Που σκορπάτε αλόγιστα τα λεφτά σας; (Ποιο game αγοράσατε πρόσφατα;)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
μιας και ξεκινησες, δεν τσιμπας και το divinity 2: developer's cut ?? (το και ego draconis επονομαζομενο. ΔΕΝ ειναι το divinity original sin 2.)
στο 1,99€ το βλεπω στο γκογκ. κλοπή.

μιας και ξεκινησες, δεν τσιμπας και το divinity 2: developer's cut ?? (το και ego draconis επονομαζομενο. ΔΕΝ ειναι το divinity original sin 2.)
στο 1,99€ το βλεπω στο γκογκ. κλοπή
το έχω δε ξέρω πως και από που, αλλά το έχω :p
είχ δοκιμάσει να παίξω σε κάποια φάση αλλά μου έβγαλε μια ΜΜΟίλα

Το Baldurs Gate 3 το έχεις εκεί δίπλα από το τζάκι να κάθεται?
Ειναι το επόμενο, μου έφαγε την ψυχή το pathfinder... ωραία ιδέα το kingdom management αλλά μου έγινε κακό σπυρί στον κ κώλο.

Τελευταίο part για την παλιό Τίνκερμπελ ελπίζω, το 7 να κλείσει το κεφάλαιο pathfinder kingmaker να πιασω μπιτζιθρακι

Τσίμπησα το παρακάτω παιχνιδάκι μιας και μου κέντρισε το ενδιαφέρον

Γενικά δεν μου αρέσει να αγοράζω early access παιχνίδια, αλλά το παραπάνω φαίνεται αρκετά υποσχόμενο και φαίνεται να καλύπτει σε αρκετούς τομείς το κενό που άφησε πίσω του η παιχνιδάρα The Movies. Θα επανέρθω με εντυπώσεις μετά από playthrough.

Ειχαν βγαλει demo του πριν καμποσο καιρο, το δοκιμασα αλλα κατι με χαλαγε, μου φαινοταν τελειως barebones. Ελπιζω να εχουν κανει καποια προοδο απο τοτε

Πήρα Hogwarts Legacy Deluxe για 7€ στον ατμό, ίσως ασχοληθώ στο εγγύς μέλλον.

Εύγε. Δεν τσίμπησες σε μαλακίες τύπου έπικ φέιλ στορ, αλλά το τίμησες εκεί που έπρεπε. Εύγε.

Πηρα Grand theft auto V enhanced metal eden και high on life. Ενας φιλος στο steam που παιζει ολα τα fps μου ειπε οτι και τα δυο ειναι πολυ καλα. Εχουν παρει καλες κριτικες υψηλες βαθμολογιεςMetal Eden - Review - VG24.gr Metal Eden - Review — Analog Stick Gaming High on Life Review – Μια ξεκαρδιστική περιπέτεια για τους fans του Rick and Morty και όχι μόνο!

Αλλα μεχρι να τερματισω το assasin creed shadows που ακομα να τελειωσει μετα απο 1 μηνα και 5 μερες που το παιζω. δεν ξεκιναω αλλο.

Συνηθίζω να στηρίζω GOG όπου μπορώ για γνωστούς λόγους, οπότε αυτές τις γιορτές πήρα τα εξής:

Chorus - 2.49€
Divinity Original Sin - Enhanced Edition - 3.99€
Rosewater - 15.59€
WH40K: Rogue Trader - 20€

Μακάρι να τα παίξω όλα φέτος, αλλά μου φαίνεται λίγο δύσκολο να προλάβω να τελειώσω μες στο 26 και το Divinity και το Rogue Trader.

Οι πιο σημαντικές αγορές μέσα στις γιορτές:

Tales of Arise με το DLC του, από Fanatical
Assassin's Creed Odyssey με Season, από Humble (σύμφερε από εκεί γιατί είχα και credit)
Uncharted Legacy of Thieves από Epic (είχα μαζέψει αρκετό credit από παλαιότερες αγορές και μέρος από αυτό έληγε το Φεβρουάριο οπότε...)

Steam κάτι ψιλολόγια
GOG τίποτα (στήριξα στο Black Friday με επίθεση σε Capcom classics: BoF 4, πακέτο Dino Crisis 1,2, πακέτο RE 1,2,3)

Φέτος πήρα αρκετά games από κλειδάδικα, συνεπώς δεν έμειναν πολλά στη wishlist για τις Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις. Τελικά από Steam τσίμπησα μόνο το Slay the Spire, που το έχω ήδη στο GOG αλλά δεν συνεργάζεται καλά με στο Steam Deck, οπότε είπα what the heck.

Έγινε ένας χαμουλης τελευταία με τις χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις. Πήρα πολλά αγαπημένα που βολεύουν καλύτερα να παιχτούν/ξαναπαιχτουν φορητά σε πολύ χαμηλές τιμές. Το Ritual of the night δώρο από τον κουμπάρο Λύγκα και τα δύο crimson moon από την αδερφή μου.
Τσίμπησα επίσης στο ps5 το expansion του Alan Wake 2 (είχα ήδη το παιχνίδι από τη συνδρομή) και το Alan Wake Remastered. Πρωτοφανές αλλά δεν πήρα τίποτα για steam.
IMG_20260107_211451.jpgIMG_20260107_211502.jpgIMG_20260107_211513.jpg

Πηρα απο τον Κινγκουινο το No More Heroes 3 μολις στα 0,94 ευρω. Ευκαιρια για λιγη καφριλα με τον παλιοφιλο (απο εποχες wii) Travis.

Back