Πρόβλημα με το Φόρουμ; Pull the other one!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τρελό ξεφάντωμα για μικρούς και μεγάλους.

Τουλάχιστον πήραμε ξεκάθαρα θέση σαν κοινότητα στο θέμα της Παλαιστίνης, καιρός ήταν πραγματικά.

Το φόρουμ διαθέτει ένα plugin που περνάει αυτόματα themes/skins με βάση τις κυριότερες "γιορτές της ανθρωπότητας", και πέρασε από μόνο του ένα skin για τη χάνουκα απόψε. Έχω διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ και το βρήκα αστείο, ούτε θέση παίρνουμε "ως κοινότητα" μέσω αυτού ούτε τίποτα (το αν "παίρνουμε θέση" ή όχι κιόλας φαίνεται από τα ποστ που γίνονται στο αντίστοιχο θρεντ). Λαχάιμ.

Eγώ έχω πιο διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, γι' αυτό το είπα έτσι.

Τουλάχιστον πήραμε ξεκάθαρα θέση σαν κοινότητα στο θέμα της Παλαιστίνης, καιρός ήταν πραγματικά.
Το ξέρω ότι δεν το εννοείς έτσι, απλά για την ιστορία, ένα εντυπωσιακό ποσοστό τών εβραίων (εκτός ισραήλ βέβαια) είναι κατά τής σιωνιστικής οντότητας. Επίσης εγώ καταλαβαίνω δύο τρόπους ένα μέσο να παίρνει θέση. α) με εντιτόριαλ, β) με μπάνια.

Τί βάλατε στο κεφάλι μας? Αντίχριστοι, άγιες μέρες του Κυρίου! Θα σας τιμωρήσει ο Θεός με λιμούς, καταποντισμους! Ιερή φωτιά και Άγγελοι Κυρίου θα σας διαμελίσουν με τα φλεγόμενα σπαθιά της οργής Του!
Διαβάζοντας με τα αγόρια μου τα θρησκευτικά για το σχολείο, έχω μείνει άφωνος που σύμφωνα με την παλιά διαθήκη, για merciful, loving, caring Θεό οι λιμοί, οι φυσικές καταστροφές και οι κατάρες που έριχνε στους ανθρώπους ήταν συνεχείς 😅

Στην Παλαιά Διαθήκη, ο Θεός ήταν πιο εκδικητικός και μπαντ αςς. Στην Καινή "μαλάκωσε" κάπως. Είναι όπως και στις ταινίες μάλλον. Το σίκουελ είναι πάντα πιο "σοφτ". :Ρ

ίσως ήρθε η ώρα το RQ να διαγράψει το twitter του μετά το σιγκ χέιλ του Ίλον;

τζάμπα μαγκιά είναι, δε το διαβάζει και κανείς :p

ίσως ήρθε η ώρα το RQ να διαγράψει το twitter του μετά το σιγκ χέιλ του Ίλον;

τζάμπα μαγκιά είναι, δε το διαβάζει και κανείς :p

Αν υπάρξει μελλοντικά γενικευμένη μετακίνηση κοινού και χρηστών προς άλλη πλατφόρμα μπορούμε να το εξετάσουμε. Προς ώρας το Twitter χρησιμοποιείται από σχεδόν όλους τους developers οπότε έχει ακόμη μεγάλη χρηστικότητα για αυτούς. Εξάλλου οι εναλλακτικές δεν είναι και πολύ καλύτερες αν μιλάμε για ζήτημα ηθικής.

Την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, απλώς θυμηθείτε:

1741167148952.png

Μία ευγενική χορηγία του spamhaus.org

Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τα μέλη του RQ πάντως :p

Πρόσεχε τι λες γιατί θα σε κάνω ignore, μετά ban, μετά ξανά ignore και στο τέλος θα βάλω χέρι στο stash σου με τα μακαρόνια!!!111!!!111!!!

Οι καιροί είναι γεωπολιτικά χαλεποί και ένα σταυροδρόμι λαών, πολιτισμών, ιδεών, και οικονομικών παραγόντων παγκόσμιου βεληνεκούς όπως το RQGR μπαίνει στο μάτι πολλών.

ρε ειμαι σ επικινδυνη ηλικια, μη μου κανετε τετοια...

νταταμπέι λεει, βεριφικέισο λεει, τα χρειαστηκα. να, να, σκεφτηκα ο πραιμίνιστε εστειλε το λιμενικο να με συλλαβει επειδη ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ κατεβαζε τις καλτσες του απ το ip μου....
ευτυχως ητο φωλσαλάρ. ολα ειναι παλι στην θεση τους.
καρδουλίνια. 🫶.

παιζει κατι με το σκιν του φορου εδω και καναδυο μερες?
οταν ειμαι λογκαρισμενος, βλεπω αυτο που εχω διαλεξει.
οταν δεν ειμαι, μου βγανει ενα "ερωτικοαιρετικο" λεει, που μου ανακατευει τα μεσα μου.

το γυριζω εκει που πρεπει, αλλά μετα (υποθετω αφου λογκαρω για να γραψω κατι και ξελογκαρω φευγοντας) παλι βανει αυτο που θελει.
μεχρι προχτες δεν φεροταν ετσι. ξευρετε κατι παραπανω?

Το default theme είναι το καινούργιο, οπότε στους επισκέπτες εμφανίζεται αυτό. Αν κάποιος λογκάρει και διαλέξει το παλιό, τότε θα του εμφανίζεται το παλιό για όσο καιρό είναι λογκαρισμένος, εις το διηνεκές. Αν κάνει log-out, προφανώς το σύστημα τον αντιμετωπίζει σαν επισκέπτη και του εμφανίζει το καινούργιο.

Προσωπικά απορώ γιατί να κάνεις log-out κάθε φορά αντί απλά να το αφήσεις λογκαρισμένο και να επανέρχεσαι όταν και όποτε. Δεν είναι ότι το σύστημα φαρμάρει κρύπτο από τους λογκαρισμένους χρήστες ή κάτι τέτοιο. Και ούτως ή άλλως μετά από 15-30 λεπτά αδράνειας η σύνδεση απορρίπτεται και ο εκάστοτε χρήστης παύει να εμφανίζεται στους ενεργούς.

Back