PRINCE OF PERSIA THE LOST CROWN

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Παίζω αυτή τη περίοδο και το καταδιασκεδάζω. Παρά τα δυσάρεστα νέα νομίζω ότι αργά ή γρήγορα θα ξαναδούμε metroidvania στο σύμπαν αυτό, καθώς αποδείχτηκε ότι του ταιριάζει απόλυτα. Απλά όπως προαναφέρθηκε δε το βοήθησε καθόλου η αρχική τιμή, οι πολλές άλλες ποιοτικές και φθηνότερες επιλογες στο είδος και σε συνδυασμό ίσως με τη φήμη της ubi. Πάντως εκεί κάπου στα 20-25 € είναι ό,τι πρέπει
btw στην έκδοση που παίζω έχει και εναλλακτικά skins ( ναι το μαλλί είναι λες και παίζεις με τον busta rhymes... )

Last edited:
Τον ξέρω τον τύπο, έχει εξελιχθεί σε μεγάλο παπατζή (κάποτε ήταν σημαντικός developer). Ταΐζει σανό στους υστερικούς που
Βλέπουν τα πάντα woke και κονομάει.
σιγουρα εχει στο βιογραφικο του πραγματα αλλα δεν ηταν και τοσο συμαντικος αν τα δεις καλυτερα τα πραγματα. για να αραζει twitter καλος ειναι. για κατι παραπανω μαλλον δεν το εχει. καλοφαγωτα τα λεφτα που πηρε (παρνει).

Γοκ ξε-γοκ, το μαλλί είναι όντως κακόγουστο και μημ πλέον. Δε γίνεται να βλέπεις το 75% των χαρακτήρων στα σύγχρονα games, ανεξαρτήτως setting και εποχής, με την κουπ κλαρινογαμπρός σε διάφορες παραλλαγές.
Όχι ότι αυτό οδήγησε στο να μην πιάσει το παιχνίδι το στόχο του, αλλά να 'χαμε να λέγαμε.

Το ίδιο όμως γινόταν και με τους κοντοκουρεμένους space marines που βλέπαμε σε όλα τα παιχνίδια για μια δεκαετία. Δεν είναι καινούριο φαινόμενο δηλαδή.

Για τοσο απλα παιχνιδια οπως τα 2d δεν χρειαζεται να πουλησουν εκατομυρια για να βγαλουν κερδος. Την δεκαετια του 90 ολα τα παιχνιδια ετσι ηταν 2d και δεν ειχαν προβλημα οι εταιριες με τις πωλησεις . Μου φαινεται απιθανο λοιπον ενα τετοιο παιχνιδι το 2024 να μην εχει κερδος αφου τωρα με τα σημεριαν pc και προγραμματα μπορεις να φτιαξεις ενα 2d παιχνιδι πολυ πιο γρηγορα και ευκολα αρα με ακομα μικροτερο κοστος.Θα το παιξω σιγουρα!

Το ίδιο όμως γινόταν και με τους κοντοκουρεμένους space marines που βλέπαμε σε όλα τα παιχνίδια για μια δεκαετία. Δεν είναι καινούριο φαινόμενο δηλαδή.
Δεν είναι το ίδιο ρε συ ένα στρατιωτικό κούρεμα με την καγκουριάδα. Και ακριβώς όπως το 'πες, επειδή ήταν ντουντέμπροζ (sic), εκεί ταίριαζε.

Δεν είναι το ίδιο ρε συ ένα στρατιωτικό κούρεμα με την καγκουριάδα. Και ακριβώς όπως το 'πες, επειδή ήταν ντουντέμπροζ (sic), εκεί ταίριαζε.

Νομίζω ότι δεν είναι το ίδιο γιατί είναι πιο κοντά στην δική μας αισθητική. Πιθανώς για ένα άτομο με διαφορετική καταγωγή και παραστάσεις η εντύπωση να είναι αντίστροφη.

Back