λελο, μια διαφωνια. η τεμπελια μας, δεν μας αφηνει να εκπληρωσουμε τα ονειρα μας.
ως γνωστον θελουν κοπο και πονανε.
ασε τα 'καλουπια', τις 'ρουτινες' και την αποδοση ευθυνων στην κοινωνια.. ειμαστε τεμπεληδες. thats all.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
<blockquote>...ασε τα 'καλουπια', τις 'ρουτινες' και την αποδοση ευθυνων στην κοινωνια.. ειμαστε τεμπεληδες. thats all. </blockquote>

Κοίτα να δείς, και έχω κάτι φιλαράκια που σκάνε 10ωρα και 12ωρα καθημερινά (και σε συνθήκες "προβλεπέ" που λέγαμε σαν φανταράκια) και πάνω από 4 καταστόρικα δεν σταυρώνουν. Πάω να τους τα ψάλλω, αυτή η τεμπελιά τους , θα τους καταστρέψει <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Ναι , ξέρω, καρα-offtopic, αλλά δεν άντεξα, συγχωράτε με! :oops:
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,420
Έχει πολλά στραβά ο στρατός, αλλά 1 πράγμα το κάνει. Σε μαθαίνει να εκτιμάς περισσότερο κάποιες ελευθερίες, γιατί στις στερεί για ένα διάστημα. Ακόμα και στην πιο χαλαρή μονάδα να είσαι, εντελώς όπως θες δεν θα είσαι.
Για το κοτομπέικον τώρα... αν εξαιρέσεις τα κέντρα εκπαίδευσης, οι πιο πολλές μονάδες του ΕΣ είναι στην παραμεθόριο, στις "καυτές" περιοχές.
Συμβουλή: Προς θεού, μην βασιστείτε σε αυτά που λέει η σελίδα του ΓΕΣ για τα είδη που πρέπει να πάρετε μαζί σας!
Αν θέλετε, να σας κάνουμε μια λίστα με τα πράγματα που θα χρειαστείτε.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
<blockquote>ασε τα 'καλουπια', τις 'ρουτινες' και την αποδοση ευθυνων στην κοινωνια.. ειμαστε τεμπεληδες. thats all.</blockquote>
κακοφημε Ιωαννη, μην βλεπεις τα πραγματα οπως τα βλεπεις τωρα, αλλα οπως τα εβλεπες οταν ησουν μικρος και αχωνευτος <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

να σου εξηγησω τι παιζει με τα καλουπια και την ρουτινα. ναι ειναι offtopic, και συμπαθατε με κιολας αλλα εχει αμεση σχεση με πολλα πραγματα.
αφου θα μιλησω για μενα θα απλωσω σεντονι. δεν χωραω σε χαλακι.

δεν ξερω για τωρα, αλλα οταν ημουν εγω πιτσιρικας οι επιλογες μου ηταν μπαλα και μπασκετ. δεν υπηρχε ανταγωνισμος και πληροφορηση για κατι αλλο. ενταξει επαιζαν και οι πολυ μπροστα που επαιζαν βολευ. αν δεν σε ενδιαφεραν αυτα, υπηρχε και η διεξοδος στο κεντημα φλεβων.

<span class="bbcode_spoiler">σχολειο, μπαλιτσα, φροντιστηριο-α και αραλικι το ΣουΚου που περιελαμβανε παιχνιδι, μπαλιτσα και καμια βολτα. οπως βλεπεις τα πραγματα ειναι αρκετα περιορισμενα.

