Πρόβλημα με το Φόρουμ; Pull the other one!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
με νιντζαρε ο χανκ, αλλά αυτο οπως ξερωμε δεν θα με σταματησει απο ενα ακομα αχρηστο ποστ:

ελεγα λοιπον οτι δεν μπορω να σκεφτω ΤΙΠΟΤΑ που να μην ταιριαζει αψογα στο κεφαλι του άβατα του νορσγκαξξξξξξλλλλλ.
Η.
ΑΠΟΛΥΤΗ.
ΦΑΤΣΑΡΑ.
. _

αλήθεια τώρα δε κλείνει; είμαστε και μιας κάποιας ηλικίας πλέον, ζαλιζόμαστε.

Τι το περάσατε κύριε δω χάμω; Άνοιξε-κλείσε; Ξέρετε πόσοι Ινδοί εργάστηκαν σκληρά για να έχετε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ αυτό το υπέροχο τοπίο;

Τι το περάσατε κύριε δω χάμω; Άνοιξε-κλείσε; Ξέρετε πόσοι Ινδοί εργάστηκαν σκληρά για να έχετε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ αυτό το υπέροχο τοπίο;
Να κάνω μια τυχαία μαντεψια και να πω ένας? :p

Κλείνει ρε εγώ δεν βλέπω τίποτα, το είχα κλείσει από την πρώτη φορά που έγινε και νομίζω ο Νορθ είχε αναφέρει πως

εχει δικιο ο μυρμιδών, δεν θυμαμαι τι ειχε ειπωθει, αλλά με λιγο ψαξιμο στα πρεφερενσηζ, βρισκεις την επιλογη.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ το απενεργοποιησα

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι τωρα μαραζωσα γιατι δεν εχω κατι να γκρινιαξω και να γραψω χαριτωμενιες.

πόρνη ζωή.

Κλείνει ρε εγώ δεν βλέπω τίποτα, το είχα κλείσει από την πρώτη φορά που έγινε και νομίζω ο Νορθ είχε αναφέρει πως
εχει δικιο ο μυρμιδών, δεν θυμαμαι τι ειχε ειπωθει, αλλά με λιγο ψαξιμο στα πρεφερενσηζ, βρισκεις την επιλογη.
Θυμιστε μου ρε πως κλεινουνε αυτα;
Δε θυμαμαι τιποτα και βαριεμαι να ψαξω τι λυση ειχα βρει

Το βρηκα!! HALLELUJAH

1701428865740.png

τι ν αυτος ρε παιδακι μου.
ρε, μην εισαι παρτυ πουπερ.
ασε τον κοζμο να νιωσει αντβεντσουρινακης και να χει την ικανοποιηση οτι το 'βρε μονος του.... :p:geek:

σε άλλα νεα, επειδη μ αρεσει να ειμαι οφλαιν και να μπαινω μονο οταν ποσταρω, πληροφορω την γκομιούνιτυ οτι αν εισαι λογκ οφφ, πεφτει παλι ο χιονης πυκνός.

οπότε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, μπορω παλι να γκρινιαζω....

η ζωη ειναι Ομορφη, το συμπαν ειναι στη σωστη του θεση ξανά.

Ο Νορθσκαρντ είναι ο ηλικιωμένος της γειτονιάς που θα του σκάσει η μπάλα στο μπαλκόνι και θα την σκάσει μπροστά σου, αντί να σου την δώσει. Είναι το άτομο που στα μπατσελορ πάρτυζ, θα σου πει για το πως γεννάνε οι χελώνες και γιατί ο ήλιος είναι πράσινος.
Είναι απλά αυτός ο τύπος...
ΣΕΗΜ ΟΝ ΓΙΟΥ

Κάτι σε ηχητικό δεν έχουμε πχ ήχος κούτσουρου που σκάει στο τζάκι;
Αντί να ψάχνουμε 3ωρα βίντεο στο yt.

Back