Πρόβλημα με το Φόρουμ; Pull the other one!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Που και που βγαινει ο ποντικος που αφησε ο Ινδος. Μαζι με τα ψιχουλα που βρισκει κατω απο τα τραπεζια, μασουλαει και κανενα καλωδιο. Απο χθες το βραδυ ξεκινησαν κατι λοξυγκες. Χθες δεν μπορουσα... nvm. Το θεμα ειναι οτι τα θεματα ξεκινανε την νυχτα... αρα... εχω δικαιο για τον ποντικο του Ινδου. Καμια σχεση με του Αρκα.

Σε πεντεξι χρόνια που θα το πιάσει αδερφός Βαλκάνιος θα συνειδητοποιήσει ότι κάποιο εντελώς άκυρο σημείο του CSS κώδικα είναι γυρισμένο σε IST ώρα. Τότε το πλήρωμα του χρόνου θα έχει έρθει και ο νευρικός κλονισμός θα έχει ολοκληρωθεί.

Να βαλετε τον σρεντερ να ριξει ενα βλεφαρο. Ειναι μανουλα στις βελτιστες ρυθμισεις.
Το RQ θα τρεχει με σωστη αναλυση και frames.

Να βαλετε τον σρεντερ να ριξει ενα βλεφαρο. Ειναι μανουλα στις βελτιστες ρυθμισεις.
Το RQ θα τρεχει με σωστη αναλυση και frames.
Θα πρέπει να δωρίσει την κάρτα γραφικών του για να τρέχει σφαίρα το site :p

Μιας και στο "Τι ακούμε σήμερα" αρχίσαμε να ανεβάζουμε VIC, αιτούμαι reaction έναν τενεκέ φέτα (βαρελίσια για εξτρά τυρίλα).

Για μεγαλύτερο ρεαλισμό, θα έπρεπε οι καρδούλες να χτυπάνε μεταξύ τους και, κάποιες να διαλύονται και άλλες να αλλάζουν κατεύθυνση.

Η καρδουλοβροχη επρεπε να κλεισει. Δεν μπορουσα να διαβασω και σε στιγμες, νομιζα οτι επαθα αστιγματισμο.
Μηπως το φορουμ θελει να ερωτευτουμε μεταξυ μας; ε; υπαρχει σιωνομασωνικο τεχνασμα;

Την μία νιφάδες, την άλλη καρδούλες, την άνοιξη πασχαλίτσες, δουλειά δεν είχε ο Διάολος, μου φαίνεται!!!

:p:p:p:p

Το προσεξα αλλα δεν ηθελα να ενοχλησω την απαντηση που περιεγραφε και τις δικιες μου σκεψεις, εκτος απο το "παιξιμο"

Τις τελευταίες μέρες ο Edge όταν ανοίγει το φορουμ σέρνεται. Σε άλλες σελίδες άλλων σάιτ που σαφώς δεν επισκέπτομαι παρά μόνο τώρα για δοκιμαστικούς - τεχνικούς λόγους, πάνε όλα σφεντόνα. Διαπίστωσα οτι στο RQ ρουφάει 5,5gb ram όταν πάω να ανοίξω ένα θρεντ, με αποτέλεσμα να κολλάει. Δοκίμασα σε firefox και opera και όλα δουλεύουν ρολόι, αλλά θέλω και στον edge να δουλεύει ρολόι γιατί έτσι.
Το σύστημα είναι: AMD RYZEN 7 2700 (ακόμα δυστυχώς), SAPPHIRE RX 6600 GDDR6 8GB PULSE (να σημειωθεί το πάλς), 32gb DDR4, 256GB NVME M2, ΟΘΌΝΗ ΗΡ 1080Ρ (αλλά ποιοτική με καλή απεικόνιση).

ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΟ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ.

Back