Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Χθες βράδυ είχα όρεξη για κάτι τρόμου και έψαξα στο Rotten Tomatoes. Είπα να βάλω το Relic (2020), που μου προξένησε και μεγάλη απορία για το ότι στο σάιτ (tomatometer) έχει 92%, ενώ απ' τους θεατές (audience score) έχει 51%!
ΤΖΑΜΠΑ έχασα το χρόνο μου. Πραγματικά σας το λέω ότι μετά το τέλος στενοχωρήθηκα που θα μπορούσα σ' αυτό το διάστημα να προχωρήσω κανένα παιχνίδι. Τόσο μεγάλη διαφορά στα σκορ;!! Απορώ τί άρεσε δηλαδή στο σάιτ!
τους άρεσε το μαρούλι που πήραν για να γράψουν καλά λόγια

Είδα το Dune.
Φοβερή παραγωγή και καλές ερμηνείες, χωρίς χαζές ή πολύ bloated στιγμές. Κάτι που φοβόμουν εδώ που τα λέμε.
Νομίζω κάποιος το παρομοίασε εδώ μέσα με LoTR σε sci-fi αλλά θα έλεγα πως περισσότερο είχε vibe από GoT. Ιδιαίτερο setting αλλά δεν με ικανοποίησε και τόσο η ανάπτυξη του lore - ειδικά με τόσες αναφορές σε θρησκείες και πολιτική - ένιωθα σε στιγμές ότι θα μπορούσε να πει περισσότερα, ειδικά για τόσο μεγάλη ταινία.
Anyway, περιμένω να δω τη συνέχεια. Προτείνεται φυσικά σε κάθε λάτρη του είδους. 👌

Σας προτείνω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (αν δεν το έχετε δει ήδη) απ' το ertflix το "Οι περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρώ - Κύκλος 13 - Επεισόδιο 3 - Το πέτρινο φέρετρο". Μόνο δύο επεισόδια έχουν συνολικά εξάλλου και αυτό δεν είναι ουσιαστικά επεισόδιο, είναι σαν ταινία αφού είναι 1,5 ώρας. Είναι διαθέσιμο μέχρι 12-3.

Είδα το The Batman και μπορώ να πω πως ήταν πολύ καλό. 3 ώρες γεμάτες.

O Pattinson ήταν καλός τόσο ως Detective Batman όσο και ως -έχω τα προβλήματά μου- Bruce. Μου άρεσε πολύ η αντιμετώπισή του απο την αστυνομία. H Gotham πιο corrupted από ποτέ, ίσως και λίγο παραπάνω βροχερή απ'ότι συνήθως. Ένας από τους villains έχει καταπληκτικό origin, motive για τις πράξεις του και ταιριαστή ψυχωτική συμπεριφορά. Oscar από τώρα στην make up team για το πως κατάντησαν τον Colin Farrel. Αργή σχετικά ταινία, με ωραία σκηνοθεσία και μουσική. Γενικά είναι δύσκολο να βγάλεις την 12η ταινία Batman να δώσεις τον δικό σου χαρ/ρα και να την κάνεις και ενδιαφέρουσα παράλληλα.

Batman.jpg

Υ.Γ. Για όσους παίζουν Elden Ring και ψάχνουν έμπνευση
Batman full STR Build
Catwoman full DEX Build
The Riddler INT και FTH Build
The Penguin STR και fat roll

Η αλήθεια είναι ότι στο 0:51 ειπώθηκαν σκληρές αλήθειες.

I'm a simple man, I see music producer Tom Morello, I like.

Adam Project, φασούλα είχε, δεν θα ανατινάξει τα μυαλά σας κιόλας με το ρηχό του σενάριο αλλά πάει νεράκι για Σαββατόβραδο και έχει φάση σε αρκετές σκηνές. Θα το έλεγα light comedy time traveling.

Μόνο κλασσικό hard rock!!! :p:p:p

Αν και εκείνη η σουϊτα για τσέλο Αρ.1, είναι γ@μ@τη η άτιμη!!

Kαι για τους πιο ψαγμένους κουλτουριάρηδες..

Σήμερα θα κυκλοφορήσει το Spider-man: No Way Home σε digital.

what-horse.gif

Kαι για τους πιο ψαγμένους κουλτουριάρηδες..

Απο ποτε το ανακυκλωσιμο υλικο με τον αντρα και τον σκυλο που εχουν μια δυσκολη σχεση ειναι υλικο κουλτουρας;
μαλλον εννοεις για τους ψαγμενους κτηνιατρους

Άλλο κουλτούρα κι άλλο σεπουλτούρα, οκ.

Οι Sepultura ειναι κουλτουρα. Οι γλυκαναλατες ταινιες με πρωταγωνιστες καποιον, random, και εναν σκυλο που δημιουργει προβληματα επειδη δεν τον καταλαβαινουν ή επειδη ειναι ζωηρος για το ψυχαναγκαστικο γελιο. Ειναι γραμμη παραγωγης με σωληνες και εσταυρωμενους.

Kαλά θα προσπαθήσω να μην το δω, αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα. Και αν μου πει η ανεψιά "ΤΣΑΝΙΝΓΚ ΤΑΤΟΥΜ, ΝΙΩΣΕ ΛΙΓΟ" θα της διαβάσω το ποστ σου. Κατάρες δεν στέλνει ακόμα πάντως, μικρή είναι.

Back