Πρόβλημα με το Φόρουμ; Pull the other one!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
τα ακουω αυτα, οκ. αλλο ρωτησα, ωστοσο. αν αλλαξε κατι απο προχτες. γιατι αυτο το αιρετικοθημ αν θυμαμαι καλα, υπηρχε και πριν.
δεν το ρωτησα για κουτσομπολιο, αλλά για να δω μηπως κατι τρεχει στις δικες μου ρυθμισεις, κανενα ατσαλο απντειτ απο κανα σοφτγουερ η ξερω γω οτι αλλο.

εφοσον μου λες οτι εγινε απ το αδμινιστράτο, ολα καλα. γλυτωσα κοπο.

και για να σου λυσω την απορια, λογκαρω και ξελογκαρω γιατι ειμαι μαζοχας. μ αρεζει να περναω καθε φορα πασγουωρντ κλπ. φτιανομαι.
και οσο εχω αυτη την επιλογη, θα συνεχισω ετσι.
ο καθενας εχει τα ocd του νομιζω. και το να συμφιλιωνεται μαζι τους και να τα αγαπα, το θεωρω θετικο.

Πέρασα ένα update στο αιρετικό theme προψές και μάλλον το ανέβασε στην ιεραρχία ή κάτι τέτοιο σε σχέση με το παλιό. Can't be arsed να το διερευνήσω περαιτέρω, πρέπει να παίξω Kingdom Come.

Ακριβώς τις ίδιες απορίες-προβληματισμούς-κολλήματα έχω κι εγώ με τον @Χειρομαλάχτης.

Απεχθάνομαι το ερωτικοαιρετικό στυλάκι. Το καντηλαναυτικό είναι κλάσεις ανώτερο σε σχεδιασμό και στυλ και είναι κομψό σε όλα του (από επιλογές χρωμάτων μέχρι γραμματοσειρά).

@Hellion : έρχεται Πάσχα, είσαι Αρχιμανδρίτης και αφήνεις το ΑΙΡΕΤΙΚΟ θέμα ως default;;;;;;111;;;;; ΑΙΣΧΟΣ!!!1111!!!ΣΑΚΡΙΛΕΤΖ!!!1111!!!

Last edited:
Για αυτό ο καλός Θεός μας, στην απέραντη σοφία του, φρόντισε ώστε να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής theme και έτσι μπορείτε να μην βλέπετε καν το καινούργιο theme όσο είστε λογκαρισμένοι πολίτες του ρέητζ κουήτ τέλεια τζή άρ. Οι επισκέπτες όμως θα το βλέπουν. Τα updates του θήμ έχω την εντύπωση πως δεν εφαρμόζονται στο παλιό, οπότε αν υπάρχει 1 στο εκατομμύριο περίπτωση να έχει security τρύπες τότε προτιμώ οι μη-συνδεδεμένοι να βλέπουν το καινούργιο και αναβαθμισμένο.

Κάπως έτσι τρύπησαν και το 4τσαν. Many such cases.

γιατί ρε τι έχει του πτανιάρικο;

Είναι πτανιάρικο χωρίς πτάνες... :Ρ

Αλλά πέρα από την πλάκα, ΟΚ, θέμα γούστου. Θεωρώ ότι το καντηλαναυτικό ταιριάζει "γάντι" στο φόρουμ μας. Το πτανιάρικο μού φαίνεται απρόσωπο και ότι δεν αντικατοπτρίζει την ιστορία και την προσφορά αυτού του φόρουμ. Το υποβαθμίζει και το κάνει να μοιάζει σαν ένα οποιοδήποτε άλλο φόρουμ...

Αλλά αν υπάρχει έστω και μια περίπτωση που να εγείρεται θέμα ασφάλειας, όπως λέει ο Αρχιμανδρίτης μας, τότε θα το πιούμε ΚΑΙ αυτό το πικρό ποτήρι...

Μέχρι πριν λίγη ώρα είχα το πτανιάρικο που άρεσε πλιότερο αλλά διαβάζοντάς σας σκέφτηκα να ξαναθυμηθώ το παλιό για λίγο και το άλλαξα. Διαπίστωσα λοιπόν οτι στο παλιό το κουμπάκι ""WHAT'S NEW"" φαίνεται ατόφιο και δε χρειάζεται να κάμεις το επιπλέον υπερπολύτιμο κλικ στο βελάκι για να το εμφανίσεις. Σολντ, ξανά στο παλιό.

αυτο δειχνει η δευτερη εικονιτσα (sic) που παρέθεσα (ωου!!!).
εμεις που δουλευωμε το new posts πρεπει να κανωμε ΤΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ κλικ.... :p:rolleyes:

Έστειλα το What's New και το Forums τέρμα αριστερά ώστε να μη χρειάζεστε παραπάνω κλίξ. Αν βολεύουν πείτε να τα κρατήσω αλλιώς να ξαναπάνε δεξιά.

Σούρτα-φέρτα-πάνω-κάτω... Ό,τι και να κάνετε, το πτανιάρικο θα είναι υποδεέστερο... Αν η διεύθυνση αρχίσει να μοιράζει τσουρέκια, το ξανασυζητάμε όμως... :Ρ

Να το ξαναπάω δεξιά τότε. Μιλήστε υπεύθυνα.

Σπλέντιντ!!!! Τώρα μάλιστα -και χωρίς καμία πλάκα- είναι κατά πολύ βολικότερο. Μακάρι να παραμείνει έτσι και να μην το αλλάξουν πάλι από τα κεντρικά.

αποδειχτηκε ακομα μια φορα οτι το προλεταριάτο ενωμενο μπορει να καταφερει θαύματα....

Έστειλα το What's New και το Forums τέρμα αριστερά ώστε να μη χρειάζεστε παραπάνω κλίξ. Αν βολεύουν πείτε να τα κρατήσω αλλιώς να ξαναπάνε δεξιά.
Στο ιδιο πνευμα, γινεται να βαλουμε κουμπι jump to new διπλα απο τους τιτλους των θρεντ πριν μπουμε σε καποιο ή να παταμε το new και να κανει το ιδιο? Θα γλιτωνε ενα υπερπολυτιμο δεκατο του δευτερολεπτου.

Kαι double-jump και triple-jump που θα κάνουν ακριβώς το ίδιο με το απλό jump, αλλά οκ απλά για να υπάρχει η επιλογή.

Θεωρητικά κλικάροντας στον τίτλο οποιουδήποτε θρεντ ο browser μεταφέρει αυτόματα στο τελευταίο μη-αναγνωσμένο ποστ. Αλλά έχω παρατηρήσει πως αυτό δε λειτουργεί πάντα για κάποιο λόγο και περιστασιακά μεταφέρει απλά στο 1ο ποστ. Ίσως έχει να κάνει με cookies, caches, adblocks, τείχη του βερολίνου κτλ.

Back