Που σκορπάτε αλόγιστα τα λεφτά σας; (Ποιο game αγοράσατε πρόσφατα;)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μόνο Suunto!
Αν δεν σε ενδιαφέρει να βλέπεις 24ωρη παρακολούθηση των παλμών, θα πάρεις αρκετή διάρκεια στην μπαταρία. Επίσης, δεν χρειάζεται να είναι πολύ σφιχτό για να πιάσει τους παλμούς.
Γενικά έχει πολύ καλό customisation. Εγώ φοράω σταθερά εδώ και χρόνια ένα Baro 9. Πιστός συνοδοιπόρος.

Με τίποτα όμως.
Εκτός του ότι θες iOS, οι δύο μεγαλύτεροι παίκτες, Garmin και Suunto έχουν εξειδίκευση στην αγορά. Συγκεκριμένα το baro δεν θα το φτάσει ποτέ κανένα υπερκοστολογημενο apple.
Ομοίως και τα Φοίνιξ της Garmin

ε τι ρε φτωχοί δεν έχετε iphones? :p

sorry δεν είχα καταλάβει ότι είναι companion device για το iphone, ε ναι παράτα το.
Fun fact, η Microslop τότε που δεν ήταν σλοπ, είχε βγάλει ένα φανταστικό ρολογάκι που το έκαψε παρόλο που ήταν φθηνό και εξαιρετικό. Τυπική MS δηλαδή, ότι κάνει και είναι καλό το πετάει στα σκουπίδια και προωθεί τα σκατά.

Είμαι Garminάκιας για σειρά λόγων, με τους δύο βασικότερους να είναι α) ο τούμπανος φακός με red light και διάφορα παλμικά σήματα, που είναι εξαιρετικά nice to have για outdoors (ειδικά μαζί με αυτοματοποιημένη κλήση έκτακτης ανάγκης) β) το Garmin pay. Αυτά τα δύο καθιστούν αδύνατο να πάω είτε σε Suunto είτε σε Coros. Τώρα είμαι με Instinct 2X, αλλά γλυκοκοιτάω Enduro 2/3 όσο οι αποστάσεις και οι απαιτήσεις μου μεγαλώνουν. Για την έξτρα μπαταρία (αν και σκυλί είναι το 2Χ) και το καλύτερο navigation.

Νίτρε καιρό είχα να σου ρίξω τόσο βαρβάτο Χ, το ευχαριστήθηκα περισσότερο απ' όσο περίμενα!

Last edited:
Από τις λίγες φορές που ντισαγκρί σε οτι έχει να κάνει με την apple, καθώς το τιμάμε το μηλαράκι σε κινητά, λαπτοπς και ταμπλετ. Το ρολόι ωστόσο που ειχα πάρει είναι το ζιαόμι ρεντμι γοοτς 5 και το έχω καταευχαριστηθεί, μιας και κάνει ότι θα ήθελα από ενα σμαρτγουοτς. Το μεγάλο ατού βέβαια είναι η διάρκεια της μπαταρίας που κρατά 7+ μέρες και ακόμη και αν εμφανιστεί η ένδειξη του Χαμηλ Μπαταρ αντέχει άνετα ακόμη μια μερα. Η κυρά που πήρε απλγουοτς το φορτιζε ανα δευτερη μερα μεχρι που βαρεθηκε και το εχει ψιλοπαρατημενο.

Εγώ είμαι με ένα ταπεινό oneplus watch 3.

θα κάνω μια σοβαρή προσπάθεια να μην κοιτάξω τη wishlist γιατί οκ λίγο όπα κάπου με το backlog :p

Πλεον το μπακλογκ ειναι απλα για ανεβαινει, σαν το καουντερ των ποστς ενα πραγμα.

Ακριβώς αυτό, απλά να μεγαλώνει το μπακλογκ και το epenis.
Το resi 3 που ανέφερες πιο πάνω, το είδα κι εγώ, πάω να το πάρω, μου λέει το στημ σταμάτα, το έχεις ήδη απ' το steam family. Νόμιζε θα με σταματήσει.

και εγώ πουλάω μπας και πάρω steam machine :p
δεν ξερω για steam machine, αλλα ισως καταφερω να παρω το spiderman 2 εως τα επομενα sales. Δυστηχως, μερικες δεν αξιζουν τιποτα, και αυτες που αξιζουν ειναι απο παιχνιδια που τα ξερουν λιγοι.

Πούλησα αρκετές trading cards(να χρησιμεύσουν και αυτές κάπου) και πήρα το Resident Evil 3: Remake.
Εγω μεχρι τωρα δεν εχω πουλησει καμια και εχω steam απο το 2010 που σημαινει οτι αν τις βαλω ολες μαζι για πουλημα θα βγαλω 1000 η μπορει και 2000 ευρω. Ποσα λεφτα εχεις παρει μεχρι τωρα απο τις πωλησεις καρτων στο steam?

Εγω μεχρι τωρα δεν εχω πουλησει καμια και εχω steam απο το 2010 που σημαινει οτι αν τις βαλω ολες μαζι για πουλημα θα βγαλω 1000 η μπορει και 2000 ευρω. Ποσα λεφτα εχεις παρει μεχρι τωρα απο τις πωλησεις καρτων στο steam?
5 ευρω. Δεν εχω βαλει πολλες. Αυτες που ειναι απο γνωστα παιχνιδια δεν αξιζουν πολλα, αλλα φευγουν αμεσως. Αυτες που ειναι απο αγνωστα παιχνιδια αξιζουν περισσοτερα, αλλα φευγουν δυσκολα. Το ιδιο ισχυει και για τις foil. Συνηθως οι απλες ειναι απο 3 λεπτα εως 1 ευρω, και οι foil απο 10 λεπτα εως οσο παει - ειχα μια foil που εκανε 10 λεπτα και την πηραν και μια που κανει 20 ευρω, αλλα δεν την θελει καποιος μεχρι στιγμης, ειναι απο ενα αγνωστο και αλοκοτο γερμανικο(μαλλον) παιχνιδι.
Επισης, καποια emoticons και backgrounds αξιζουν πολλα, αλλα θε πρεπει να φτιαξεις το set με καρτες απο το αντιστοιχο παιχνιδι και αν τα βρεις.

Back