Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Oι δύο τελευταίες ταινίες που ξεχάστηκαν στον φάκελο με τα νταουνλόντς. Κάτι κάνω λάθος αλλά δεν μπορώ να βρω τι είναι. Σας σκέφτηκα πάντως και είπα να τις μοιραστώ, ασχέτως αν ποστάρω ελάχιστα έως καθόλου στο τόπικ.

Δεν βλεπω ανατροπες στις υποψηφιοτητες για τα oscar. για να δουμε.

Soad μη σε νοιαζει μαναμ που ποσταρεις ελαχιστα, θα σε βρουμε εμεις.
τα ταινιακια, αν και μοιαζουν cradle of filth παραγωγες, νομιζω οτι εχουν ιστοριες να πουν.

συνεχιζω απο εκει που σταματησα,
Ειδα το Τσοκερ.

στα πρωτα δευτερολεπτα, οταν χαμογελαει στον καθρεφτη. απο αυτα τα πρωτα δευτερολεπτα της ταινιας, καταλαβαινεις οτι ο χοακιν ειναι για πολλα οσκαρ.

ποιος να το ελεγε οτι αυτος ο πιτσιρικας που εμοιαζε με αγοροκοριτσο, θα γινοταν βαρυ πυροβολικο υποκριτικης.

Οι χαρακτήρες αγαπημένοι από τα κόμικ. Το τρέιλερ μου φάνηκε λίγο meh. Το καλό είναι ότι δοκιμάζουν κι άλλα είδη ταινιών εκτός από τα κλασικά hero movies. Αυτή φαίνεται να είναι horror.

Είδα ξανά τα Χίμπιτ μαζί με τις κομμένες σκηνές. Δεν μπορώ να κταλάβω γιατί ήμουν τόσο δυσκοίλιος στο παρελθόν. Κταπληκτικές ταινίες και με τα χαλαρά όρια που έθεσα τούτη την φορά τις απόλαυσα. Ναι δεν είναι Άρχοντας, δεν εχει καθόλου καλά γραφικά, δεν δεν δεν αλλά και τι καταλάβαινα τόσα χρόνια που το έπαιζα σκληροπυρηνικός; Νομίζω ότι ήταν πανέμορφο ταξίδι στην Μέση Γη και τώρα υποχρεωτικά θα πρέπει να δω την τριλογία του Άρχοντα για να συνεχιστεί το ταξίδι

Ένας "φίλος" μου δάνεισε το black and blue.. Το σενάριο δεν το λες πρωτότυπο. Δεν έκανα το λάθος να το συγκρίνω με το Σερπικο και συναφείς ταινίες αστυνομικής σαπιλας.
Τον χρόνο μου δεν τον εχασα, αν και οι ανατροπές ήταν γραμμένες στους τίτλους αρχής. Το ταινιακι ειναι γυρισμένο με προσπαθεια και αυτό είναι δυνατό κριτήριο για μενα. Ήθελαν να δείξουν πράγματα και οι ερμηνείες δεν είναι άσχημες.

Ωραίο το 1917, όμορφη σκηνοθεσία, συνιστάται κυρίως στους λάτρεις των μονόπλανων.

Τίμιο το uncut gems.
Ο Sandler θυμήθηκε να παίξει (Από εποχές drunk punch love)

Τίμιο το uncut gems.
Ο Sandler θυμήθηκε να παίξει (Από εποχές drunk punch love)

Ειλικρινά δεν πίστευα ότι το έχει ακόμα μέσα του.

Καπου ειχα διαβασει για το lighthouse. Ειδα Dafoe και Pattinson και ειχα πει, αυτο παει για οσκαρ. Μαλλον εκανα λαθος.
Μετα το Vanishing με ψηνει υπερβολικα να το δω. Το ασπρομαυρο δεν αστειευεται.

Ρε παιδιά, ειλικρινά...
Ευχαριστήθηκε κανείς το Uncut Gems?

Ολη η ταινία απο την αρχή ως το τέλος ήταν ενας αχταρμάς ανούσιας έντασης και αναμπουμπούλας με ο,τι να΄ναι edgy χαρακτήρες. Λυπήθηκα το χρόνο που έχασα πραγματικά...

Τέτοιοι χαρακτήρες υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν.. Αποτύπωσε πολύ καλά τον ψυχισμό του τζογαδόρου και θύμισε σε σημεία κάτι από Sopranos.
Τίμια ταινία, αλλά όχι κάτι "αξιομνημόνευτο"

++ Είχαμε κάτι αιώνες να δούμε τον Sandler σε ρόλο ηθοποιού...

Τσεκάρετε το colour out of space!

Ρε παιδιά, ειλικρινά...
Ευχαριστήθηκε κανείς το Uncut Gems?

Τελειώσαμε χτες την ταινία αφού τη είδαμε τμηματικά. Ο λόγος για το τελευταίο ήταν τόσο η κούραση όσο και η σκοπίμως υστερική, αγχωδης ένταση/ρυθμός της ταινίας.

Πιστεύω ότι αποτυπώνει πολύ έντονα τη σαπιλα και την κατάπτωση του American dream. Ο Sandler υποδύεται ένα χαρακτήρα στα όρια αυτών του Μπέρτολτ Μπρεχτ. Έρμαιο των παθών του, δεν μπορεί ποτέ να ξεφύγει από την "υπόσχεση" του να "γίνει" όπως επιτάσσει το βορειοαμερικανικό μικροαστικό όραμα.

Δυσπεπτη ταινία, ο KG τα έσπασε, ο Sandler εξιλεωθηκε για όλες τις φόλες που έχει ρίξει στα μάτια μας από την αρχή της καριέρας του, κρίμα που άργησε να πάρει μπρος. Ελπίζω να τον ξαναδούμε σε τέτοιο σοβαρό, πειραματικό κινηματογράφο.

Ο Sandler? Υποδύεται??? Ο Sandler? Το 2020 μπήκε με τις μπάντες. Θάνατοι, επιδημιες, παγκόσμιοι πόλεμοι στο κατώφλι και ο Sandler καταφέρνει να υποδυθεί;
Ο Sandler...

Έχουμε και την απονομή των Όσκαρ σε 4 ώρες, με αυτά και με αυτά 😮

Λογικά θα πάρει πολλά ο Τζόκερ, 1-2 για τη σκηνοθεσία το 1917, 1 τιμητικό το Irishman, και τα υπόλοιπα σε μικρότερες ταινίες.

Ένα δεκαευρο στον Νταφόε, αν και ξέρω ότι η ακαδημία τον έχει χεσμενο

O Dafoe είναι ηθοποιός γίγαντας και Oscar δεν χρειάζεται για να αποδείξει ότι είναι ταλέντο. Ποιες ταινίες και ποιες σκηνές να πρωτοθυμηθω;
Για μένα είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς.
Εδώ, παρέα με άλλη ηθοποιαρα.

Back