μιλωντας παντα για μενα, μιας και ειμαι εγωιστης. ειχα μια εντυπωση οτι ειμαι καλος στο τρεξιμο.
μπαλα/μπασκετ μου ηταν αδιαφορα. ανταγωνισμος στην εντυπωση που ειχα, δεν υπηρχε.
γιατι δεν υπηρχε μπαλα στο αντικειμενο.
να εμφανιστει καποιος και να με αξιολογησει σε κατι, να μου μιλησει για το αθλημα των εκατο μετρων και οχι μονο. να μου δωσει τυχον πληροφοριες για καποιον αθλητικο συλλογο. δεν εμφανιστηκε. να μου ανοιξει τα ματια ρε αδερφε. οχι οτι υπηρχαν συλλογοι.</span>
παντα απο την πλευρα του πιτσιρικα που δεν ξερει τι του γινεται. δεν ξερεις, δεν το κυνηγας. τι να κυνηγησεις;

επισης
επειδη ο τροπος διδασκαλιας ηταν αφορητα βαρετος (για μενα), δεν εδινα καμια προσοχη και μαλιστα παντα υπηρχαν και 2-3 απο τους καθηγητες που με θεωρουσαν καθυστερημενο και χασιμο χρονου.
<span class="bbcode_spoiler">δηλαδη με εβαλαν στο περιθωριο, χωρις να μπουν καν στον κοπο να μου μιλησουν. αφου μπηκα στο περιθωριο τους εγραψα και εγω στα @@ μου.

ο επαγγελματικος προσανατολισμος ειναι ανυπαρκτος. αν ξερεις οτι θελεις να γινεις γιατρος, θα πας εκει και θα διαβασεις αυτο. αν δεν ξερεις επειδη δεν το εχεις ανακαλυψει, θα πας να γινεις γιατρος γιατι θα πανε ολοι σου οι φιλοι.να δειξεις οτι εισαι και εξυπνος ρε παιδι μου.</span>

παμε ontopic
στον στρατο που εμφανιστηκε ανταγωνισμος για πολλα πραγματα, ανακαλυψα οτι δεν ημουν απλα καλος, ημουν αηττητος στα 100 μετρα. <span class="bbcode_spoiler">επισης μετα απο λιγα καψωνια <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> ανακαλυψα οτι η αγαπημενη μου ημερα της εβδομαδας ηταν η παρασκευη. στιβος μαχης και σιγουρη μονοημερη τιμητικη για εμενα (μονο) . ο στιβος μαχης ηταν τοσο βαρετα ευκολος, που εκανα και πατεντες για να εχει μια προκληση. ανεβαινω σχοινια με ενα χερι κτλ
για οποιον εχει την ηλικια και ξερει. ο στιβος μαχης στην πριν_κλεισει Ν. Σαντα ηταν απλα... ατελειωτος.
επισης στο ταγμα που ημουν στον εβρο μου κολησαν το παρατσουκλι "ανεμοπλανο".
γυμναστικο ταλεντο που δεν αξιοποιηθηκε ποτε.</span>

οταν απολυθηκα και οτι ηταν να μαθω το εμαθα, επρεπε να βγαλω τον επιουσιο. επειδη επαιξαν ζορια εκανα μια ασχετη δουλεια. ειχα συναδελφο πρωην παλαιστη και νυν διεθνη διαιτητη στην ελληνορωμαικη παλη.
<span class="bbcode_spoiler">επειδη καναμε συχνα χαβαλε, προσπαθουσε να με κλειδωσει με διαφορες λαβες.
αν και εγω ημουν ασχετος με το αθλημα, του ηταν πολυ δυσκολο να με πιασει. αν και τα χερια του ηταν ταναλιες, οποτε με κλειδωνε του ξεφευγα.
μια μερα μου ειπε οτι αν με συναντουσε πιτσιρικα, τωρα ισως να ειχα και κανενα μεταλλειο στην παλη.
στην ηλικια που ειχα τοτε, δεν ξεκινας πρωταθλητισμο.

καποια μερα ανακαλυψα οτι δεν ημουν καθυστερημενος. εκανα διαφορα iq τεστ και τα αποτελεσματα ηταν τετοια, που θελησα να παω να συναντησω αυτους που με εβαλαν στο περιθωριο και να τους τριψω τα χαρτια στα μουτρα. πανχαζοι και ανιδεοι εκπαιδευτικοι.</span>

το ζουμι ολων αυτων ειναι οτι τον πιτσιρικα πρεπει να τον παρεις απο το χερι, γιατι δεν βλεπει οπως οι ενηλικοι. να δεις σε τι εχει κλιση και να τον παροτρυνεις. πρεπει να του δωσεις πληροφοριες.
τωρα οι πιτσιρικαδες εχουν καλυτερες προοπτικες ομως και παλι δεν υπαρχει σκαναρισμα στα ταλεντα τους. θαβονται στα θελω των αλλων και στην ανυπαρξια μηχανισμων και υποδομης.
ακομα και κατι προχω ασχολιες που κανουν μερικοι πιτσιρικαδες, ειναι αποθημενα των γονεων.

