Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Hellraiser: πολύ αξιόλογη προσέγγιση στο original (σε σημεία υπερέχει).
2/2 για το Hulu, τέτοια reboot είναι ευπρόσδεκτα.

ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΡΗΣΙΑ, ΜΕ ΕΛΕΓΑΝ ΜΑΜΜΑΚΥΘΟ:

καταπληκτικο αρθρο. πραγματικα αντικειμενικο. :LOL::LOL:

δεν θα γραψω την αποψη μου. μπηκα στο τουιτε και διαβασα τα σχολια χρηστων απο κατω. χαρακτηριστικο:

Blake Meads
@BlakeMeads
·
Oct 7
Replying to
@JayDeeWriting
and
@TheCriticMag

Excellent strategy. brilliant pieces like this will definitely make me anxious to get a payed subscription.

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Να σας προτείνω το Silent Night (2021), που ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του σκεφτόμουν "τί κάθομαι και βλέπω τώρα!" (και μάλιστα μια στιγμή τη διέκοψα και χάζευα για ώρα στο φόρουμ του GOG!), εντούτοις το τέλος του το θεωρώ διδακτικό, τόσο από επιστημονικής αλλά και από θεολογικής άποψης. Δεν γράφω τίποτα, ούτε σε Spoiler.

Να προτείνω κι εγώ με τη σειρά μου, τα τρία παρακάτω..

..μη κάνετε καμία μλκ και τα δείτε.

Σας προτείνω το The Whole Truth (2021), απ' την Ταϋλάνδη. Ανατροπές επί ανατροπών μέχρι το τέλος τέλος!

«Είχα πει γύρω στο 2011 ότι θεωρούσα πως είχε σοβαρές και ανησυχητικές επιπτώσεις για το μέλλον, εάν εκατομμύρια ενήλικες έκαναν ουρές για να δουν "ταινίες του Batman". Επειδή αυτό το είδος του παλιμπαιδισμού, αυτή η παρόρμηση προς τις απλούστερες εποχές, απλούστερες πραγματικότητες, μπορεί να λειτουργήσει συχνά σαν έναν προάγγελο του φασισμού»

Ο δημιουργός των Watchmen εξέφρασε την ανησυχία του ότι «εκατοντάδες χιλιάδες ενήλικες στέκονται στις ουρές για να δουν χαρακτήρες και καταστάσεις που είχαν δημιουργηθεί για να ψυχαγωγούν τα 12χρονα αγόρια -και πάντοτε ήταν αγόρια- πριν από 50 χρόνια

Γι' αυτό αγαπάμε The Boys, βλέπουμε αυτούς τους φόβους να γίνονται πραγματικότητα.

To 'Mr. Harrigan's Phone' ήταν ανέλπιστα ποιοτική (=γεροντική) μεταφορά του διηγήματος του King, από τις σπάνιες παραγωγές που δεν παθαίνουν σχεδόν καθόλου 'Νέτφλιξ' στη διαδικασία παραγωγής.

Reboot των ταινιών Τρελές Σφαίρες με πορταγκωνιστή τον Λίαμ Νήσον.

Χρειαζόταν, πολύ γουάιτ σουπρέμασιστ παραγωγή για τα σημερινά δεδομένα το ορίτζιναλ.

Γράψτε ηθοποιούς που πιστεύετε πως θα μπορούσαν να παίξουν το ρόλο του Ο.J Simpson. The Rock ίσως, αν και αυτός δεν έχει δολοφονήσει τη γυναίκα του ακόμα απ'όσο ξέρω.

Back