Πρόβλημα με το Φόρουμ; Pull the other one!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πάντως, είναι πραγματικά πολύ γρήγορο το νέο φόρουμ. Ακόμα και στο κινητό! Νομίζω το καλύτερο feature της μετακόμισης!

ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;! ΤΙ ΕΓΙΝΕ;! Πώς, μα, δεν καταλαβ...ΓΟΥΑΤ;!<br><br>Ιν ολ σήρουσνες...&#039;ντάξει, θα το συνηθίσω. Και όχι, τίποτε άλλο, ξέρω ότι θέλετε να το σουλουπώσετε με τα όλα του, οπότε δεν ανησυχώ.<br><br>Με γεια μας  :drinks:

Επανήλθε το πρόβλημα με το preview post μιας και χθές λειτούργησε κανονικά.<br>Φαίνεται να κολάει στο "fetching preview..."<br> :confused:

Kάτι παίζει στο Αγγελίες->κλειδωμένες αγγελίες.<br>Με το που μπαίνω ασπρίζει το φόρουμ και τα θέματα που έχει είναι σαν να μην υπάρχουν, δεν δείχνει ποστς, είναι άδεια κλπ.<br>

Αυτό με το χρώμα αναμένεται ν&#039; αλλάξει, αυτό που δε βλέπεις τα posts μέσα στα κλειδωμένα νήμτα όμως δε θα έπρεπε να συμβαίνει. Είσαι σίγουρος ρε συ; Για χτύπα κι ένα Ctrl + F5 και ξαναπές μας.

Ναι, έκανα καμπόσες φορές CtrlF5.<br>Εμφανίζει μόνο το πρώτο ποστ (άλλοτε ολόκληρο, άλλοτε μισό), πέρα από αυτό τίποτε άλλο.

Αν εξαιρεσουμε το χρωμα, που οντως θελει αλλαγή, τα βλεπω ολα κανονικά.

@Adhan<br>Ακριβώς έτσι  :lol: <br><br>@Sketch<br>Ένα ty για το avatar. Saitama FTW :mosh: :mosh:

Βρίσκω τη νέα μορφή πιο βαριά, από άποψη κατανάλωσης όγκου δεδομένων και λιγότερο εργονομικά. Αυτά πάντα σε σχεση με το tapatalk. Οπότε προφανώς και το θέλω.<br>Επίσης, επειδή πολύ το διαβάζω, η μετάβαση έγινε για να βολευτούν οι ταμπλέτες;

Επειδή δεν το βλέπω να αναφέρεται συγκεκριμένα, αλλαγή θέλει το χρώμα στο background των sticky post. Τα άσπρα γράμματα από πίσω φαίνονται μόνο με highlighting.

Το search ειναι ΜΗ λειτουργικο στην παρούσα μορφή. Θέλει να γράψεις 2 λέξεις με το ζορι, ενω δεν δεχεται αριθμούς. Δεν γινεται να αλλαχθει ε?<br><br>Εντιτ: ακυρο το πρωτο, απλα δεν δεχεται αριθμους. Λεει οτι πρεπει να ειναι "two character long"

Εκανα εντιτ το πανω σχολιο. Αλλα και παλι, γιατι να μην δεχεται αριθμους?

<blockquote><br>Επειδή δεν το βλέπω να αναφέρεται συγκεκριμένα, αλλαγή θέλει το χρώμα στο background των sticky post. Τα άσπρα γράμματα από πίσω φαίνονται μόνο με highlighting.<br></blockquote><br><br>Δοκίμασε CTRL+F5, το αλλάξαμε από χθες το χρώμα των Stickies.<br><br><br><blockquote><br>Επίσης, επειδή πολύ το διαβάζω, η μετάβαση έγινε για να βολευτούν οι ταμπλέτες;<br></blockquote><br><br> :lol: <br><br>Τυχαίνει να είναι περισσότερο λειτουργικό σε κινητά και ταμπλέτες, αλλά δεν ξυπνήσαμε μια ωραία μέρα και είπαμε "ρε σεις, μήπως να φτιάξουμε άλλο φόρουμ που θα φαίνεται καλύτερα σε ταμπλέτες?" ή κάτι τέτοιο.<br><br>Το Κουνένα είχε καταλήξει πολύ περιοριστικό, ειδικά για το αυξανόμενο μέγεθος της κοινότητας. Μπορεί να μην το βιώνει τόσο πολύ αυτό ο μέσος χρήστης, αλλά ως Admins είχαμε αρκετούς περιορισμούς που πλέον φαίνεται πως έχουν εξανεμιστεί. Και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει καν το σκάλισμα των επιλογών μας από άποψης διαθέσιμων Plugins κτλ.

<blockquote><br>Αυτό με το χρώμα αναμένεται ν&#039; αλλάξει, αυτό που δε βλέπεις τα posts μέσα στα κλειδωμένα νήμτα όμως δε θα έπρεπε να συμβαίνει. Είσαι σίγουρος ρε συ; Για χτύπα κι ένα Ctrl + F5 και ξαναπές μας.<br></blockquote><br><br>Κάτι πρέπει να παίζει με τα κλειδωμένα νήματα και με το προφίλ μου γενικότερα. Δοκίμασα να μπω και στο φορουμικό τίτλο που κλειδώθηκε και τα ίδια μου κάνει, πετσοκομένο το αρχικό ποστ και τίποτε άλλο. Μόνο εγώ πρέπει να το έχω, παίζει με αλχημείες να διορθωθεί.

Χάλασε το thread του Request Title; Έχει αλλάξει και το backround color του.

To κλείδωσα και δεν έχουμε φτιάξει ακόμα σέξι χρώμα για τα κλειδωμένα θρέντς. Ctrl+F5 για refresh cache είναι ο φίλος μας!

Πέραν από το χρώμα, δεν φαίνονται τα post που είχε. Έχουν χαλάσει όλα. Εκτός κι αν ήταν αυτός ο σκοπός :gappa:<br><br>Χρησιμοποιούμε Ctrl+F5  :wink:

Σου έπιασε το ctrlF5 jimmy;

Back