επισης
στο θεμα των τεμπεληδων. εχεις ενα δικαιο.
στην ελλαδα οι γονεις φροντιζουν τα παιδια, ακομα και οταν κανουν οικογενεια. αυτο σημαινει οτι και αυριο θα παρω κανενα χαρτζιλικι, γιατι να βιαστω; ειναι καλος και ο καναπες.
στην ταιλανδη τα παιδια φροντιζουν τους γονεις, αυτο σημαινει οτι ειναι συνεχεια στην τσιτα και δεν επαναπαυονται.

κατσε να διπλωσω λιγο το σεντονι εδω στην γωνια, μην φαω καμια αναφορα.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Theofilis όπως και όποιος θέλει γράψτε τη λίστα με το τι θα χρειαστούμε.

ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΟΣ ΔΗΛΑΔΗ
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
εγω ενα καλο βρηκα στο στρατό. την ομοιομορφια.
μη με παρεξηγατε. ουτε στρατόκ...ος ειμαι, ουτε περιεργος κομουνιστοσυμοριτης, ουτε στο αντιθετο ακρο γκολντεν εγκ.

εξηγω: οσον αφορά τις σειρες σου, εχεις εναν ανθρωπο απεναντι σου. ντυμενο σαν εσενα, που πρεπει να φερεται συμφωνα με τον ιδιο κωδικα με σενα, που τραβαει τα ιδια με σενα. μιλαω κυριως για τις πρωτες βδομαδες, που δεν εχουν φανει τα βυσματα ακομα.

παραδειγμα: στην τριπολη οταν ημουν στην βασικη εκπαιδευση, καναμε παρεα 4-5 ατομα. ηταν ωραια σειρα, μαρτιο σαν του χεληον καλη ωρα, με μεγαλες ηλικιες, δηλαδη ανθρωπους που ειχαν δει 3-4 πραγματα απ τη ζωη και δεν ψαρωνανε με το καθετι που περιελαμβανε πηξιμο, καψονια κλπ. δηλαδη πηγα εκει 30 χρονων. ακομα κι αν μου ελεγε ο 18 χρονος σμηνιας: πεσε και παρε 20 πουσαπς, μετα σηκωνομουνα και τον κοιταγα χαμογελωντας, στο στυλ "τι να μου πεις για τη ζωη σου, ψηλε??". ασε που οσοι βαθμοφοροι ειχαν λιγη τσιπα, δεν μπαινανε καν στον κοπο να κανουν ολο αυτο το θεατρακι με την υπακοη, τις διαταγες και τα καψονια οταν βλεπανε ανθρωπους γκριζομαλληδες μπροστα τους.
ξεφυγα. λοιπον ειχαμε μια φοβερη παρειτσα, ολοι καπως σιτεμενοι, γελια ολη μερα, χαβαλες ακομα και σε μαγειρεια η σε αγγαρειες κλπ. και βγαζει ενας μια μερα μια φωτογραφια απ την πολιτικη του ζωη πριν. μαλλι μεχρι τη μεση, σαλονικιός, χουλιγκανι τοτε του παοκ, (σημερα εχει γινει αθλητικος δημοσιογραφος απ τους γνωστους της πολης), με κατι μπλουζες ντεθ μεταλ, κλπ, καταλαβαινεις τωρα το στυλ. και του λεω: ρε φιλε, αν σ εβλεπα στην όξω ζωη οπως εισαι σ αυτη τη φωτο, θ αλλαζα πεζοδρομιο. και τωρα εδω μεσα, εχουμε βρει τα κοινα μας στοιχεια και κανουμε παρεα τρελλή.

