Προσφορά Cosmote "Απεριόριστα Data για 30 ημέρες"

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Στην Γερμανία, στην καρδιά της καπιταλιστικής Ευρώπης κ της ελεύθερης αγοράς, πληρώνω καρτοσυμβόλαιο απεριόριστα σε σταθερά κ κινητά σε όλη την Γερμανία +7gb internet τα οποία από τον περασμένο Μάιο έγιναν 10 χωρίς αύξηση τιμής των 10€ το μήνα.
Ναι, αλλά δεν έχουν filotimo ούτε ξέρουν τι πάει να πει kefi.

Η κουβέντα εδώ έχει πολλή σχέση με αυτήν στο άλλο thread για το 1+1. Επισκεπτομαι συχνά την Γερμανία λόγω συγγενών και αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι το σύστημα δουλεύει, ούτε μαγκιές παίρνει τις πολυεθνικές να κάνουν, ούτε τα δέχονται όλα άκριτα οι καταναλωτές και τέλος, οι εποπτικές αρχές κάνουν την δουλειά τους. Μια κανονική χώρα, καμία σχέση με την Ελλάδα.

Ναι, αλλά δεν έχουν filotimo ούτε ξέρουν τι πάει να πει kefi.

Η κουβέντα εδώ έχει πολλή σχέση με αυτήν στο άλλο thread για το 1+1. Επισκεπτομαι συχνά την Γερμανία λόγω συγγενών και αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι το σύστημα δουλεύει, ούτε μαγκιές παίρνει τις πολυεθνικές να κάνουν, ούτε τα δέχονται όλα άκριτα οι καταναλωτές και τέλος, οι εποπτικές αρχές κάνουν την δουλειά τους. Μια κανονική χώρα, καμία σχέση με την Ελλάδα.
Μια χαρά μαγκιες κάνουν και εκεί οι πολυεθνικές. Αυτό που έχουν όπως οι Γερμανοί και ζηλεύω πολύ, είναι έντονη καταναλωτική συνείδηση και αντιδρούν πραγματικά και συστηματικά εάν κάτι δεν τους αρέσει. Εμείς εδώ απλά γκρινιάζουμε αλλά δίνουμε τα λεφτά μας μια χαρά

Πριν απο αρκετο καιρο, βαρεθηκαν να με παιρνουν τηλεφωνο για να κανω συμβολαιο. Την τελευταια φορα με πηρε καποια και μου ειπε οτι με τα 30€ που σπαταλαω καθε μηνα, μου ειναι φτηνοτερο να κανω συμβολαιο και θα παρω και δωρακι δωρεαν GB, καποιες ωρες δωρεαν χρονο ομιλιας και πολλα δωρεαν sms.
Αυτα τα 30€ ηταν μεγιστο ψεμα. Ολες αυτες οι ωρες ομιλιας και τα sms, τι να τα κανω; ολους μπλοκαρισμενους τους εχω.
Οσοι δεν ειναι μπλοκαρισμενοι, με παιρνουν αυτοι για να κανουν flex τις δωρεαν ωρες ομιλιας που δεν προλαβαινουν να χρησιμοποιησουν. Ολα αυτα τα δωρεαν ειναι δωρα αδωρα.
Ξερουν ποσο μιλαμε στο κινητο και σου πουλανε ακριβοτερη συνδρομη με χρονο που ξερουν οτι θα ειναι δυσκολο να χρησιμοποιησεις.

Ανανεωνω μονο οταν ερχεται μηνυμα οτι θα διαγραψουν τον αριθμο μου λογω ακινησιας.
Την τελευταια φορα που εβαλα ζουμι στο κινητο, ηταν πριν μερικους μηνες. Επαιζε ηδη η ειδηση οτι το μινιμουμ θα ειναι 12€. Μπουκαρα σε καταστημα ψιλικων και ρωταω, ποιο ειναι το μινιμουμ ρε κοπελια; 5€ ή 8€; δεν θυμαμαι.
Γιατι να παω σε καταστημα;
Απο το σπιτι δεν βγαινω και αν βγω, οπου παω εχει wifi, ακομα και στον φουρνο. Τι να τις κανω της δωρεαν κλησεις και τα sms;
Με εχουν διαγραψει και δυο φορες επειδη απουσιαζα σε χωρες εξωτικες. Ευτηχως καταφερνα να παρω τον ιδιο αριθμο.

