Παράλληλα, το κοντέινερ είναι κατά πάσα πιθανότητα του ίδιου.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Στα δικά μου μέρη πάντως (Ζακύνθο )δεν ισχύει αυτό. Υπάρχει τόσο μεγάλη έλλειψη σε προσωπικό που σε παρακαλάνε να έρθεις. Σπίτι, φαγητό θεωρούνται στάνταρ μέσα στις παροχές πέρα από τον μισθό (που δεν είναι βέβαια αυτός που πέρναμε όταν δούλευα και εγώ τουριστικά). Οκ δεν είναι βίλλα, αλλά εάν του δώσεις κοτέτσι, θα φύγει επιτόπου και θα πάει στον δίπλα. Μέχρι και για συμβόλαια ότι εάν φύγεις χωρίς λόγο οφείλεις αποζημίωση διαβάζω ότι ζητάνε.
δηλαδη 10 ωρες δουλεια τη μερα στο πενθημερο, εκτος εδρας για σαιζον με 1000 ευρω; Ακομη και με φαι και δωματιο μεσα;!Ο κουμπάρος μου που έχει ξενοδοχείο με ρωτάει εάν ξέρω κανέναν να του στείλω για δουλειά από την Καβάλα! Και μιλάμε για πάνω από χιλιάρικο, φαγητό, δωμάτιο και 49ωρο
δηλαδη 10 ωρες δουλεια τη μερα στο πενθημερο, εκτος εδρας για σαιζον με 1000 ευρω; Ακομη και με φαι και δωματιο μεσα;!
Αυτο θεωρειται για τους εργοδοτες καλη δουλεια με το κοστος ζωης στην ελλαδα του 2024;!
Η λογικη του μη χειρον βελτιστον δεν ισχυει στις εργατικες διεκδικησεις ρε!
Επισης τι σημαινει πιτσιρικαδες, χωρις υποχρεωσεις και διασκεδαση; Να βαλουμε και internships στη ταβερνα του μπαρμπαργυρη να πηγαινουνε και τζαμπα για να αποκτησουν εμπειριες![]()
Εργάτης είμαι, οπότε θα σου πω το ποσό που θεωρείται βιώσιμο για ένα εργάτη είναι μισθός όπου του επιτρέπειΑπό περιέργεια, εσύ τι δίνεις για να προσλάβεις προσωπικό?
Σε αυτο θα δωσω ενα δικαιο στον Norsh. Αυτα τα πραγματα δεν πρεπει να υπαρχουν, δημιουργουν καταστασεις, ασχημες.Η λογικη του μη χειρον βελτιστον δεν ισχυει στις εργατικες διεκδικησεις ρε!
Επισης τι σημαινει πιτσιρικαδες, χωρις υποχρεωσεις και διασκεδαση;
Εργάτης είμαι, οπότε θα σου πω το ποσό που θεωρείται βιώσιμο για ένα εργάτη είναι μισθός όπου του επιτρέπει
να εκπληρώνει τις βασικές του ανάγκες και τη συντήρηση του βιοτικού επιπέδου της κοινωνίας στην οποία ζει και συνάμα να μπορεί να έχει πλεόνασμα τέτοιο όπου να μπορεί να βελτιώνει το παραπάνω βιοτικό του επίπεδο στο κόστος ζωής της Ελλάδας σήμερα.
Έχοντας διευκρινίσει αυτό και μιλώντας για σαιζόν επτά μηνών, λαμβάνοντας υπόψη επίσης και το ότι ο συγκεκριμένος κλάδος δικαιούται χειμερινό επίδομα για τρεις μήνες κάπου στα 610/μήνα, τότε για να μπορεί ένας εργάτης να πληρεί τέτοιες προϋποθέσεις που ανέφερα παραπάνω χρειάζεται καθαρά 1980/μήνα για επτά μήνες, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η υπερεργασία
Καθε χρονο εμφανιζονται ολο και περισσοτερες βρωμιες και οι καταγγελιες πεφτουν βροχη.
"γίνεσαι αφεντικό, χωρίς απαραίτητα να κάνεις για αφεντικό"
Σοφη κουβεντα εριξες στο τραπεζι @captain kal, βγαλμενη απο την ζωη. Σε αυτο βρισκεται το μισο προβλημα.
Γι'αυτό χρειάζονται τα συνδικάτα"γίνεσαι αφεντικό, χωρίς απαραίτητα να κάνεις για αφεντικό".
Γι'αυτό χρειάζονται τα συνδικάτα
Ενταξει, τωρα το πας προς την ιδανικη πολιτεια ενω η πολιτεια ειναι βυθισμενη.Το θέμα είναι ότι σε ένα ευνομούμενο κράτος, δεν θα πρέπει να χρειάζεται να κάνουν τον έλεγχο τα συνδικάτα!!
Συμφωνώ ότι τα λεφτά είναι σκατά. Τουλάχιστον σε σχέση με την τελευταία φορά που δούλευα σεζον που ήταν πριν 20 χρόνια. Ξεκινούσα βέβαια την 1η μέρα που κατέβαινα από εξεταστική και σταμάταγα μια μέρα πριν γυρίσω για την 2η, χωρίς κανένα ρεπό και πάνω από 10 ώρες την ημέρα, αλλά σε αυτό το διάστημα έπαιρνα πάνω από 10K€.δηλαδη 10 ωρες δουλεια τη μερα στο πενθημερο, εκτος εδρας για σαιζον με 1000 ευρω; Ακομη και με φαι και δωματιο μεσα;!
Αυτο θεωρειται για τους εργοδοτες καλη δουλεια με το κοστος ζωης στην ελλαδα του 2024;!
Λέω αυτά που μου λένε και εμένα, λείπω πάνω από 20 χρόνια.Μπορει στην Ζακυνθο, αν και μαθαμε μια περιπτωση, μονο, τα πραγματα να ειναι καλυτερα αλλα η γενικη εικονα ειναι υπερβολικα ασχημη.
Δεν αξιζει τον κοπο. Τωρα θα πεις, τι λε ρε μλκ; 10Κ; ξερεις...Ξεκινούσα βέβαια την 1η μέρα που κατέβαινα από εξεταστική και σταμάταγα μια μέρα πριν γυρίσω για την 2η, χωρίς κανένα ρεπό και πάνω από 10 ώρες την ημέρα, αλλά σε αυτό το διάστημα έπαιρνα πάνω από 10K€