για μενα αυτο ηταν το μεγαλο "μαθημα" ας πουμε που πηρα στο στρατο, οχι μονο απ αυτο το παραδειγμα βεβαια. οτι περα απ την εξωτερικη εμφανιση και το στυλ, αν δωσεις μια ευκαιρια σε καποιον, τα κοινα ειναι περισοτερα και πιο σημαντικα απ τις οποιες διαφορες εχεις η νομιζεις οτι εχεις. γι αυτο κιολας, νομιζω, οι στρατιωτικες φιλιες, ειναι απ τις πιο δυνατες στη ζωη ενος αντρα.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
1) Χαρτιά υγείας (κοινώς κωλόχαρτα)
2) Μωρομάντηλα
3) Ωτοασπίδες
4) Υπνόσακος
5) Σεντόνι (αν είναι και πράσινο/ χακί, είναι καλύτερα)
6) Λουκετάκια

Αυτά μου' ρχονται προς το παρόν, αν θυμηθώ κάτι άλλο, θα το γράψω.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Λεπόν, φουλ στρατο-οδηγός δια χειρός του υποφαινόμενου :

http://www.galsnguys.gr/2013/08/o-%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%ae%cf%81%ce%b5-%cf%8c%cf%80%ce%bb%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%8c/

Τώρα στα υπόλοιπα, διαβάζω αρκετές απόψεις με τις οποίες συμφωνώ. Όπως έγραψε σωστά ο ΒιΘεοφίλης, ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα που παίρνεις στα στρατά, είναι η αγάπη και η εκτίμηση στα μικρά πράγματα. Κάθε βράδυ που είχα τις μαύρες μου επειδή η τάδε ή η δείνα προτίμησε το Χρηστάκη το Μπουλούκο Με Τη Γεμάτη Τσέπη και έπινα φτηνό και σάπιο Απέλια και σκάλιζα τα τέρατα στις άκρες του Θεού, σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να 'μαι σ'ένα βρωμερό θάλαμο με δέκα καραβανάδες πάνω απ'το κεφάλι μου και ξύπνημα στις 4:30 και μειδιούσα for the small blessings.

A και μια μέρα θα σας πω παραμυθάκι από κολασμένη θητεία στο 2ο Τάγμα Μηχανοκίνητου Πεζικού εις την Τσύπρον. Περιλαμβάνει παράνομες ουσίες, κεχαριτωμένους αξιωματικούς, συμμορίες Ρωσοπόντιων, Τούρκικα μπορντέλλα και το Achilles Last Stand των Zeppelin σε μόνιμο ρηπήτ στ'αυτιά μου. Και πρέπει να 'ταν και εκείνη η ενδιαφέρουσα Γαλλιδούλα στο νετ καφέ, αλλά τώρα μου διαφεύγει <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326


JonIrenicus13 wrote:
1) Χαρτιά υγείας (κοινώς κωλόχαρτα)
2) Μωρομάντηλα
3) Ωτοασπίδες
4) Υπνόσακος
5) Σεντόνι (αν είναι και πράσινο/ χακί, είναι καλύτερα)
6) Λουκετάκια

Αυτά μου' ρχονται προς το παρόν, αν θυμηθώ κάτι άλλο, θα το γράψω.</blockquote>
οταν ειδα τις λιστες, λεω κοιταξε να δεις που δεν θα γραψουν το σημαντικοτερο.
με προλαβες με το #6. για ωτασπιδες δεν ξερω, καμια φορα ειναι καλο να ακους.
καμια φορα εισαι στον ιδιο θαλαμο με καποιο κλωνο του κουνελου, οποτε η ακοη ειναι MUST. για να μην ξυπνησεις δεμενος με κρανος γεματο ουρα, να αιωρειται πανω απο το κεφαλι σου.

borracho, δεν πιστευω το τουρκικο μπορντελο με τις τουρκικες φυλακες και τις τουρκικες τουαλετες να ειναι ενα και το αυτο.

 
Top Bottom