καλα, ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα το παρουν πισω, γιατι εχει γινει κακος χαμος στα φόρα και ολουθε στο ιντερνετ.
περα απ ολα τ αλλα, κι ας ακουστει ξερω γω κομμουνιστικο η ρομαντικο η απλοικο η οτιδηποτε, μ αυτο τον τροπο μαθαινουν στους μοντερς που οι περισοτεροι ειναι σε εφηβικη - νεανικη ηλικια οτι ο μονος δρομος ειναι ο καπιταλισμος. ρε παιδι μου, δεν υπαρχει το δωρεαν, ολα εχουν τιμη, του τυπου "γιατι ρε φιλαρακο να χαρισεις κατι αν μπορεις να βγαλεις 3 ευρω γι αυτο?".
επισης θεωρω εγκληματικο οτι διαλυουν την μερακληδικη σχεση αγαπης και παθους που εχει μια κοινοτητα απεναντι σ ενα παιχνιδι. προχειρο παραδειγμα που μου ρχεται στο μυαλο? το κομιουνιτυ πατς στο γκοθικ 3. αφιλοκερδως, χρησιμοποιωντας τον χρονο τους, τα παιδια που το εφτιαξαν ουσιαστικα εκαναν ενα παιχνιδι τιγκα στα μπαγκς απολυτως playable και κατα μεγαλο λογο, σ αυτους οφειλεται το σημερινο στατους του παιχνιδιου, αναμεσα στα καλυτερα και κλασικα αρπιγκι των τελευταιων χρονων. φαντασου να το πούλαγαν. θα το ειχαν παιξει ελαχιστοι και θα ειχε ξεχαστει σημερα.
τελος παντων. αλλοι λενε δεν εγινε και τιποτα. εγω λεω οτι ειναι προσπαθεια να καταργηθει σιγα σιγα η λεξη τσαμπα απο παντου, ειτε αυτο λεγεται dlc ειτε mod, και θεωρω οτι και τα πατσης στο μελλον θα τα συμπληρωνουν με 2-3 σκινς, 3 νεα οπλα κι εναν νεο npc και θα το πουλανε ως dlc, εστω και σε πολυ μικρη τιμη. το θεμα ειναι να εθιστουμε στο να πληρωνουμε τα παντα και τιποτα να μην δινεται φορ φρη...
κρατα μωρη cdp. τωρα περισοτερο παρά ποτέ. και θα σου συγχωρεσω τις αδιορατες κονσολοκουτσουκέλες της τελευταιας χρονιας.
τύριε, κι εγω προσφατα εμαθα με αφορμη το πατς του πιλαρς, οτι το gog εχει δικη του, εσωτερικη Q&A team, που τεσταρει τα πατσης πριν τα δωσει για κατεβασμα. το στημ θεωρει οτι η ευθυνη ειναι της δημιουργου εταιρειας κι ετσι δινει χωρις κανεναν ελεγχο οτι του στειλει η εταιρεια. για αλλους αυτη η καθυστερηση της μιας η δυο ημερων ειναι τρομερα σημαντικη, αλλοι, οπως εγω, το βλεπουν ως κινηση σεβασμου απ το γκογκ προς τον πελατη του.
παρεπιπτοντως το εν λογω πατς ηταν 750 mb στο στημ και 82 mb στο γκογκ.
καπου στο βαθος, ο ανταν χασμουριεται αν εχει φτασει μεχρι εδω, αλλά ξεφυσά ανακουφισμενος μ αυτό:
http://sureai.net/forum/viewtopic.php?f=136&t=7057
ρεηκουί: το φορου όπου πρεπει να διαβαζεις τα ποστς μεχρι την τελευταια λεξη.