Μια χαρά μαγκιες κάνουν και εκεί οι πολυεθνικές. Αυτό που έχουν όπως οι Γερμανοί και ζηλεύω πολύ, είναι έντονη καταναλωτική συνείδηση και αντιδρούν πραγματικά και συστηματικά εάν κάτι δεν τους αρέσει. Εμείς εδώ απλά γκρινιάζουμε αλλά δίνουμε τα λεφτά μας μια χαρά
Η καταναλωτική συνείδηση των Γερμανών βάζει χαλινάρια στις πολυεθνικές, αυτά τα δύο συνδέονται.

Από εκεί και πέρα δεν θα άφηναν η κυβέρνηση και γενικά οι αρχές μια αγορά ανεξέλεγκτη όπως γίνεται στην Ελλάδα με το ρεύμα, τα τηλέφωνα και γενικότερα τα πάντα όλα.

Επίσης, έχω αποκομίσει την αίσθηση ότι μια μεγάλη Γερμανική εταιρεία μπορεί κάλλιστα να κλέψει και να λαδώσει παντού, αλλά ποτέ μέσα στην Γερμανία.

Επίσης, έχω αποκομίσει την αίσθηση ότι η SIEMENS μπορεί κάλλιστα να κλέψει και να λαδώσει παντού, αλλά ποτέ μέσα στην Γερμανία.
Ισχυει, οπως εγινε με το σκανδαλο των αυτοκινητων στην Αμερικη.

Αυτό που έχουν όπως οι Γερμανοί και ζηλεύω πολύ, είναι έντονη καταναλωτική συνείδηση και αντιδρούν πραγματικά και συστηματικά εάν κάτι δεν τους αρέσει. Εμείς εδώ απλά γκρινιάζουμε αλλά δίνουμε τα λεφτά μας μια χαρά

Μήπως επειδή οι Γερμανοί (εκτός από φίλοι μας) είναι και τσίπηδες; Αυτοί ρε συ "προώθησαν" τους θαλάμους αερίων ως την πιο κοστ εφέκτιβ λύση εξόντωσης συμμόρφωσης των Εβραίων.

Έλληνας και καταναλωτική συνείδηση δεν πάνε μαζί, δεν ξέρω γιατί, θα είναι στο DNA και εγώ δεν έχω το ίδιο με τους άλλους.

Εδώ είχε σκάσει το σκάνδαλο με ΝΙΚΑΣ και το κρέας από ψοφάλογα και οι κυρίτσες έβλεπα στο ΣΜ να ζητάνε ΜΟΝΟ ΝΙΚΑΣ... τυπικοί γιδέοι τόσα χρόνια ΝΙΚΑΣ παίρνω γιατί να αλλάξω; Ξέρω εγώ; Γιατί δεν είναι καν η ίδια εταιρία; Γιατί αλλάζουν τα πάντα; Γιατί άλλαξε το προϊόν; Διάλεξε μαντάμ.

Και τώρα τα ίδια, δεν έχουν τιμές στο θεό γιατί δεν ψωνίζουν, έχουν τιμές στο θεό και ακόμα αγοράζουν "την μάρκα μου" να πάρτα, και εσύ και η μάρκα σου.

