O Ιντιανα Τζοουνς και το κυνηγι της χαμενης συνταξης.
edit
Ηθελα να γραψω για τον αραχνανθρωπο και με μπλεξατε με τον Ιντιανα.
ειδα το spiderman - far from home και δεν το εφαγα ολοκληρο το πεπονι. Το εργακι δεν ειναι ασχημο, μου αρεσε το στορυ αλλα ο Θωμας ο Ολλανδος μου καθησε στο στομαχι σαν προχθεσινο πατσιτσιο. ξεκινηστε οση γκρινια θετε.
το πρωτο ημιωρο ειναι σαν νεανικη σειρα απο τα 90's και η υποκριτικη μου εκανε αυτη την εντυπωση εντονοτερη, Ηταν αντε να μπουμε στα εφε και τις εκρηξεις για να το αφησουμε πισω αυτο το θεμα,
Απο την μια ειχα την ελλειψη βασικης ηθοποιας, γιατι δεν πρεπει να ξεχναμε οτι μιλαμε για ταινια, ειχα και τον Θωμα να πασχιζει να μας αποδειξει για την πατρικη φιγουρα που βρηκε στον Σταρκ και στο ενδιαμεσο τον εφηβικο ερωτα με μια ανορεξικη antisocial κοπελα. Πραγματα που θελουν ενα εξαμηνο σε υποκριτικη σχολη,
Το τελος ηταν τοσο τσιζι που ανετα θα ανοιγαν τυροπιταδικο sony.
ευτηχως που δεν τον εβαλαν να φορεσει την στολη του Iron man, γιατι πολυ το φλερταραν το θεμα.
Ο Τζακ ο Γλυνας μου αρεσε και το επαιξε ωραια το ρολακι του, ξεκινηστε οση γκρινια θετε,
εκανα μια βολτα στα random περιξ για να δω τι αποψη εχει για την ταινια, ο πληθυσμος που δεν εχει μολυνθει (ακομα).
με τετοιο κοινο, η επομενη ταινια θα μας δειξει τον Θωμα να καταπινει εντομοκτονο για τις αραχνες και να φοραει ατσαλινη στολη. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ!!!!!
υπερβαλλω λιγο, για τον χαβαλε.