ΝΙΚΑΣ; εγω δεν ακουμπαω καν τα προιοντα που ειναι διπλα τους, επειδη οι συσκευασιες ακουμπανε μεταξυ τους.
Το ιδιο ισχυει και για μια αλλη γνωστη εταιρια στον χωρο του κοτοπουλου. ΑΝ δεν κανω λαθος ειχε μπλεχτει σε καποιο σκανδαλο. Προτιμω να παρω το κοτοπουλο με την σταμπα του σουπερ μαρκετ, απο αυτα που τα ταιζουν με αλεσμενες μυτες γουρουνιων, οπλες αλογων, βρασμενα σιτηρα απο το τσερνομπιλ και μουχλα απο το αποχετευτικο συστημα κινεζικου εργοστασιου παραγωγης μεταλλαγμενου ρυζιου.

εγω δεν ακουμπαω καν τα προιοντα που ειναι διπλα τους, επειδη οι συσκευασιες ακουμπανε μεταξυ τους
Υπεύθυνος R&D Νικας διαβάζοντας το παραπάνω: "Παιδιά πιστεύω θα ήταν πιασάρικος ένας κωδικός ζαμπόν από λαγό ναούμε."

Αυτό που γράφτηκε, όταν ανεβαίνουν οι τιμές ο κόσμος δεν αγοράζει.
Υπήρχαν και άρθρα που κατηγορούσαν τους Γερμανούς λόγο αυτό, η χώρα συνεχίζει να έχει ύφεση επειδή η κατανάλωση δεν έχει φτάσει προηγούμενα επίπεδα

Αυτό το Cosmote Neo που διαφήμιζε η εταιρεία σαν "ψηφιακό πρόγραμμα" κτλ το έχει ενεργοποιήσει κανένας? Βλέπω πως το χαμηλότερο πακέτο τους είναι στα 19 ευρώ (έχουν και ένα με 16 ευρώ αλλά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, δηλαδή σάλτα και γαμήσου), και αν το ενεργοποιήσω θα πληρώνω λιγότερα απ'όσα δίνω τώρα στο συμβόλαιο έχοντας περισσότερες παροχές.

Τελικά την παράτησα τη what's up και το ιντερνετ της νοβα. Με 13 Χ 2 = 26€ για κάρτες και άλλα 23 στο ιντερνετ έβγαινε ενα 50άρι. Έβαλα με 55€ σύνδεση με απεριόριστα λεπτά για 2 κινητά μαζί με ιντερνετ και ελπίζω να πάει καλύτερα.

Τελικά την παράτησα τη what's up και το ιντερνετ της νοβα. Με 13 Χ 2 = 26€ για κάρτες και άλλα 23 στο ιντερνετ έβγαινε ενα 50άρι. Έβαλα με 55€ σύνδεση με απεριόριστα λεπτά για 2 κινητά μαζί με ιντερνετ και ελπίζω να πάει καλύτερα.
εγώ αντίστροφα πήγα και έβαλα CU και κάνω μια ανανέωση πριν λήξει το πακέτο με 13€ και έχω απεριόριστα τηλ και κανά 5άρι GB που αν δεν τα φάω και ανανεώσω on time μένουν στο πακέτο προς μελλοντική κατανάλωση.

εγώ αντίστροφα πήγα και έβαλα CU και κάνω μια ανανέωση πριν λήξει το πακέτο με 13€ και έχω απεριόριστα τηλ και κανά 5άρι GB που αν δεν τα φάω και ανανεώσω on time μένουν στο πακέτο προς μελλοντική κατανάλωση.

Ακριβώς το ίδιο κάνω κι εγώ χρόνια τώρα με το Γουατσάπ της Κοσμοτέ. Έχω μαζέψει τόσα λεπτά ομιλίας και τόσους γίγαντες που άμα μπορούσα να τα εξαργυρώσω, θα γινόμουν εκατομμυριούχος. :Ρ

αν δεν τα φάω και ανανεώσω on time μένουν στο πακέτο προς μελλοντική κατανάλωση.
Επρεπε να πανε φυλακη. Να σε μηδενιζουν επειδη εληξε ο μηνας; τι αλητεια ειναι αυτη;
Ειπε ο κουνελος, που χρησιμοποιει μονο wifi.

Back